Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Tamam onlarda özlüyordur ama adım atmıyorlar.

Ayrıca onların bizim gibi topiğide yok. Nereye döküyorlar içlerini.

Gurur mu? Ondan bizde de var. Onlar nasıl dayanıyorlar?

Biz iradesiz miyiz? Sonuna kadar sessizlik!

Evet bazen duygularımıza engel olamıyoruz ama sonuna kadar direnç.

Bu sessizlik sürecinde içimde ölse bile ulaşmak yook.

Belki de iyi olur bunun sonu.

Topiğin başlığına ihanet etmiycem sessizliğe devam :kkk:

Yesilpapyon; senin adına da çok sevindim canım.. Sen konuya ihanet etmedin, o kendi geldi :31:
Mutlu ol mutlu kal :16:

Merhaba.Gerçekten en iyisi..
Benimde var 3 yıllık ilişkim..
Ve çok kötü bence.. İlişki ilişkilikten çıktı arzulara dönüştü..Geçen buluştuk sarılmak yerine direk yapıştı dudaklarıma..seni istiyorum sende iste falan filan gibi konuştu .. soğudum çok soğudum.. çünkü konuşurkende iki kelimeden biri seni özlediii,işte keşke yanımda olsan şeyi görsen gibi iğrenç şeyler oldu.. napcam bilmiyorum .. seviyor ama arzuları önde gibi.. :43::43::43::43::43::43:

ben aradım o hiç aramadı... ameliyat oldum o zaman bile aramadı... 15 gündür bende aramadım, bekliyorum...

hayatında biri var diye içim içimi yiyo... :14:

boşver sakın arama, ne demek ameliyata girdin aramadı?
haberi yok mu sonuçta, kaç yıl birşeyler paylaşmışsınız bu kadar mı vefası.
ne kadar ayıp.
canım bunu düşünüp kendini yıpratmanın hiç bir anlamı yok
yapma, kendine eziyet etme. birşey duyar görürsün tamam ama kendi kendimize yaptığımız bu kuruntular yüzünden daha mutsuz oluyoruz.
sonu da hiç bir yere varmıyor üzüldüğümüzle kalıyoruz. :50:

boşver sakın arama, ne demek ameliyata girdin aramadı?
haberi yok mu sonuçta, kaç yıl birşeyler paylaşmışsınız bu kadar mı vefası.
ne kadar ayıp.
canım bunu düşünüp kendini yıpratmanın hiç bir anlamı yok
yapma, kendine eziyet etme. birşey duyar görürsün tamam ama kendi kendimize yaptığımız bu kuruntular yüzünden daha mutsuz oluyoruz.
sonu da hiç bir yere varmıyor üzüldüğümüzle kalıyoruz. :50:

gözüm hep telefonda... nasıl dayanıyor anlamıyorum gerçekten... koskoca 3 yıl, o kadar yaşanan şey, yaptığım fedakarlıklar... nası unutulur hepsi:53:

ayrılmazsınız... azcık sabret, geçer belki. her erkek istiyo sonuçta... başka sorunun yoksa bu mesele yüzünden bitirme
Ama bu çok istiyo,kaç defa ilişki dedi dedi yok dedimde durdum durdum.. şimdi yarın gel desem koşar.bişi olursa kaçırırım der.Yani fazla istek bu hemde ben istemediğim halde zorla dudagıma yapışmalar,illaki seniistiyorum diceksin demeler boğuyor.. Ama sende üzülme,değmiyor..

