Ayriliktan sonra calısamıyorum

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
2.5 ay önce nisan üzeri terk edildim. Bi daha konusmadik . Aramadim, onun aramasini da artık beklemiyorum. Yazmam gereken bir tez var, ingilizce sınavi var önümde birde isten de cıkmistim is aramam gerekiyor. Yalniz benim hiç mecalim yok. Üzgün degilim ama kolumu kaldirmak istemiyorum, tezi bitirmek icin oturuyorum ama okudugumu anlamiyorum. Icimden hic bisey yapmak gelmiyor. Hayatım elimden kayip gidiyor. Ne yapmalıyım?

Böyle yazinca ona olan askimdan gibi olmuş. Ama artik durum onunla ilgili de degil. Özlemiyorum kendisini. Hatta bi duygu hissedemiyorum nedense. Konu benimle ilgili icimden calismak geliyor calismak icin kendimi zorladigimda da okudugumu anlayamiyorum.

Son düzenleme:
Mutlu bir gelicek için çalışmanız gerekiyor herşey bitmiş değil toparlanmaya çalışın belkide bundan sonrası sizin için çok daha güzel olucaktır hayat bu karşımıza ne sürprizler çıkarıcağı belli olmaz.

kendini toparla.. yapman gerekn bu.. dünyanın sonu değil
Farkindayim dünyanin sonu olmadiginin. Konu artik onunla da alakali degil. Kendisiyle ilgili bir duygu durumunda degilim. Sadece bisey yapmak icimden gelmiyor bi türlü motive olamiyorum

Farkindayim dünyanin sonu olmadiginin. Konu artik onunla da alakali degil. Kendisiyle ilgili bir duygu durumunda degilim. Sadece bisey yapmak icimden gelmiyor bi türlü motive olamiyorum
Aslında depresyondasın farketmiyorsun bunun nedeni herşey bittikten sonra yaşanan hayalkırıklıklarının acısının çıkması aynı şeyleri yaşadım sevmiyordum özlemiyordum ama ot gibiydim tabiri caizse bir uzmana görünmeden de düzelemedim hayat enerjimizi emenlere Allah büyük diyorum sadece artık

Yapmalısınız.. Çünkü; çalışmak, tezinizi bitirmek ve o İngilizce sınavını geçmek zorundasınız. Çünkü; hayatınızda yeni değişikliklerin olmasına ihtiyacınız var ve bunları yaparak yeni ve daha mutlu bir hayatın kapılarını aralamış olacaksınız. Çünkü bunu kendinize borçlusunuz.. Daha sayayım mı?

Hevesiniz kaybolmuş , depresyon gibi geldi bana da sanki üstünde ölü toprağı var derler ya onun gibi.
Ama zamanla geçer çok uzun sürerse o zaman bir yardım almanız Şart olabilir.

Öyle mi dersiniz. Bende bi süre daha gecmesi icin cabalayacagim bu durumun olmazsa sizin gibi bir uzmana görünürüm artık. Tesekkur ederim cevabiniz icin ve atlatmaniza cok sevindim.

Cok cok haklısınız ve evet zorundayım. Daha cok cabalayacagım

Hevesiniz kaybolmuş , depresyon gibi geldi bana da sanki üstünde ölü toprağı var derler ya onun gibi.
Ama zamanla geçer çok uzun sürerse o zaman bir yardım almanız Şart olabilir.
Evet atlatamazsam bir uzmana gözükecegim. Bu böyle gitmez cünkü.Simdi biraz daha zorlayayim. Umarim düzelirim.Cok tesekkürler cevabınıza.

Depresyonda olmanız çok muhtemel. “İstesen yaparsın” “hadi daha sıkı asıl” laflarına kulak asmayın. Daha çok deneyip daha çok yenilip daha çok üzülmeniz olası. Çare antidepresan. Şak diye düzeltiyor, kesin bilgi.

Öyle mi dersiniz. Bende bi süre daha gecmesi icin cabalayacagim bu durumun olmazsa sizin gibi bir uzmana görünürüm artık. Tesekkur ederim cevabiniz icin ve atlatmaniza cok sevindim.
Birinden ayrılınca sadece ayrılık acısı olmuyor ki sorun aileler o yaşanan tartışmalar entrikalar sürekli gergin kendini sıkma hali herşey bitince bi salıyosun kendini ama rahatlamıyorsun da ben neler yaşamışım hali oluyor yaşanan kendini tuttuğun söyleyemediğin her söz sonrasında fena çıkıyor ben bi köşede oturup saçlarımla oynuyordum en son düğüm düğüm yapmıştım annem banyoda açamayınca kesildi saçlarım tabi anında doktora ruh gibiydim ama mutsuz değilim ki ya diyordum böyle yatsam hep uyusam hep bir türlü silkelenip kendime gelememiştim 1 yıl sürdü o halim doktora gidince ağır depresyon teşhisi konuldu çok şaşırmıştım sanırım uzun zaman sonra verdiğim ilk normal tepkiydi

herkesin acısı sancısı kendisine büyük tatlım hepimiz türlü sorunlarla uğraşıyoruz .keyifsiz ruh halinin benzer örneklerini yaşadık yaşıyoruz da
mesela hiç bir şey yapmama isteğim olamadı ben evlenip ayrıldığımda ne ailem ne bir akrabam nede yanımda olan bir dostum vardı ne de kenarda beş krş param .asgari ücret maaaşım sekiz aylık bir bebek .ne kadar yıprandığımı anlatmak istemiyorum.aldatılmış kandırılmışlığımı şiddeti hiç saymıyorum.
ne güzel bir tezin var yeniden çalışma gücün kalk toparlan silkelen daha iyi bir ilişkin neden olmasın .
inan başından görmüşssün yaşadığım bölgede boşanmış olmak zor .hayat zor aile eşin dostun zor .en güzeli nişn dan dönmüşssün

konu başlığı ayrıldıktan sonra çalışamıyorum

dogal olarak insanlar bu şekilde düşünüyor , kan degerlerınıze baktırın

Şimdi canım ablacım acı, depresyon vb durumlar ertelenebiir şeyler

Şimdi yaşama , biraz içinde tut, tez bittikten sonra içinden çıkarırsın. İnan bana bu anlattıgın durumu ben de yasadımç Gunduz tez yazdim, gece oturup agladım

Tum ask acisi konularinda yorum yapiyorum valla aska acisinin karsilikli, karsiliksiz, ayrilmali terk edilmeli terk etmeli hepsini cektim sanirim

valla bende kendime yedirememiştim kullanmıycam diye inat etmiştim reiki öğrenirim yok yoga moga yine haplar çare oldu :) 3 senedir ilaç kullanmıyorum gerek kalmadı yine aşık oldum o en süper antidepresan :)

valla bende kendime yedirememiştim kullanmıycam diye inat etmiştim reiki öğrenirim yok yoga moga yine haplar çare oldu :) 3 senedir ilaç kullanmıyorum gerek kalmadı yine aşık oldum o en süper antidepresan :)
Ben de önce hapla bi topladım şimdi bıraktım müzik yoga falan takılıyorum :) ama akut dönemde hap şart bence. Allah razı olsun modern tıptan yaaa valla yogaya gezmeye falan kendimi vursam daha çok para harcardım, mesaili çalışamazdım da. Hap candır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…