Ayrılıktan sonra erkekler neden adileşir?

Kızlar merhaba. Olayı kısaca anlatayım, uc ay once nisanlandık. Ve nisanlımın benı dovmesınden sonra, onun ve aılesının tum yalvarmalarına ragmen nısanı attım. Bu sure ıcerısınde benı dondurmek ıcın cok ugrastı ama dayak yemek ıstemedıgım ıcın gerı donmedım. Ve tamamen bu ıs bıttı. Dun bana mesaj atmıs madem bu ıs bıttı sunları bıl ıstedım. Senın hakkında ıgrenc seyler duydum ama heerseye ragmen devam ettım. Eskı sevgılılerıının hepsını ogrendım, kızlar daha gecen hafta bana don dıye aglayan ınsan, neden boyle oldu , mıllet hakkımda konusuyorsa ne yapıcam ben.

(bunu yapanlar için söylüyorum) şeref ve haysiyet yoksunu olduklarından yaparlar.

umursamayın, kendi tertemiz geçmişini düşündün o küçücük kafasıyla, boş verin.

şimdi bana kimi gösterseler arkasında konuşulan bir şeyleri vardır maalesef(yalan ya da doğru) :(( o yüzden aldırma...
ayrıca arkandan çok iğrenç şeyler konuşulsaydı nişanlı olmazdı sizinle.. erkekler dikkat eder böyle şeylere...

Kızlar merhaba. Olayı kısaca anlatayım, uc ay once nisanlandık. Ve nisanlımın benı dovmesınden sonra, onun ve aılesının tum yalvarmalarına ragmen nısanı attım. Bu sure ıcerısınde benı dondurmek ıcın cok ugrastı ama dayak yemek ıstemedıgım ıcın gerı donmedım. Ve tamamen bu ıs bıttı. Dun bana mesaj atmıs madem bu ıs bıttı sunları bıl ıstedım. Senın hakkında ıgrenc seyler duydum ama heerseye ragmen devam ettım. Eskı sevgılılerıının hepsını ogrendım, kızlar daha gecen hafta bana don dıye aglayan ınsan, neden boyle oldu , mıllet hakkımda konusuyorsa ne yapıcam ben.

Bir erkeğin kullandığı, kullanabileceği en basit yöntem. Döven birinin yapabileceği en tripmatik hareket. Sözde kendini kötü hissedeceksin. Sende ona cevaben hayatındki tek kötülüğün kendisi olduğundan onu da duymakla kalmayıp bizzat yaşadığından bahsetseydin. Hakkında iyi şeyi de kötü şeyi de 3 gün konuşurlar. Kime ne senin hayatından.

Bir erkeğin kullandığı, kullanabileceği en basit yöntem. Döven birinin yapabileceği en tripmatik hareket. Sözde kendini kötü hissedeceksin. Sende ona cevaben hayatındki tek kötülüğün kendisi olduğundan onu da duymakla kalmayıp bizzat yaşadığından bahsetseydin. Hakkında iyi şeyi de kötü şeyi de 3 gün konuşurlar. Kime ne senin hayatından.

hiç cevap vermedim...
muhattap olmayayım diye..
ama işte, erkek olmak cinsiyet meselesi ama , herkese nasip olmuyor adam olmak......

Hazmedememek

Gururuna yedirememek

Hırsını alamamak

İstediğini elde edememek.

Ne yazıkkı erkek mılletı boyle. İftira atarken bile çok rahatlar.

Erkek olsaymışta başının üstünde taşısaymış seni.

Madem hakkında ileri geri laflar duymuş, hani nerde bu adamın gururu?

Uzasın gitsin yaaa. mide bulandırmaya çalışıyo.

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. o hesap.

Hiç takma kafana. ucuz kurtulmuşsun :ssz:

hiç kafaya takılacak bişey değil aynı durumlar benimde başıma geldi ama sadece lafta kaldı amaç lafla seni huzursuz etmek ve iyi şekilde dönmeyince kötülüğe başvurmak sen ne yaşarsan yaşa seni kabul edip seven her şekilde sever sonuçta geçmiş bir tozdur üfle gitsin bence hattını felan değiş kafan rahat olur yada numarasını engelle canım

İçii içini yiyordurr kesinnn
Ben nasıl böyle bir hata yaptım diye
Fakatt anladı seninde dönmeyeceğini
Bu işin biteceğini
Ondan dolayıı çirkefleşmeye başlamıştır.
Yaaa gerçekten ben anlamıyorum bu olaylarda genel olarak hep bu oluyorrr
O saatten sonraa kötülesen ne olur ki.
Saldırmakk için bahane arıyor
Hoşş saldıramıyordaa işte
Böylee ucuz ucuz cümleler sarfediyorrr..
Boşver yaaa hiç takmaa Söylensin söyleneceği kadarr ...

Son düzenleme:
Zavallım benim.. Çok acıdım ona ben ya .. :ssz:
Madem o kadar ayıbımı duydun neden hala uğraşıyosun deseydin ya.. Canını acıtan biri için üzülmeye değmez.. Kuyruk acısı var belliki.. Bence artık msjlarınada cevap verme, bırak unutuluşunu izlesin.

Eğer öyle şeyler duymuş olsaydı seni ailesine sokmazdı erkekler bu kadar cesaretsiz hayatım o yüzden emin ol sen kendini bil yeter yaptıysan bir hata yapmıssındır millet ne der diye yaşayacaksak oooooooooooooooooooo

ayrıldıktan sonra adileşen insan yok o adiler hep öyleydi ama maskeleri ayrılınca ortaya çıktı.ne yapacağın hakkında hiç bir fikrim yok kötü bir durum

Back
X