Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

amin canım..
sen sevgilinle konuşup ben istemiyorum bir daha bu konuyu açma dedin mi?
Yemiyor ki söylersem ya bir daha konuşmaz,yada terkeder..Beni tanımıyormuş gibi davranma beni bilmiyormusn aşığım falan der.​,ters ilişkiye girmedik diye burnumdan getirmişti.Bunu söylersem kim bilir neler der,yapar..

canım şu kadarcık yazışmadan bile senin aslında ondan sıkıldığını ben bile hissediyorum
ayrıl ne olacakki ne kaybedeceksin hatta sen kazanacaksın , ailenin güvenini kazanacaksın
bu şekilde seni kullanmaya çalışıyor diye kendini üzmeye ne gerek var , zaten böyle gidemez bir süre sonra daha kötü ayrılırsın
bu hayatta en önemli şey insanın ailesi
Evet gerçekten çok sıkıldım tek sıkıntım 3 seneye nası çöpe atıcam ? :43::43::43: bugün telde konuşuyoduk hadi hadi zırlama (konuşma anlamında) kapat dedi yüzüme kapattı.. :43:

Evet gerçekten çok sıkıldım tek sıkıntım 3 seneye nası çöpe atıcam ? :43::43::43: bugün telde konuşuyoduk hadi hadi zırlama (konuşma anlamında) kapat dedi yüzüme kapattı.. :43:

3 senen gitsin ne olacakki daha 17 yaşındasın genceciksin
hem sana ileriki ilişkilerinde evliliğinde deneyim olarak döner
3 senen gitmesin diye senelerini harcama
canım sen şuan okul çağındasın , belki sana klasik gelicek belki bana sitem edeceksin ama lütfen derslerine çalış geleceğini garantile
ilerde işin olursa kendi ayakların üzerinde durabilirsen ne kibar , ne kariyer sahibi hoş adamlar çıkar karşına

Yemiyor ki söylersem ya bir daha konuşmaz,yada terkeder..Beni tanımıyormuş gibi davranma beni bilmiyormusn aşığım falan der.​,ters ilişkiye girmedik diye burnumdan getirmişti.Bunu söylersem kim bilir neler der,yapar..

ters ilişkiye girmeyi kabul ettin ve hala bunlarla mı uğraşıyor?
bırak terketsin giden 3 yılın olsun geriye kalan tüm hayatını kurtarırsın bence..
zaten sıkıldım diyorsun, beklemek için bir sebep kalmamış anlattığın kadarıyla ilişkinizin boyutu değişmiş ve sen bundan mutlu değilsin.
bence aileni daha fazla üzmene gerek yok.

ters ilişkiye girmeyi kabul ettin ve hala bunlarla mı uğraşıyor?
bırak terketsin giden 3 yılın olsun geriye kalan tüm hayatını kurtarırsın bence..
zaten sıkıldım diyorsun, beklemek için bir sebep kalmamış anlattığın kadarıyla ilişkinizin boyutu değişmiş ve sen bundan mutlu değilsin.
bence aileni daha fazla üzmene gerek yok.
Kabul etmedim* asla yapmam zaten .. Evet böyle işte .. Kesinlikle değilim.. Ayrılmak en iyisi..

3 senen gitsin ne olacakki daha 17 yaşındasın genceciksin
hem sana ileriki ilişkilerinde evliliğinde deneyim olarak döner
3 senen gitmesin diye senelerini harcama
canım sen şuan okul çağındasın , belki sana klasik gelicek belki bana sitem edeceksin ama lütfen derslerine çalış geleceğini garantile
ilerde işin olursa kendi ayakların üzerinde durabilirsen ne kibar , ne kariyer sahibi hoş adamlar çıkar karşına
Aynısını babam da diyor annemde .. Şu anda hepsi boş diye,ileriyi garantile diye,çok haklısınız.. Üniversiteye gitmem gerek ..

Aynısını babam da diyor annemde .. Şu anda hepsi boş diye,ileriyi garantile diye,çok haklısınız.. Üniversiteye gitmem gerek ..

canım üniversiteye git
bu adamdan hayır gelmez ne demek ter ilişki istemek , ilerde tuvaletini tutamazsın
bence bir kadına adam ters ilişki teklif ediyorsa o adamın aşkını bırak sevgisinden şüphe ederim
onun amacı seni kullanmak ay sinir oldum
kadına ters ilişki teklif edilmesi hakarettir en büyük tebiyesizliktir , ben 12 senedir evliyim eşimden bir kere duymadım sorsa bile anında boşarım
ALLAH katındada çok büyük günah
kendini kullandırtma ayrıl hatta onun seni terk etmesini sağla
sonrada kurtulduğun için sadaka ver
bak ayrıl ne rahatlayacaksın , kendine güven

