Ayrılıkta erkek neler yasar

Banada öyle geliyor.. Başkasıyla görüşmek hem zedelenen egolarını tatmin açısından hemde ayrıldığı kişiyi daha çabuk unutma açısından yararlı olur diye düşünüp mantıklı gelebilir erkeklere o an.. Görüşmedim diyende sanmıyorum ki doğru desin.. Büyük ihtimal inkar ediyordur..

valla tatlım kendi ayrılan bir adamında zedelenen egosu yoktur ama geneli inkar eder tabi birlikteyken neler yapıyolarda ayrıldıktan snra masummasum oturan bende sanmıyorum yoktur

ayrılıkta erkek yer içer gezer eglenir umrunda bile olmaz. aklına bile gelmez.... ne zamanki kafayı yastıga koyar bi şeyle mesgul olmaz belki o zaman biraz düsünür malozlar

5-6 ay mı dedin, 5-6 saat diycektin galiba. o kadar bile durmazlar inan. en iyisi kırmızı oturakta can versin :52:

Son düzenleme:
Erkekler ayriligi hayatta takmazlar ..erkek her gun yapacak bisel bulur bos kalmaz olan kiza olur isi olmadigi bi gun olacaktaaa kizz aklina gelecektee oooohooooo erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum:@ 5. 6 ay icin de erkek kac tane kadin degistirir bi allah bilir.. Bide erkeklerin bi huyu var ne zaman guzel bi kiz gorseler hemen ona zarf atarlar kiz ardasi bar mi yok mu onemli diil aptal seyler

genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur

kuzum bana gore öncelıkle şunu kabıul etmemız gerekıyor kı ;

ayrılık sonrası erkekler bız kadınlar gıbı oturup ıkı gozu cesme

modunda asla yas tutmazlar .tabırı caızse tasmasını kaybetmıs

k*pek gıbı sağa sola saldırırlar .neler yaparlar ;

hıc gorusmedıgı arkadaslarına bile tek tek mesaj atarlar

"şuraya gidelım mı ? şurada güzel hatunlar vardır surada takılalım mı ?

gece kulubune akalım mı ? tum paralar benden " durum aynen bu .

yalnız kalmamak adına en nefret ettıgı arkadasına bıle mesaj atarlar

gideceklerı yerde tum masrafları karsılamayı bıle goze alırlar .

sonra yıne uc bes serserı arkadasıyla ortamlara takılırlar .asla

cıddı nıyetlı bırıyle tanısmazlar ,ozellıkle ılıskıyı yenı bıtırdıyse .

takılmalık hatun arama cabasına gırerler .lafın özü sınırsızca

özgurluklerını yasarlar .butun bunları yasadıktan sonra da yanı

ozgurluge doyuncada "ben n'apıyorum ? butun arkadaslarımın cıddı

ılıskılerı var .bır ozleyenım bıle yok ,bu ne bıcım hayat uleynnn "deyıp

evlenılecek kız olarak gordugu eski sevgılının kapısını aşındırırlar .

kız kabul ederse ne ala... ama kabul etmezse sısenın dıbıne vururlar .

ki ayrılan kız eger gerı donen sevgılısını kabul edecek ıse ,

bu saydıklarımın hepsını yaptıgını bıle bıle bılıncınde olarak kabul etmelı .

aylarca erkegın yas tutmasını bekleyıp donmesını beklersenız yanılırsınız

ayrılık sonrası erkekler kendilerini adeta bi kuş gibi hissederler sosyal agdan başlarlar ilişkisi yok yapmaya..zaten yedekte bir sürü kadın vardır iplemedigi kadınlara tek tek ulaşarak başlarlar vakit geçirirler o bar senin bu bar bnm tek tek takılırlar kimleri düşürürüz diye çabalarlar doymaya çalışırlar bi güzel haa arada bi başlarını yastıga koyduklarında geliriz akıllarına ama gururları vardır ya onların o olmazolasıca gururları onu ayaklar altına almamak için devam ederler hayatlarına doyurmaya çalışırlar o aç gözlerini aradan zaman geçer bu her erkekde degişik sonuçlar gösterir kimisi için 6 ay kimisi için 1 sene 2 sene belkide daha az bi sürede bunlar tekrar gelir kimisi sevdiginden degil egosunu tatmn etmek için gelir kimisi pşmn oldgu sevdigini anladığı için gelir ahhh daha neler nelerrrr be :)

heee iyi valla bunları duyduguma sevindim :27: en iyisi bile boyle diyorsanız takmıycaksın hicbirini ay bide uzuluyordum ben bazı konularda aman :34:

Bir erkek bir haftalık aralarda ve ayrılıklarda tekrar barışacak olmalarına rağmen , mutlaka farklı kişilerle konuşuyordur ..

5- 6 ay gibi uzun bir süre zarfında da mutlaka konuşuyodur..

Karşı tarafı ne kadar çok severse sevsin bu durum hep aynıdır ..

Erkekler yapar,erkekler konuşur . Sorduğumuzda da sadece arkadaşca konuşmuşuzdur der geçer gider .. (bir kısmı için böyle )

Ama bu ayrılık durumunda biz kendi erkek arkadaşlarımızla iki sohbet edelim , ha bu dünyayı başımıza yıkarlar ..

Kötü biz oluruz ..

Kötünün iyiside onlar ..
:34:

Bir erkek bir haftalık aralarda ve ayrılıklarda tekrar barışacak olmalarına rağmen , mutlaka farklı kişilerle konuşuyordur ..

5- 6 ay gibi uzun bir süre zarfında da mutlaka konuşuyodur..

Karşı tarafı ne kadar çok severse sevsin bu durum hep aynıdır ..

Erkekler yapar,erkekler konuşur . Sorduğumuzda da sadece arkadaşca konuşmuşuzdur der geçer gider .. (bir kısmı için böyle )

Ama bu ayrılık durumunda biz kendi erkek arkadaşlarımızla iki sohbet edelim , ha bu dünyayı başımıza yıkarlar ..

Kötü biz oluruz ..

Kötünün iyiside onlar ..
:34:

aynen ona sorsan hep arkadasca veya hep ona asılmıslar :31: ben sebepsiz bilmemkacıncı ayrılıgından onra baskasıyla oldum diye bana ben doncektim zaten bilmiyomusun demisti beyfendii dusunsenize ben acı cekiyorum aglıyorum omrumden omur gidiyor arıyorum telefon suratıma kapanıyor sonr baskasıyla olunca kıymete biniyorum :31: bak yine sinirlendim:9:

aynen ona sorsan hep arkadasca veya hep ona asılmıslar :31: ben sebepsiz bilmemkacıncı ayrılıgından onra baskasıyla oldum diye bana ben doncektim zaten bilmiyomusun demisti beyfendii dusunsenize ben acı cekiyorum aglıyorum omrumden omur gidiyor arıyorum telefon suratıma kapanıyor sonr baskasıyla olunca kıymete biniyorum :31: bak yine sinirlendim:9:

Dur hele bi , sinirlenme ağlamayıda kes ! Bak kuzum erkeklere bu gibi durumları inandırabilmek için onlara somut belgeler sunacaksın ... Benimde başıma gelmişti böyle bir durum . Kısacık bir ayrılık yaşamıştık , ikimizde birbirimize döneceğimizi biliyorduk . İşte benim o zamanlarda okuldan bir kaç erkek arkadaşım vardı , canımın sıkkın olduğunu bildiklerinden günlük hal ve hatrımı soruyorlardı . Hani sözlüleri olmasına rağmen . Aldım karşıma nişanlımı dedim benim sendne gizlim saklım yok ,buyur tüm şifrelerimi teker teker oku .. Aldı baktı , bakmas bile beni kırmıştı . İçi rahatladı ama sinir krizleri geçirdi . E mübarek ben zaten seni sevdiğimi ettiğimi dünya aleme duyurmuşum , bilmeyen yok . Neyin tribini yapmıştın ki bana ? Haksız mıyım .. Sonra ben çok kırılmıştım, bana güvenmiyor diye düşünmüştüm . Çekilmiştim kabuğuma .Sonra gelip aslında sana boşyere kızdım , bende kız arkadaşlarımla konuşmuştum seninle ilgili mevzuları demişti . Normal karşılamam gerekirdi dedi ve böylelikle konu kapanmıştı .. Hağğğ birdaha böyle bir durum oldu mu olur mu diye soracak olursan , olmaz . Olursa da kötü olur :31:

Dur hele bi , sinirlenme ağlamayıda kes ! Bak kuzum erkeklere bu gibi durumları inandırabilmek için onlara somut belgeler sunacaksın ... Benimde başıma gelmişti böyle bir durum . Kısacık bir ayrılık yaşamıştık , ikimizde birbirimize döneceğimizi biliyorduk . İşte benim o zamanlarda okuldan bir kaç erkek arkadaşım vardı , canımın sıkkın olduğunu bildiklerinden günlük hal ve hatrımı soruyorlardı . Hani sözlüleri olmasına rağmen . Aldım karşıma nişanlımı dedim benim sendne gizlim saklım yok ,buyur tüm şifrelerimi teker teker oku .. Aldı baktı , bakmas bile beni kırmıştı . İçi rahatladı ama sinir krizleri geçirdi . E mübarek ben zaten seni sevdiğimi ettiğimi dünya aleme duyurmuşum , bilmeyen yok . Neyin tribini yapmıştın ki bana ? Haksız mıyım .. Sonra ben çok kırılmıştım, bana güvenmiyor diye düşünmüştüm . Çekilmiştim kabuğuma .Sonra gelip aslında sana boşyere kızdım , bende kız arkadaşlarımla konuşmuştum seninle ilgili mevzuları demişti . Normal karşılamam gerekirdi dedi ve böylelikle konu kapanmıştı .. Hağğğ birdaha böyle bir durum oldu mu olur mu diye soracak olursan , olmaz . Olursa da kötü olur :31:

ya cnm zaten biz barıstık uzerinden 1 seneyi fazla gecti :9: ama benim olay cok farklıydı bu canı sıkıldıkca ayrılıyordu sonra donuyordu tam soz nisan yapcaz yok ben sıkıldım deyip gidiyordu gittigi zamanda eski kız arkadaslarıylada konusuyordu belkide baska seyler yaptı bilmiyorum ama en son ayrılıgımızda bilmiyorumda Allahın hikmetimidir nedir karsıma biri cıktı ona kapıldım ve gercekten onu unuttum sonrasında o bana dondu bende baskasıylaydım herseferinde redettim o devam etti ben red ettim ki ben bir cumlesinde ona giderdim ben bu cıktıgım insandan ayrıldım ama yine aramadım onu cunku bitmisti benim icin sevgimde yoktu zatn ama o yine aradı kandık işte :1: bana der bazen hemen birini buldun diye ben diyorum sen beni birdaha bırak bu sefer evlenirim iki gunde..seven adam bırakmaz bırakan kiside bana hesap soramaz :32:

Son düzenleme:
gwencim ben açıkçası erkek milletine güvenmiyorum
5-6 ay kısa değil bence her iki taraf için de
bişeyler yaşamış olabilir
ama sen de biriyle çıktın diye hiç kötü hissetme kendini
zaten o zamanlar soğutmuş kendinden seni
yas mı tutacaktın arkasından di mi?

gwencim ben açıkçası erkek milletine güvenmiyorum
5-6 ay kısa değil bence her iki taraf için de
bişeyler yaşamış olabilir
ama sen de biriyle çıktın diye hiç kötü hissetme kendini
zaten o zamanlar soğutmuş kendinden seni
yas mı tutacaktın arkasından di mi?

yani bende boyle dusunuyorum birde ben en son ayrılmamızda kopardım butun baglarımı oncekilerde bekledim ama o eski kız arkadaslarıyla sanal ortamda da olsa gorustu:31:

kesinllikle bos kalmaz 5-6 ay diyosun 3-4 ay bile cok gelebilir onlara!
ezik biri degilse tabi :)
bunun aksini iddia ediyosa yalan söylüyodur