Merhaba.Gerçekten en iyisi..
Benimde var 3 yıllık ilişkim..
Ve çok kötü bence.. İlişki ilişkilikten çıktı arzulara dönüştü..Geçen buluştuk sarılmak yerine direk yapıştı dudaklarıma..seni istiyorum sende iste falan filan gibi konuştu .. soğudum çok soğudum.. çünkü konuşurkende iki kelimeden biri seni özlediii,işte keşke yanımda olsan şeyi görsen gibi iğrenç şeyler oldu.. napcam bilmiyorum .. seviyor ama arzuları önde gibi.. :43::43::43::43::43::43:

canım eğer anlattığın gibiyse al karşına konuş, birbirinize anlayış göstermeniz gerek.
ben bu durumdan rahatsızım diyebilmelisin 3 yıllık sevgiline, tartış demiyorum düzgün bir şekilde senden neler bekleyip neler beklememesi gerektiğini söyle.
sen konuştuğun halde bu şekilde davranmaya devam ederse onun ne beklentisi olduğu ortaya çıkar zaten.
adam gibi konuşmadan ayrılmayı düşünme çünkü belki adam ilişkinizi daha ciddiye alıyor artık ve ileri gitmekte sakınca görmüyor bilemezsin.

gözüm hep telefonda... nasıl dayanıyor anlamıyorum gerçekten... koskoca 3 yıl, o kadar yaşanan şey, yaptığım fedakarlıklar... nası unutulur hepsi:53:

telefonu bırak elinden tatlım,
aynı durumdayız ikimiz de ben annemle konuştum o kadar rahatladım ki.. :16:
sen de konuşabileceğin sana destek olabilecek birisiyle konuş
biz hep burdayız tabi ki ama tanıdığın yakınındaki biri çok başka.

Ama bu çok istiyo,kaç defa ilişki dedi dedi yok dedimde durdum durdum.. şimdi yarın gel desem koşar.bişi olursa kaçırırım der.Yani fazla istek bu hemde ben istemediğim halde zorla dudagıma yapışmalar,illaki seniistiyorum diceksin demeler boğuyor.. Ama sende üzülme,değmiyor..

üzülmemek elde değil ki be canım

canım eğer anlattığın gibiyse al karşına konuş, birbirinize anlayış göstermeniz gerek.
ben bu durumdan rahatsızım diyebilmelisin 3 yıllık sevgiline, tartış demiyorum düzgün bir şekilde senden neler bekleyip neler beklememesi gerektiğini söyle.
sen konuştuğun halde bu şekilde davranmaya devam ederse onun ne beklentisi olduğu ortaya çıkar zaten.
adam gibi konuşmadan ayrılmayı düşünme çünkü belki adam ilişkinizi daha ciddiye alıyor artık ve ileri gitmekte sakınca görmüyor bilemezsin.

telefonu bırak elinden tatlım,
aynı durumdayız ikimiz de ben annemle konuştum o kadar rahatladım ki.. :16:
sen de konuşabileceğin sana destek olabilecek birisiyle konuş
biz hep burdayız tabi ki ama tanıdığın yakınındaki biri çok başka.

konuşuyorum bütün arkadaşlarımla... kimisi döncek merak etme diyo kimisi bu zamana kadar dönmeyen dönmez artk diyo... konu açılınca hemen ağlamaya başlıyom

.
Tamda dediğiniz gibi ciddi gördüğü için öyle yapıyor fakat ben 17 o da 19 yaşındayız.Çok küçüğüz bunlar için hemde çok .. Zaten evlencez gözüyle bakıyor fakat ben yinede böyle istemiyorum..:43:

Tamda dediğiniz gibi ciddi gördüğü için öyle yapıyor fakat ben 17 o da 19 yaşındayız.Çok küçüğüz bunlar için hemde çok .. Zaten evlencez gözüyle bakıyor fakat ben yinede böyle istemiyorum..:43:

konu içinde konu olucak ama canım yaşınız çok genç dikkat et
sana abla sözü hatta neredeyse anne sözü lütfen hayır demeyi öğren , hiç kimse sana yapmak istemediğin şeyi yaptırmasın
şimdi evleneceğim falan der seni kandırmaya çalışır ,kanarda beraber olursan sonrada iyi kız olsaydın benle yatmazdın der ortada bırakır
belki böyle yazıyorum diye çok abatrıyorsun diyenler olabilir ama 32 yaşımı bitirdim artık çok şey gördüm erkekleride çözdüm , onların amacı o şeyse köprüyü geçene kadar her türlü yalanı söyleyebilirler

