- Konu Sahibi bikusolsam
Şu an tek istediğim karşıma güvenebileceğim, beni sevecek ve benim de sevebileceğim birinin çıkması ve bu yaşadıklarıma gülüp geçmek.Umarım buradaki herkes aynı şeyleri yaşar ve çooook mutlu olur :)
Umarım tam gönlüne göre birini bulursun. Ama bence bu başlıkta da dediğimiz gibi ayrılık sonrası sessiz kalıp kalmayacağına karar vermelisin. Seni aklına her geldiğinde aramasına izin vermemelisin. Önceki sayfada kendi hikayemi anlatmıştım. Benim vatandaş mesela şovalye ruhu ile mutluyum mu diye kontrol edip duruyordu beni ve bu yaptığı da inanılmaz acı çekmeme neden oluyordu. Bu nedenle aslında onun mesajlarına cevap vermeyeceğime karar vermiş olduğum halde karar değişikliği yapıp ona tüm duygularımı ve beklentilerimi anlatan mektubu yazdım ve karar vermesini istedim. Bana acı çektirdiğini bildiği halde yine vurkaç yapmaya devam ederse ona tölerans göstermeyeceğimi de bilmesini istedim... Bence iyi de oldu çünkü ben artık yapabileceğim her şeyi yapmış olduğum için o kadar içim rahatladı ki :) Etrafta yakışıklı çocuklar varmış mesela eskiden görmüyordum hiç, gözüm açılıverdi :) :) Sen de tamamen rahatladığında bir bakacaksin ki etrafta gayet de hoş insanlar var, hayat sadece ondan ibaret değil. Seninle aynı yaştayız, hiçbir şey için de geç değil

Asıl mesele şu; ister sevgili ister arkadaş her ne olursa olsun bazen insanlar onlara duyduğumuz güçlü sevgiye o kadar çok güveniyorlar ki ne yaparlarsa yapsınlar biz hep buradayız onları bekliyoruz sanıyorlar. Geri dönüp yoklamak da bu yüzden değil mi zaten??? Hala sevildiklerine emin olunca bırakıp gitmeler??? İşte böyle anlarda bence içimizi boşaltmak süper oluyor :)
Varsın adam beni kötü hatırlasın çok mu önemli sanki? Ben onu beni bu kadar kırdıktan sonra çok mu iyi hatırlıyorum şimdi?