• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Kısa bir süre önce bende yaşadım ayrılık, o kadar çok koyuyor ki.. Karşı taraf kesin ve net olunca o boğazında ki düğümlenme yok mu hiç. Birde şanssızlık bende nasıl bir insana denk geldiysem kalbimi kırarak bitirdi bazı şeyleri. İnsanın kimseye güveni, yeniden sevmeye inancı kalmıyor. Hep acaba mesaj gelir mi beklentisi. Doğru bir laf vardır ki -klişe olacak ama -giden dönmüyorsa hiç senin olmamıştır zaten. :)

Kesinlikle sessiz kalmak yapılacak en mantıklı şey :)
Çünkü deneme süreci gibi bir şey.
Şöyle ki; erkekler bizler gibi duygularını bastıramıyorlar.
Yani eğer özlüyorsa, merak ediyorsa iletişime geçecektir illa ki.
Fakat sessiz kalıyorsa o da gerçekten bitirmiştir :)
Sessiz kalan erkek genelde başka denizlere yelken açmıştır.
Fakat o denizlerde boğulunca da kürkçü dükkanına dönecektir yine.
Size düşen de onu süründürmektir :8:

evt bende ayrılığın ilk başlarında çok şey yaşadım çırpındım ama işe yaramadı tam sessiz kaldım içime gömdüm 3 gün önce aradı bitti dediğim herşey geri canlandı kendini hatırlattı bidaha arayıp sordugu yok ben başa döndüm :((( off yaaa

Ben terk ettim çünkü otuz kere yapma dediğim şeyi tekrar yaptığı için.son noktama geldi ve bıraktım gittim.giderken sarıldı öptü bırakmak istemedi ama gittim.arkamdan gelmedi,aramadı.eve gidip sakin kafayla bir ayrılık mesajı attım.cevap yok.ertesi gün arkadasıma benı cok sevdıgını soylemıs duyunca dayanamadım aradım.actı ben senı ararım dedı ve bugun tam bır hafta!hala ne ses ne seda aynen ben de susuyorum ama cok cok üzülüyorum.hayatımda ilk defa bu kadar çok özendim bir insana.vee işte biz kadınlar giderken aslında gitmek değildir amacımız,sevildiğimizi anlamak isteriz.sonra bir bakarız ki aslında sevilmemişiz...:37:

Bnmde iki yillik iliskim vardi ilk ayrildimizda sessiz kalamadim bn ayrilmama ragmen hincimi atamadim aradim mesaj attim faln filan. Bi yerden sonrada sessizliğe büründum bna geri dönüş yaptı o zamn o sessiz di. Bn dayanamadım baristim. Iki ay oncesinde tekrar ayrildik o ayrıldı. Bu seferde bn sessizlige büründum. Gecen napiosun diye aramis bida konuşmayalım dedim tmm dedi. Cok merak ediyorum bazen elim tele gidiyo. Ama yok sessiz kalmak güçlü olmaktır. Kabullenmektir..

2 yıldır sessizim..bi işe yaramadı..öylesine bir merhaba demek için aradı okadar..bekleyenler boşa beklemeyin..kendinizi üzmeyin.
katılıyorum; beklemek yıpratıyor, kalbi ağzında geziyor insan. sessiz kalmak zor içinizdekileri dökmek istiyorsunuz bağırıp çağırıp hesap sormak kabullenene kadar yakasında olmak... ama bunlar durumu kötüleştiriyor başka bir işe yaramıyor...

ben ah ben o kdr aptalımkı.3 aylık arkadaslık donemı atlattık anlattım kendımı benım engelım vardı bılıyordu.3 ay sonra gecen hafta carsamba aksam gorustuk ıyı gectı.ve adım attı basladık ılıskıye.sadece 1 gun yettı ters teptı.ne msj ne arama sankı el oldu.o kdr gururum ıncıldıkı anlatamam.yapmıcaktı bunu cunku ben ve benım gıbıler yaralı zaten hayattı zor ıdare ederken.cok koydu cok.persembe 1-2 msjla gun bıttı.cuma hıc yazmadı ben attım soguk soguk nasılsın fln.cumartesı ben attım soguk gene.cumartesı aksam sustum hıc yazmadım o da yazmadı.takı bugun sabaha kdr bekledım dayanamadım uzun bır msj attım.bıtırdım.hıc cvb atmadı ve whatsapp gırmıs okumus :( ınsanlar neden bolekı anlamıyorum.

