Ayrılıktan sonra erkekler neden adileşir?

ben 2012 senesinde ekonomık özgürlüğü olan bir kadının el alem ne der baskısını yaşamasına inanamıyorum

belki yaşadığım çevreden dolayı böyledir ama bizim buralarda kimse, kimse hakkında konuşmaz, konuşan olursa da o kişi onları hiç bir tarafına takmaz

azcık güven kendine...

Ne kadar basit karakterli. Son kartlarını açıyor, son çırpınışlar. Hiç takma numaranı değiştir. Bir iki daha çırpınır normale döner. Bazı erkekler neden böyle ya yapacak bir şey kalmayınca çamur atıyorlar ama farkında değiller kendileri çamura giriyor. Çok ucuz davranmış.

Kızlar merhaba. Olayı kısaca anlatayım, uc ay once nisanlandık. Ve nisanlımın benı dovmesınden sonra, onun ve aılesının tum yalvarmalarına ragmen nısanı attım. Bu sure ıcerısınde benı dondurmek ıcın cok ugrastı ama dayak yemek ıstemedıgım ıcın gerı donmedım. Ve tamamen bu ıs bıttı. Dun bana mesaj atmıs madem bu ıs bıttı sunları bıl ıstedım. Senın hakkında ıgrenc seyler duydum ama heerseye ragmen devam ettım. Eskı sevgılılerıının hepsını ogrendım, kızlar daha gecen hafta bana don dıye aglayan ınsan, neden boyle oldu , mıllet hakkımda konusuyorsa ne yapıcam ben.

Öncelıkle tebrık ederım kararından ötürü. Çok ama çok iyi yapmışsın.

Eskı nısanlınızda ulaşamadıgı ciğere mundar dıyor,başka acıklaması yok.gülüp geçin. :ssz:

Kızlar merhaba. Olayı kısaca anlatayım, uc ay once nisanlandık. Ve nisanlımın benı dovmesınden sonra, onun ve aılesının tum yalvarmalarına ragmen nısanı attım. Bu sure ıcerısınde benı dondurmek ıcın cok ugrastı ama dayak yemek ıstemedıgım ıcın gerı donmedım. Ve tamamen bu ıs bıttı. Dun bana mesaj atmıs madem bu ıs bıttı sunları bıl ıstedım. Senın hakkında ıgrenc seyler duydum ama heerseye ragmen devam ettım. Eskı sevgılılerıının hepsını ogrendım, kızlar daha gecen hafta bana don dıye aglayan ınsan, neden boyle oldu , mıllet hakkımda konusuyorsa ne yapıcam ben.

Öncelıkle tebrık ederım kararından ötürü. Çok ama çok iyi yapmışsın.

Eskı nısanlınızda ulaşamadıgı ciğere mundar dıyor,başka acıklaması yok.gülüp geçin. :ssz:

galiba erkeklerin birçoğunun özünde var bu adilik.. kendi bacılarına yanlış yapılsa erkek olurlar.. ama aynı adiliği bi başkasına yapmakta sakınca görmezler.
babalarımız abilerimiz eşlerimiz de erkek ama bazen onlardan bile şüpheleniyorum:((

elalaeme gelince herkes kendi ............. deki kazığı görebilseydi başkasına laf etmezdi emin ol...

Böyle düşüneceğini bildiği için laf atıyor.
Yani cevap versem mi,ne duymuş sorsam mı deyip iletişime geçmen için.

Bence hiç muhattap olma,cevap verme.

öyle bir hasta varlıktan uzak olduğun için şanslı buldum seni...

katlanamadığım şeyler arasına giren bir şey daha varsa
erkeğin cıvık ve çirkefçe davranışlarıdır...
sende inadına de ki; kime söylersen söyle.
blöfte yapıyor olabilir, zayıf yönlerını bılıyorsa eğer..

çok sanslısın çok...demekki evlenip ayrılsaydın, ibreti aleme rezil etmeye çalışırdı..
karakterden yoksun ruh hastası..

boşver 2 hafta gündemlerinde olursun sonra unutulursun..

onu terk ettim diye yapıyor bunları dersın,ayrıca aılenden başka kimseye de verecek hesabın yok!.

Son düzenleme:
gerçekten çok doğru bir tesbit ayrılınca erkekler hırslarına yenik düşüp saçma sapan şeyler yapıyorlar..
birde bunların ayrıldım üzülmüyorum,çok mutluyum,bütün kızlar benim havasında gezenleri var ki düşman başına vermesin..
sen hiç cevap bile verme hırsından kudursun işte :)

Amaaaan salla gitsin bence canını yakmaya çalışıyor,bir hafta sonraa yine dönmeni isteyecek..

Şuan seni affettim de o dediklerini nasıl yutar. Hazmedememiş işte gerisi boş.

Kızlar cok haklısınız kesınlıkle cevap vermeyecegım. Kudursun. Umursamadıgımı, benım ıcın nefret edecek kadar bıle onemı kalmadıgını anlasın...

Öff hep aynı senaryo benimde üniversite de peşimde biri vardı bütün sene ağladı, zırladı istemedim.
Sonra bana dönüp sen zaten sevilmeyi haketmiyormuşsun demişti :D
Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş :9::9:

adam olmadıgını bır kez daha kanıtlamış.sakın dönme,eger boyle bır herıfle yaşarsan su an çektıgın kaygıların ve acıların 10 katını yasarısn hayatın zından olur,böyle adamlar karıalrını satar bıle,allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın senı.

erkeklerin doğası bu sanırım malesef adileşiyorlar ne derse desin boşver kurtulduğuna bak sen ondan seni bilen bilir zaten inanmaz ona.

evet çok zor bir durum belki ama allahtan ayrılmışsın.düşünsene ilerisini korkunç bir geleceğin olacaktı.maalesef erkekler çok çirkinleşiyor.bende 3ay önce nişan attım ve birkaçhafta sonra bana sevgililik teklif etti.nasıl zihniyetleri var anlamadım.hiç takma canım biliyorum zor yaralısın ben bile yaralarımı iyileştiremedim ama değmiyor gerçekten.o sana ulaşamadı ya bir daha kendi egosunu yükseltmek için öyle demiştir.erkeklerin çoğunluğu egocu zaten.

Her erkek mi böyle anlayamıyorum bende senin durum benim olaya göre daha zor tabi ki canım nişandan dönmüşsün aynı dert bende de var seni çok seviyorum dedi yalvardı şimdi istemediğimi söylediğim için tüm küfürleri yedim ben o tür bir kızmışım o yüzden mi evlenmek istedin diye sormazlar mı bu adama allah akıl fikir versin bu türlüsüne sende canını sıkma kim ne derse desin sen kendini biliyorsun.

sevgi, hanfendilik,beyfendilik, aile terbiyesi, insanlık,merhamet... bu tür meziyetlerin hepsi zor durumlar karşısında gösterilebiliyorsa o insana asil denir. zor durumlar karşısında emdiği sütün çiğ olduğunu gösterir genelde insanlar. bu adam da aynen böyle imiş. iyi ki o zor durum çıkmış da karşınıza görmüşsünüz gerçek yüzünü.

bundan sonraki hayatınızda umarım düzgün insanlar çıkar karşınıza......

Back
X