ayrılıktan sonra aranmamak

Neden bittiğini hatırlayın ve dönmesini beklemeyin.
Ayrıca facebooktan da çıkarın oda vazgeçilmez olduğunu anlamalı :KK12:

Neden bittiğini hatırlayın ve dönmesini beklemeyin.
Ayrıca facebooktan da çıkarın oda vazgeçilmez olduğunu anlamalı :KK12:
Facebooktan cikarali cok oldu. Oyle bos bos bakiyor tahminimce, herseyim kapali cunku. Beni anlayan siz ve diger birkac arkadasa tesekkur ederim. Insanlar simariklik sanmis derinlemesine anlatmayinca oyle anlasiliyor tabii.. neyse aciklayacak enerjim de kalmadi zaten

Aramazsan arama yar aramazsan arama. Zaten merhem olmadin sen benim gönül yarama.... :D saka bir yanada.
Benimde ayrilali oldu bi kac hafta. Seninle ayni sayilirim. Hatta konumda var. Ilgisizligi tavırları. Ayril baris ayril baris ... En sonunda ayrıldım.
Bende senin gibi oluyorum bazen ama boşver en hayırlısı bu. Boyle nereye kadar devam edecek.

Insanin cocukca taraflarinin olmasi guzeldir ancak iliskiler cocukca tavirlarla yurutulmez. Iliskilerde sorunlar ayrilip barisarak duzeltilmez ancak ustu ortulur, asil onemli olan ayrilma kaprislerine basvurmak yerine cozum yollarini denemektir, ayrilmak bu is olmuyor bitsin denilen kisimdir iliskiyi adam etme yontemi degil. Belki dikkate alirsiniz ilerisi icin...
çok kısa anlattığım için fazla eksik kalmış. ayrılışlarımız kapristen ya da çocukluktan değildi. yüzbin kez konuşup yine aynı şeyler tekrarlandığı in mutsuzluktan daha fazla devam edemediğim için bitiriyorduk. sonra da özlediğimiz için dönüyorduk. ha tabii ilişki laçkalaştı bir süre sonra o başka. ama o ayrılıklar trip ayrılığı değil, her defasında sakince konuşup vedalaştığımız ayrılıklardı. zaten benim şuanda derdim ayy ben kapris yapayım ayrılayım adam bana dönsün değil, ayrılıktan sonraki o hala bitmemiş gibi olan his nasıl geçer. herkes nasıl geçirdi o dönemi. bir nevi bunu bilmekti.

Bu kadar ayrılıp barışmakta bir hayır arayın ve hazır ayrılmışken geri dönmeyin işte.
Demekki olmuyor, neden zorluyorsunuz?

Silin her yerden, yolunuza bakın.

ayrıldıktan beridir heryerden silmiştim zaten. her yer dediğimde bir facebook bir de telefonumda kayıtlıydı. olmuyor evet

Aramazsan arama yar aramazsan arama. Zaten merhem olmadin sen benim gönül yarama.... :KK70: saka bir yanada.
Benimde ayrilali oldu bi kac hafta. Seninle ayni sayilirim. Hatta konumda var. Ilgisizligi tavırları. Ayril baris ayril baris ... En sonunda ayrıldım.
Bende senin gibi oluyorum bazen ama boşver en hayırlısı bu. Boyle nereye kadar devam edecek.

damdan düşeni damdan düşen anlarmış:olamaz:hiç aradı mı peki?

Hep bir bag oldugunu kopamicagimizi sandigim kisi ufak bi ayriliktan sonra gidip baskasiyla evlenince ustune de cocuk yapinca anladim bitmis gitmis bag filan yok.

O engellemeyse sen engelle. Bende ayrıldım deli bi anıma denk gelirse engellicem açmamacasına. O an yaklaşıyor hissediyorum

engelliyim mi sence? o zaman da ciddiye alındığını düşünür mü? demek sen de ayrıldın. empati yapan insan hemen belli oluyor:KK60: nasılsın nasıl hissediyorsun?

engelliyim mi sence? o zaman da ciddiye alındığını düşünür mü? demek sen de ayrıldın. empati yapan insan hemen belli oluyor:KK60: nasılsın nasıl hissediyorsun?
ben engellendim, hemen söyleyeyim. ciddiye alındığımı falan hiç düşünmedim. demek ki kesin bitti hiçbir şey duymak istemiyor umrunda değilim diye düşündüm

Berbat. Aslında kendime yapıyorum yıpratıyorum ama elinde olmuyor ki insanın. Şimdilik bekle en ufak sinirini bozan birşey olduğunda bas engeli sebebin olmuş olur. Bende doğru zamanı bekliyorum:bicak:

yakın zamanda bir dargın bir barışık devam eden ilişkimi tamamen noktaladım. tamamen dediğime bakmayın, daha önce de kaç kez ayrılıp barışmıştık. artık bu sefer bu mutsuzlukla kesin olarak bitirmeye karar verdim. ve en geçerli gerekçem sevgisini hissedemiyor oluşumdu, ilgisizliğiydi. 3 hafta oldu. bu sessizliğe dayanamıyorum. normalde ayrıldığımızda bir şekilde ya o ya ben dönüş yapardık. ilk defa bu kadar uzun sürdü ve onun açısından bittiğini anladım. ama işte bana bitmemiş gibi geliyor. sanki arayacak gibi. içimde manasız bir umut var :KK43: size de oldu mu böyle? bittiğini nasıl kabullendiniz? bir de sizi facebooktan takip ettiğini biliyorsanız nasıl davranırdınız?

Pof bunu hiçbir zaman anlamayacağım olmuyor diyorsunuz kesin olarak bitirmeye karar veriyorsunuz sonra aa neden araamadı aaa niye böyle oldu? Arkadaşım benden ayrılanı ben neden arayayım ben zaten seviyorum ayrılıp giden o pişman olup dönecekse ben o zaman düşünürüm yani

Berbat. Aslında kendime yapıyorum yıpratıyorum ama elinde olmuyor ki insanın. Şimdilik bekle en ufak sinirini bozan birşey olduğunda bas engeli sebebin olmuş olur. Bende doğru zamanı bekliyorum:bicak:
aynı durumdayız :kahve: sinirimi bozan bişey de olmuyo ki facebooku hareketsiz:işsiz: off atlatacak mıyız:KK14:

Back
X