canım üniversiteye git
bu adamdan hayır gelmez ne demek ter ilişki istemek , ilerde tuvaletini tutamazsın
bence bir kadına adam ters ilişki teklif ediyorsa o adamın aşkını bırak sevgisinden şüphe ederim
onun amacı seni kullanmak ay sinir oldum
kadına ters ilişki teklif edilmesi hakarettir en büyük tebiyesizliktir , ben 12 senedir evliyim eşimden bir kere duymadım sorsa bile anında boşarım
ALLAH katındada çok büyük günah
kendini kullandırtma ayrıl hatta onun seni terk etmesini sağla
sonrada kurtulduğun için sadaka ver
bak ayrıl ne rahatlayacaksın , kendine güven
Bende öyle yapıyorum zaten terk etsin istiyorum , istemediği şeyleri yapıyorum..
Günah olduğunu biliyorum ve bide ben kapalıyım kendi rızamla inancımla kapandım ve gelip bana böyle söyledi yaramı deştim :((

Bende öyle yapıyorum zaten terk etsin istiyorum , istemediği şeyleri yapıyorum..
Günah olduğunu biliyorum ve bide ben kapalıyım kendi rızamla inancımla kapandım ve gelip bana böyle söyledi yaramı deştim :((
boşver canım ayrıl ne kendini üzüyorsun
ona olmaz de evlenmeden öpüşmeyeceğim artık de, zaten niyeti belli senle uğraşamam der ayrılır kurtulursun

Kabul etmedim* asla yapmam zaten .. Evet böyle işte .. Kesinlikle değilim.. Ayrılmak en iyisi..

yanlış anlamışım kusura bakma, yapsan da yargılamak amacıyla yazmamıştım sevgiline kızdım.
bu durumda ayrılman en iyisi gibi görünüyor.. :50:
hakkında hayırlısı olsun,
arkadaşlar çok güzel yazmışlar, annen ve babanın tavsiyelerini dikkate alıp kendin için en iyisini yaparsın umarım.

mrb özümse, tatlım gencecik bir kızsın 3 yıl diyorsun ailen bu dünya da herkesten önemli ve ayrıca ayrılmaktan korktuğun insanın senden istekleri ortada kesinlikle okumalısın işin olsun ayakların üzerinde dur bak o zaman şimdi teklif edilen şeylerin nasıl şeyler olduğunu anlayacaksın. önce kendine saygı duy tatlım. diyelim birlikte oldun çok iyi biri(!) üniversiteye gittin fikirlerin değişirse ne olacak belki onu sen istemeyeceksin hayatında. hiç bir şey için aileni karşına alma hele ki böyle tekliflerde bulunan biriyse. değil 3 yıl 10 yıl olsa at. Lütfen aileni düşün onları kaybetmeye değer mi? asla değmezz emin ol.

Evet öyle.. Herşeyin en iyisini yapmam önüme bakmam gerekiyor..
Yoksa geçmişe saplanıp kalacağım.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok ..

mrb özümse, tatlım gencecik bir kızsın 3 yıl diyorsun ailen bu dünya da herkesten önemli ve ayrıca ayrılmaktan korktuğun insanın senden istekleri ortada kesinlikle okumalısın işin olsun ayakların üzerinde dur bak o zaman şimdi teklif edilen şeylerin nasıl şeyler olduğunu anlayacaksın. önce kendine saygı duy tatlım. diyelim birlikte oldun çok iyi biri(!) üniversiteye gittin fikirlerin değişirse ne olacak belki onu sen istemeyeceksin hayatında. hiç bir şey için aileni karşına alma hele ki böyle tekliflerde bulunan biriyse. değil 3 yıl 10 yıl olsa at. Lütfen aileni düşün onları kaybetmeye değer mi? asla değmezz emin ol.
Değmediğini çok iyi biliyorum ve asla birlikte olmam asla.. Evliliğe birşeylerin kalması gerekiyor.. Herşeyi flört zamanında yaşarsak evliliğe ne kalır ki ? Kendime saygımı kaybettim haklısınız.. Ayrılmak en iyisi ama pat diye ayrılamam yavaş yavaş artk .. :43:

Değmediğini çok iyi biliyorum ve asla birlikte olmam asla.. Evliliğe birşeylerin kalması gerekiyor.. Herşeyi flört zamanında yaşarsak evliliğe ne kalır ki ? Kendime saygımı kaybettim haklısınız.. Ayrılmak en iyisi ama pat diye ayrılamam yavaş yavaş artk .. :43:

evet canım kendimize saygımızı ortadan kaldırmazsak kimse bizi üzemez... aman dikkat hayatının daha başındasın... sen bir oku o zaman insan kendini de istediklerini de iyi anlıyorr... allahım yardımcın olsunn.. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

evet canım kendimize saygımızı ortadan kaldırmazsak kimse bizi üzemez... aman dikkat hayatının daha başındasın... sen bir oku o zaman insan kendini de istediklerini de iyi anlıyorr... allahım yardımcın olsunn.. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Yardımınız için çok teşekkür ederim çok sağolun,rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahh..

