- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi bikusolsam
Balım döktürüyorsun bakıyorum da![]()
Hocam sağolsun baya yol katettim :97:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balım döktürüyorsun bakıyorum da![]()
Hocam sağolsun baya yol katettim :97:![]()
sen ne zamandır ayrısın Eternalhope ? ben burayı okudugumda baya rahatlıyorum bu konu çok hoş bu arada sölemeden geçemicem saol yeşil papyon :)
Ben ayrılalı 3,5 ay oluyor ama şu an hayatımda başkası var :)
O zamanlar çok üzüldüm olmadı diye ama şu an iyiki de olmamış diyorum. Yani olmuyorsa vardır bir hayır çok sıkma kendini.
Hayırlısını dile. İnan herkes hayatını yaşıyor sen üzüldüğünle kalıyorsun.
Hayat akıp gidiyor, seni üzen insanlar için ağlamakla zaman kaybetme..
sen ne zamandır ayrısın Eternalhope ? ben burayı okudugumda baya rahatlıyorum bu konu çok hoş bu arada sölemeden geçemicem saol yeşil papyon :)
O zaman ne mutlu bana canımne zaman bir sıkıntın olursa buraya yazabilirsin..
Bu hayatta her acı geçiyor,geçmeli.. geçmezse ne olurdu halimiz düşünebiliyor musun? illa ki geçecek..
Ayrılık sürecinde insanın kendini toparlaması,gülmesi bile zor oluyor ama zaman her şeye çare.
Ve diğer bir çare ise bol bol dua edip,Allah'a sığınmak.. ben bunu bilir bunu söylerim. :107:
hiç bir zaman sessiz kalmayın. ben kolay kolay sessiz kalamıyorum. bir şekilde sonradan patlıyorum. helede haklıysanız hiç sessiz kalmayın. haklı olduğunuz halde niye sessiz kalıyorsunuz ki. ayrıla bilirsiniz ama karşı taraf yamuk yapıyorsa niye ben susayım. niye kendimi yeyip bitireyim. sessiz kalınca sonra başka bir yerden çıkıyor acısı. olan yine bize oluyor.
Ortada eğer bir haksızlık varsa eğer, tabi ki en doğrusu bu olur. Bende senin gibi düşünüyorum.
Burada bazılarımızın bahsettiği sessizlik,ayrılık sonrası sessizlik.. yani içindekileri döküp,her şeyi konuştuktan tamamen bittikten sonra ki sessizlik.. Olan zaten hep bize oluyor,böyle geldi böyle gider (malesef)
Ortada eğer bir haksızlık varsa eğer, tabi ki en doğrusu bu olur. Bende senin gibi düşünüyorum.
Burada bazılarımızın bahsettiği sessizlik,ayrılık sonrası sessizlik.. yani içindekileri döküp,her şeyi konuştuktan tamamen bittikten sonra ki sessizlik.. Olan zaten hep bize oluyor,böyle geldi böyle gider (malesef)
Günlerdir bu konunun sonuna geleyim diye okumaktan gözlerim yoruldu.Ben de 3 yıldır saçma sapan bir şekilde devam eden ilişkimi bitirdim, daha doğrusu bitirdi daha önce 100 kere olduğu gibi :S :S Her mesajında dayanamadım, önce kavga ettim sonra döndüm, tekrar başladık.Ama anladım ki, bir erkek, ne kadar büyük sıkıntısı olursa olsun bir kadını gerçekten seviyorsa abuk sabuk bahaneler öne sürerek terk etmez.Benim ilişkimde hep gitti, başkasını bulamadı ve nasıl olsa her çağırdığımda koşa koşa gelen biri var diye düşünerek belki de geri döndü.Ben 29 yaşındayım,o 37.O hala Facebook ta kız peşinde koşuyor.Bense bu forumu okuduktan sonra ciddi anlamda silkelendim ve kendime geldim.Bu üç sene boyunca belki arar da bir şeyler yaparız diye ne arkadaşlarımla vakit geçirdim ne bir kursa gittim ne de doğru düzgün kendime zaman ayırdım.Ama artık şundan eminim ki beni gerçekten sevmemiş.Ve ben hayatımın bundan sonra bir saniyesini bile beni önemsemeyen insan için harcamaya kıyamıyorum.Bir daha mesaj atar mı ara mı bilmiyorum.Ama insan aklında bitirince gerisi geliyor.Dönecek diye beklemek boş, dönecek adam gitmez.Giden adam da dönmesin.Ben bu süreçte bu forumda çok şey öğrendim.Hiç birinizi tanımıyorum ama sayenizde bazı şeylerin farkına vardım.Hepinize teşekkürler kızlarrr :)
Günlerdir bu konunun sonuna geleyim diye okumaktan gözlerim yoruldu.Ben de 3 yıldır saçma sapan bir şekilde devam eden ilişkimi bitirdim, daha doğrusu bitirdi daha önce 100 kere olduğu gibi :S :S Her mesajında dayanamadım, önce kavga ettim sonra döndüm, tekrar başladık.Ama anladım ki, bir erkek, ne kadar büyük sıkıntısı olursa olsun bir kadını gerçekten seviyorsa abuk sabuk bahaneler öne sürerek terk etmez.Benim ilişkimde hep gitti, başkasını bulamadı ve nasıl olsa her çağırdığımda koşa koşa gelen biri var diye düşünerek belki de geri döndü.Ben 29 yaşındayım,o 37.O hala Facebook ta kız peşinde koşuyor.Bense bu forumu okuduktan sonra ciddi anlamda silkelendim ve kendime geldim.Bu üç sene boyunca belki arar da bir şeyler yaparız diye ne arkadaşlarımla vakit geçirdim ne bir kursa gittim ne de doğru düzgün kendime zaman ayırdım.Ama artık şundan eminim ki beni gerçekten sevmemiş.Ve ben hayatımın bundan sonra bir saniyesini bile beni önemsemeyen insan için harcamaya kıyamıyorum.Bir daha mesaj atar mı ara mı bilmiyorum.Ama insan aklında bitirince gerisi geliyor.Dönecek diye beklemek boş, dönecek adam gitmez.Giden adam da dönmesin.Ben bu süreçte bu forumda çok şey öğrendim.Hiç birinizi tanımıyorum ama sayenizde bazı şeylerin farkına vardım.Hepinize teşekkürler kızlarrr :)
aynen öyle... boşver hayatını yaşa... erkekler severler şovalyelik yapmayı bunu da unutma. arada sırada eski kız arkadaşlarını bir yoklarlar hasar tespiti yapar gibi, ya da geri dönerler kimseyi bulamayınca... ama aşk bir kristal bardak gibi bir kere kırıldımı aynı olmuyor malesef. bir kere ayrıldığın bir insanla (nedeni çok salakça bir şey değilse eğer) bir araya gelsen bile ayrılığın izi kalıyor sanki, birşeyler değişiyor...