Ben erkek arkadaşımdan ayrılalı yaklaşık 4 ay oluyor. Ve onun hayatında benden sonra kimse olmadı. Zaten ben de onun ilk sevgilisiydim. :ssz::ssz:

nereden biliyorsunuz ? 7/24 yanında degıldınız ayrıldıgınıza gore ?

sordugunda alacagın cevap zaten ; "hayatıma kımse gırmedı " olur :)

haa bi'de şu var ; erkekler bizim gibi duyguları derin yasayan varlıklar

degıller .biz ; "hayatına benden sonra kimse girdi mi ? "sorusuna

tüm olayları kapsayarak sorarız ama onlar bu soruyu sadece

ciddi nıyetlı bırı gırdı mı gırmedı mı dıye algılar ve ona gore yanıt

verıp "tabıkı hayır asla "derler :9: onlar,takılmalık takıldıgı kızları

hayatlarına almıs olarak algılamazlar cunku .onlara gore sadece

takılmalıktır ve asla lafı sozü olacak bır durum degıldır .

ki ciddi biri gırse idi zaten geri dönmez :ssz:

uzun sureli ılıskıden cıkan erkekte asla pat dıye cıddı bır

ılıskıye baslayamaz ,anılar derin yaralar izler bırakır onlara :ssz:

bakmayın aslında umursamaz gıbı gorunurler ama en cok acıyıda

o varlıklar cekerler .cunku bız tum acımızı ofkemızı ,cevremıze anlatarak

önümüze gelen herkesle dertleserek aglayıp zırlayarak atarız uzerımızden .

ama onlar ne dertlerını paylasırlar nede aglarlar sızlarlar .hep ıclerınde

olur yaraları .sosyal paylasım sıtelerınden "mutluyum yasıyorum "mesajları

verip komik komik hareketler sergılerler :1:

karşı taraf ciddiye almayıncada kudururlar :1:

.

Son düzenleme:
genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur

Mutlaka olmuştur diye bir genelleme yapmak ve sonrasında düşünüceklerimiz bir teoriden öteye geçemez.Her erkek ayrılık sonrasında fellik fellik sevgilimi arıyor yani.Nekadar yalnış bir düşünce. Aksini çokdefa gördüm.

Partnerinize güvenmelisiniz. Aksi bir durum olursa düşünürsünüz sonrasını. Önce sözlerine güvenmelisiniz.Oturup hım erkek milleti kesin sevgilisi olmuştur.Hımm olmadı diyor kesin yalan söylüyor. Bu paranoyak bir davranıştan öteye geçemez bana göre.

kesinllikle bos kalmaz 5-6 ay diyosun 3-4 ay bile cok gelebilir onlara!
ezik biri degilse tabi :)
bunun aksini iddia ediyosa yalan söylüyodur

Nasıl sığ genellemeler bunlar.Mantıkla uzakyakın ilgisi olmayan.. Bir konuda fikir belirtmek ayrı.YARGI ayrı. böyle bir yargı mantıklımı?

1)Tüm erkekler 3-4 ay bile biriyle birlikte olmadan duramaz
2)Duruyorsa EZİKTİR.
3)Bunun aksini iddia eden YALANCIDIR.

Nasıl sığ genellemeler bunlar.Mantıkla uzakyakın ilgisi olmayan.. saçma sapan.

Katıldığım şey sashamia88 bu kullanıcının cümleleri.Bizim kadar derin düşünmedikleri bilimsel olarakta net bir durum :)
Arkadaşın söylediği gibi sordunuzmu bilmiyorum.sorun derim. Hayatında biri oldumu? Hoşlandığın biri oldumu? Aşık olduğun biri oldumu? Birlikte olduğun biri oldumu? vs vs vs. herbirinden teker teker yanıt alabilirsiniz diye düşünüyorum :)

bir dakika yazmayacağım çünkü 'bi dakkaaaaa' daha uygun buraya (:

bi dakkaaaaaaa, ajanlık da bir yere kadar (: hareket dökümü falan tamam da, kimi arattığına nasıl bakıyorsunuz ki ???

Facede artık öyle bir özellik var bakabiliyorsun kimleri arattığına bile :)

Back
X