Kızlaaaar:3::3:
Görüştük,konuştuk eve yeni geldim. Geldiğim gibi de size haber vermek istedim.
Bu kız olayını konuştuk,her şey üzerine yemin ediyorum öyle bir kız yok dedi. Konuşmaları telefondan açtı gösterdi. Seni söyleyecektim ama arkadaşımın seni bilmesini istemedim dedi.
Arkandan laf yapar,erkekleri bilirsin sohbet ortamında ne dediklerini bilmezler dedi. Bende böyle bir şey yaptım dedi,hatta gel bakalım o adı yaz ne çıkacak dedi gerçekten de o kız çıktı.
Ben hep seni sevdim,ben senden başka bir kızla yapamam ki zaten dedi. Bir de ben onun yanında hala biraz heyecanlanıyorum,kelimelerim birbirine giriyor surat ifadem de değişiyor tabi bu halini çok özlemişim senin ya dedi gülümsedi. Annesi evde beklediği için az konuşabildik. Hani tekrar çıkıyor muyuz,sevgilimiyiz bilmiyorum:26:
Giderken sarıldı,yanağımdan öptü elimi tuttu.. Göz göze geldik bir an,bu eşek gözlerini bile özlemişim senin yaa dedi.. Komşu annem(annesi) beni sevmiyor aslında.. Anlayabiliyorum.
Oğlunu benimle paylaşmak canını çok sıkıyor. Ayrıldığımızı duyduğunda ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum şuan onun için hayal kırıklığı olmuştur muhtemelen.

2 ay süreden sonra ona sarılmak çok güzeldi,kalbim pır pır attı bildiğiniz :16:
Ama şuan tam durumumuzu bilmiyorum:26:

Çok sevindim bundan sonra her şey daha güzel olsun sizin için , birbirini seven insanlar mutlu olsun
Bence bu ilk adım önemliydi , gerisi gelir zaten çok kafana takma sıkma canını :)

Tamam onlarda özlüyordur ama adım atmıyorlar.

Ayrıca onların bizim gibi topiğide yok. Nereye döküyorlar içlerini.

Gurur mu? Ondan bizde de var. Onlar nasıl dayanıyorlar?

Biz iradesiz miyiz? Sonuna kadar sessizlik!

Evet bazen duygularımıza engel olamıyoruz ama sonuna kadar direnç.

Bu sessizlik sürecinde içimde ölse bile ulaşmak yook.

Belki de iyi olur bunun sonu.

Topiğin başlığına ihanet etmiycem sessizliğe devam :kkk:

Yesilpapyon; senin adına da çok sevindim canım.. Sen konuya ihanet etmedin, o kendi geldi :31:
Mutlu ol mutlu kal :16:

Azıcık alındım sanki başlığa ihanet etmedin falan diyince , ben bozdum suskunluğuma ya
Ama yazarken bunu düşünmemişsindir eminim :) hem ben bu topikten sayılmam :1:

Son düzenleme:
Çok sevindim bundan sonra her şey daha güzel olsun sizin için , birbirini seven insanlar mutlu olsun
Bence bu ilk adım önemliydi , gerisi gelir zaten çok kafana takma sıkma canını :)

Azıcık alındım sanki başlığa ihanet etmedin falan diyince , ben bozdum suskunluğuma ya
Ama yazarken bunu düşünmemişsindir eminim :) hem ben bu topikten sayılmam :1:

İnan aklıma gelmedi canım ya :1:

Kasıtlı yapmadığımı biliyorsun zaten :34:

Hem ben böyle çok bilmiş gibi konuşuyorum ama benimde içimden geliyor yazmak :17:

Cesaret edemiyorum işte, sonunda mutlu olacağımız ne varsa o olsun..

Kimse geleceği bilemez ki :26:

İnan aklıma gelmedi canım ya :1:

Kasıtlı yapmadığımı biliyorsun zaten :34:

Hem ben böyle çok bilmiş gibi konuşuyorum ama benimde içimden geliyor yazmak :17:

Cesaret edemiyorum işte, sonunda mutlu olacağımız ne varsa o olsun..

Kimse geleceği bilemez ki :26:

Doğru söylüyosun seni bilmesem küsecektim :1:

Kızlar başkalarına bakarak bir şeyler yapmak elbet yanlış olur

Ben mesela çok şey yaşadım çok sabrettim sonunda inandığım şeyi yaptım , yazmak konusunda kararsızdım burda bahsetmedim bile kimseyi etkilemek istemem

Herkesin ilişkisi farklı beklentisi farklı sonuçta , sadece sabretmek lazım ve dua etmek

Benim içimdeki umut azalıyor galiba..

Umudumu yitirmedim ama ona karşı olan herşey bitiyor gibi içimde.

Aslında içimde bir yerlerde onunda beni özlediğini hissediyorum.

Çok yoğun bi his var buna dair.

Ama sanırım biraz uzaklaşmam gerek herşeyden.

Biraz kaybolmam gerek sanırım.. :85:

Back
X