2 yıldır sessizim..bi işe yaramadı..öylesine bir merhaba demek için aradı okadar..bekleyenler boşa beklemeyin..kendinizi üzmeyin.

aynen. sessizlik falan bi b.ka yaramıyor, ben bunu çok geç anladım. ha sessiz kalırsın uzun bir süre, sonra o merak eder bi arar yoklar. aşkından falan değil yani, merakından! bakalım orda mısın değil misin diye. bir adam gittiyse istediğin kadar sessiz kal, istersen git tibetli rahiplere katıl, bişeye yaramaz. ayrılıktan sonra yapılması gereken tek şey kararlı bir duruş. bittiğini kabullenmek ve o andan sonra sadece önüne bakmak. beklentiler yorar insanı, yaralar..

tatlım evet tibetli rahiplere katılmadığım kaldı sadece :)) ne b.k yerse yesin ya enerjimi onu beklemekle harcamıyorum artık.

valla ben ana avratt düz gittim sessiz kalamadım ağladı özür diledi ama hala başla sevgilisi var allah görmüştür umarım

sevgilimle bozuşup ayrıldığımızda sessiz kalınca hemen napıyosun diye yazmaya çalışır ve barışmak ister benimle. Sessizlik en güzeli.

arkadaşlar benimde dengesiz bir sevgilim var ne yaptığına karar veremeyen çok kez ayrıldık barıştık ama bundan 20 gun once yıne aynı klasık mesajlarını yazdı kendımle ılgılı sorunlarım var bana ve aıleme karsı cok ıyısın falan fılan bende dedımkı yeter artık sus sakın bana mesaj atma arama son sozumde sana ahde vefan yokmus. bu msj ustunde bır ıkı sacma msj yazdı cevap vermedım suan 20 gun oldu ne aradı ne ben ararım zaten hayatta aramam whats up falan resmımi gorunurlugu gızledım sankı onun ıcın gırıyormusum olmasın. hic haber almasın ıstemıyorum.cok kırgın ve uzgunum ama ayakta kalabılıyor ınsan bır sekılde unutcam ama tabıykı coook pısman olmasını ısterım coook:KK12: umarım pısman olur. sakın yalvarmayın yapmadm asla yapmamda. gittiyse kısmet degıl napıyım uzuntu baska sevmek baska ama verdıgım onca emegın karsılıgı sacma sapan sozler olmamalı o yuzden sessiz kalmayı tercih ettim her zaman. zaten adam olmuyorsa yapacak bisey yok :cry:

evet sessiz kalmak en iyisi, bir de dönme ihtimalin yoksa arasan ne, aramasan ne...

birlikte geçen yıllardan sonra araya başka birisi girdiyse, ten başka tene değdiyse, ne fayda...

aylar sonra " nasılsın, umarım herşey yolundadır " mesajını görsen bile kaç yazar. artık geri dönülmez, sadece kabul edersin, o kadar gerçektir, o kadar büyüktür ki yaşadığın haksızlık, hakkını ondan bile alamazsın geri artık... öyle boş boş bakarsın ekrana, siliverirsin o malum şahıstan gelen, önceden hayatın olan ama artık zerre anlamı olmayan mesajı...

böyle işte...:KK14:
Çok olmuş yazalı ama :KK61:çok etkilendim.

Bu benim için o kadar zor bir davranış ki... Hayatımda zorlandığım hatta zayıf noktam dediğim bir durum. Hiçbir zaman sessiz kalamadım. Faydasını gördüm mü. Kesinlikle hayır. Peki sessiz kalabilseydim ne olurdu? Yaşadıklarım belki de çok daha tersine dönerdi. Bu kadar yıpranmazdım. Sessiz kalmak çok zor bir eylem. İçine öküz oturur konuşamazsın. Anlatmak istersin anlayamazsın. Mesaj atmak istersin ama vazgeçersin. Hayatımda ilk defa sessiz kaldım. O da şu an... 8 gündür ölüye yattım desem iyidir. Zor mu? Çok zor.. Peki bir faydasi olacak mı? Zannetmiyorum. Ama başka çarem de yok. Sanırım çaresizlik insanı sessizliğe itiyor. Ya da çare bulmak için sessiz kalman gerekiyor. Ortada geçerli bir sebep yokken ( mecburi) bir ayrılık varsa bu çok daha zor. Sessizce beklemek zorundasınız. En iyisi susmak. Tepki bile vermemek. Kabullenmek. Ben de öyle yaptım. Instagramım baştan beri açıktı. Hala da açık. Her gün hikaye paylaşıyor bakmıyorum. Merak ediyor muyum evet. Ama içimden bakmak da gelmiyor. Acayip yorgunluk var üstümde. Belki geri dönüş hiç olmayacak. Geri döndü diyelim ne olur. Ben eski ben olmam. Çünkü kadınlar sustu mu sonu iyi olmuyor. Kırgınlıklar daha ağır basıyor..

Back
X