Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şuna inanıyorum ayrılık döneminde erkek kesinlikle boş kalmaz kızlarla konuşur görüşür.
Özgürlüğünüde yaşar bi güzel.
Bu tabi bi yere kadar. Hala seviyorsa boşluk oluşur ne onu merak eden vardır ne onu düşünen biri.
Telefonuna bakar durur acaba aradımı mesaj attımı diye bundan eminim yani :)
İlk başlarda umursamaz ama sonradan acı duymaya başlar...
Hareketler dökümüne geliyorsun sayfa açıldığında sağ üstte çıkan gönderiler ve uygulamalar kısmından 'Tümü' nü seçiyorsun. Sonra da ne var ne yok her şeyi görüyorsun
genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur
bencede ayrilan erkekse eger, ilk ayrildigi haftalarda ozgurlugunu yasamak isteyebilir, ama bi zaman sonra bosluk olusur, eger ayrildigi kizi gercekten sevgdiyse onu aramaya baslar herkeste, tabi insandan insana degisir diye dusunuyorum