ayrılınca daha mı çok sevesimiz geliyor?

Hayır alt etmiyor, onlar ilk oh özgürlüğümüze kavuştuk diye seviniyolar tekrar geziyolar falan arkadasları ile doyasıya vakit geciriyolar uzmanlar erkelerin tam olarak 6 ay sonra pişman olduklarını tespit etmiş 1 aydan sonra yavastan başlıyomuş pişmanlıklar.

peki küçük bi ihtimalde olsa dönse geri benim nasıl tepki vermem lazım ? şimdi tabiki o an içimden nasıl geliyorsa öyle davranırım kesinlikle ama dışardan biri olarak nasıl davranmam lazım ne demem lazım? içimde biriktirdiklerimi söylemem mi lazım yoksa hiç bişey olmamış gibi mi davranmak en iyisi ??

Bence sevgiliniz dogrusunu yapmis . Size guvenip bir daha yola nasil ciksin . Her caniniz sikildiginda isler kotu gitmeye basladiginda ayrilalim demeyeceginiz ne malum?

Dost aci soyle birde kendinizi onun yerine koyun . Donmek istiyorsaniz ona deger verdiginizi gosteren duzgun bir hediye alin ayagina kadar gidin ozur dileyin bir sans daha isteyin

bakış açınızı anlıyorum fakat biz kızlar hissederiz bazı şeyleri. yani farklı davrandığı zaman sizde olsanız sizinde canınız acırdı. ben işleri yoluna koymak için çabalarken onunda bi şeyler yapması gerekmiyormuydu ? anlaşılan hiç bir erkekten özür dilememişsiniz şimdiye kadar. gurur yapıyor dünyaları sersem önüne şu an fikri sabit. geri dönmesi için çabalamıyorum sadece bir gün oda görecek gerçekleri benim yaptıklarımla meşgul şuan kendi yaptıklarını da fark edecek.

Özür dilemek zor değildir . kadın ve erkeği olmaz bence hatalı olan özür diler. Siz kocanız olarak görmek istediğiniz birinden özür dilemeye eriniyorsanız , eşinize yazık . gurur elbet yapılır adamı yarı yolda bıraktınız bence .

iyi okursanız gurur yapan ben değilim. özürümüde diledim defalarca. ama şu an ben üzerine düştükçe kendini geri çekiyor. yarı yolda bıraktıgımı düşünmüyorum.

su an aynı durumdayız. insan kaybedince anlıyor kıymetini sevdiğinin Allah yardımcımız olsun.

aynen kızlar...benim için hep giden kıymetlendi...adam karşımda heyecandan yemek yiyemezken,saçımı yüzümü göremediği için kıskanırken ben odun oturuyordum,duydulanmadım.şimdi yok hayatımda(terkeden ve pişman olan ben) ve sevgim kabardı ona...

aynı kaderi mi paylaşıyoruz ne ? kendimi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…