Son düzenleme:
konu içinde konu olucak ama canım yaşınız çok genç dikkat et
sana abla sözü hatta neredeyse anne sözü lütfen hayır demeyi öğren , hiç kimse sana yapmak istemediğin şeyi yaptırmasın
şimdi evleneceğim falan der seni kandırmaya çalışır ,kanarda beraber olursan sonrada iyi kız olsaydın benle yatmazdın der ortada bırakır
belki böyle yazıyorum diye çok abatrıyorsun diyenler olabilir ama 32 yaşımı bitirdim artık çok şey gördüm erkekleride çözdüm , onların amacı o şeyse köprüyü geçene kadar her türlü yalanı söyleyebilirler
Bazen öyle davranıyor ki işini görebileceği bir oruspu gibi hissediyorum kendimi,ve ona söyleyemiyorum beni hiç tanımıyormusn yuh sana diyecek diye,kötü olan ben olcam diye,dikkate alıcam çok teşekkür ederim çok sağolun..Ve ailem bana sana hakkımızı helal etmeyiz ilişkiye devam edersen dedikleri halde beraberim onunla boşluktayım..öğrenirlerse ailemi kaybedicem biliyorum..

Son düzenleme:
konuşuyorum bütün arkadaşlarımla... kimisi döncek merak etme diyo kimisi bu zamana kadar dönmeyen dönmez artk diyo... konu açılınca hemen ağlamaya başlıyom

tahmin ediyorum canım,
sabırlı olmaya çalış bekle bekleyebildiğin yere kadar, ama her iki arkadaşının da haklı olabileceğini aklından çıkarma her ihtimali de düşün olur mu :50:
böyle böyle kabulleniyoruz hepimiz. :14:

canım biz 16 yaşında başladık 5 yıl sürdü ilişkimiz,
beraber önce üni sonra evlilik hayalleri de kurduk
ama bak şimdi ayrıyız ve barışıp barışmayacağımız belli değil..
sevgilinle birşeyler yaşamak senin kararın ben yap yada yapma demem asla ama küçüksünüz ve bunun farkındasın.
hiçbirşeyin kesin olmadığını da çıkarma aklından ona göre davran.
bence konuş yine de ilişkini kurtarmayı dene, baktın seni zorluyor acını içine gömer mantıklı olanı yaparsın.

Ona göre davranıyorum zaten,korkuyorum işte..İnş barışırsınız inş çok mutlu olursunuz,allah her zaman yar ve yardımsınız olsun inşallah..

Ona göre davranıyorum zaten,korkuyorum işte..İnş barışırsınız inş çok mutlu olursunuz,allah her zaman yar ve yardımsınız olsun inşallah..

amin canım..
sen sevgilinle konuşup ben istemiyorum bir daha bu konuyu açma dedin mi?

Bazen öyle davranıyor ki işini görebileceği bir oruspu gibi hissediyorum kendimi,ve ona söyleyemiyorum beni hiç tanımıyormusn yuh sana diyecek diye,kötü olan ben olcam diye,dikkate alıcam çok teşekkür ederim çok sağolun..Ve ailem bana sana hakkımızı helal etmeyiz ilişkiye devam edersen dedikleri halde beraberim onunla boşluktayım..öğrenirlerse ailemi kaybedicem biliyorum..

canım şu kadarcık yazışmadan bile senin aslında ondan sıkıldığını ben bile hissediyorum
ayrıl ne olacakki ne kaybedeceksin hatta sen kazanacaksın , ailenin güvenini kazanacaksın
bu şekilde seni kullanmaya çalışıyor diye kendini üzmeye ne gerek var , zaten böyle gidemez bir süre sonra daha kötü ayrılırsın
bu hayatta en önemli şey insanın ailesi

Back
X