ayrılınca sevgili ile iletişim kesilmelimi ortalıktan tozmu olunmalı ne yapmalı???

evet canim bende öyle yapicam..facebookumu dondurdum.abisiyle falanda konusmucam..abisini severim arkads gibiyiz..beni dinler kardesi hakkindada konussak.. ama onlada konusmicam..ama iste anlayamiyorum sana tapiyorum..herseyine bayiliyorum diyen bi insandi..gelecek planlari yapardi askerdeyken gelince böyle olucam syle olucam diye.. bi anlam veremiyorum.. bi cocukla konustugumu duymus oyüzden böyle yapiyor da olabilir.. ama sonucta hayatinda bi kiz var ve beni terketti..bende bosluktaydim knustum benden hoslanan cocukla napabilirdim.. onu beklicektim sanki.. dedigin gibi asla aramicam , yeterince dün konustum aradim rahatsiz ettim. ama bi daha asla yapmam.. beni sevdi biliyorum..bu kiz ona biraz ilgi gösterince beni birakti.. ama kizla anlasicaklarmi bakalim..ayrilinca bana dönecekmi merak ediyorum..

zaten dönsede canim kabul etmicem..sadece icim sogucak ve pisman edicem onu sadece okadar...zaten kesinlikle evlenmem öyle biriyle..kac kere hatasini kabul ettim bunu asla kabul etmem..ama o rahat.. anneside beni ara falan dior ama dedim bisey olursa caldirirsin ararim dedim.. yoksa ben aramam dedim.. ama cok merak ediyorum..nasil bu duruma geldik diye.. cok zoruma gidiyor bana söyle demesi..bir aydir birlikteyiz ve mutlu bi iliskimiz var (( 20 gün önce bana söyledigin o laflar nerede kaldi seni deli gibi seviyorm falan (((

ben yurtdisinda yasiyorm... oda benim nezaman gelicegimi biliyor trye.. iki bucuk hafta sonra falanda trde olucam..bakalim benim orada oldugumu bile bile durabilicekmi..cünkü hep söylerdi bi görüselim cok özledim seni falan..

sinirimi alamicam ondan diye korkuyorum.bi cocukla konustugmu bilince aramazsa diye ((

Son düzenleme:

Evet formül kesinlikle bu, teşekkürler

Canım ne dediyse unut artık cünkü sewseydi su an o kızın yanında deqil senin yanında olurdu böyle düsün we kendini toparla. hayatına yeniden basla..

Evet formül kesinlikle bu, teşekkürler

Her zaman umursamaz dawranmak ise yarar umarım dönerler.)

umarimmm dönerrr.. dönerse bende onla oynarim belki biraz normal seviyormus gibi davranip gelin güvey olur kendi kendine.. ayni seyide ben ona yaparim:)) ama insallah dönerr..ondan sadece nefret ediyorum..

umarimmm dönerrr.. dönerse bende onla oynarim belki biraz normal seviyormus gibi davranip gelin güvey olur kendi kendine.. ayni seyide ben ona yaparim:)) ama insallah dönerr..ondan sadece nefret ediyorum..

Onla oyun oynamak dalqa qecmekle anca kendini kücük düsürürsün. Boswer qiden qitsin. qeldiqinde de dönmek istemezsen yol werirsin..

canm bn haklıydm o yüzden hiç yok yere konuşup kndimi küçültmedm suküt ikrardan glr dedm hep
o da anladı neyn ne olduğunu ha susmak kolay değil tabii ki önmli olan kendini tutmak

çok doğru katılıyorum sana....susmak kolay değil önemli olan kendini tutmaktırr...Yoksa peşine düştükçe birşey sanıyrlar kendilerini...bırakalım kendi hallerine zaten anlarlar bişeylerii..sadece susmak ve peşine düşmemek lazım :)

Onla oyun oynamak dalqa qecmekle anca kendini kücük düsürürsün. Boswer qiden qitsin. qeldiqinde de dönmek istemezsen yol werirsin..

haklisin canim.. gelisigüzel konustum bende.. ne dedigimi bilmiyorum.. nekadar ciddi olup kabul etmezsem okadar yikilicaktir.. ama tabi öyle bisey olursa icimde öyle bi his yok ama gelicek gibi durmuyor..cünkü resimlerini gördüm yada nasil olsa beni kabul eder diye düsünüyorda olabilir..

Canlarım ben ayrılalı 1 ay olduu.. yanı ayrıldıktan sonra ağır kelımeler ettım ona. ve arkadas kalmadım onla. sebebsız bıttı cunku . bı anda artık arkadas kalalım dedı. yalnız kalmak ıstıyorum. baglanamadım sanırım falan dedı.. bı sans ver falan dedım ıstemıyorum dedı. kalbını kırdım. 1 hafta sonra ozur dıledım.ama olmadı tıkandı. herneyse 1 aydır aramıyorum sormuyorum.. 8 aydır tanısıyoduk.. 1aydır ses yok.. tatılde yazlıkta kendısı.. unutmustur benı belkı ..

Gitme üstüne, yazma bir şey. Seviyorsa o koşsun peşinden. Benim düşüncem bu yönde

beni de bıraktı, ailem istemiyor diye. sonra döndü ben buna yine inandım. geçtiğimiz gün yine bıraktı beni annesi sütünü helal etmiyormuş, gelin olacak kızı annesi bulacakmış. aklıma geldikçe ağlıyorum, dünyayı başıma yıktılar ya, nasıl toparlanabilirim

ayrıldıktan sonra illa onu msn facebok gibi yerlerden silmek zorunda değislin ki.istersen silersin istemezsen silmezsin.bu sana kalmış bir şey seviyorsan hala onu orda durması sana çok acı veriyorsa ama onunla tamamen kökten bitirmek istiyorsan.her yerden silersin onu.
sen sildikten sonra dönse aa bak beni gerçekten sevdiğini anladı sonra geri döndü ki bu dönme kişisine göre değişir zamanı.
dicem şu ki kimin ne söylediği önemli değil sen ne yapmak istiyorsun ona göre adımını at.
mesela ben yeni ayrıldım.ilk baştan onu msnden silmeyi düşündüm ama sonra yapamadım.silemedim.ki bu bizim ikinci ayrılığımız tekrar
barışırmıyız asla barışmayız.sadede sıradan iki insan gibi konuşuyoruz ben hala seviyorum.ama hata bendenydi.o yüzden ayrıldık

bu sitede ve yaşadıklarımdan gördüğüm kadarıyla ayrıldıktan sonra pişman olup yalvarma oranı %10 oda artık ne zaman kim bilir..
o yüzden gururunu çiğnetme toz olsanda olmasanda görüşme kesilcek bunu öğrendim..
insana bir anda zor geliyormuş ama yapılmalıymış..
şimdi çook pişmanım..değdi mi yine bitti.. keşke tamam deyip toz olsaymışım meraktan çatlatsaymışım..

Ben çatlıyorum.. ama aramıcammmmmmm . ınada bındı cunkuuu. onu sevındıremem.. benn guldukçee o çatlasınn ,)

peki suç karşıda ola ola alttan alan o özür bile dilemezken özür dileyen biri ne yapmalı tozolmak için geçmi kaldı

benım de ılıskım bıtelı 1 bucuk ay oldu ama ben hıc aramadım sormadım ama o da benı aramıyor sormuyor ben toz olunmalı dusuncesındeydım ama galıba bu dusunce de yıkılıyor beynımde yanı eskıden de ayrılır barısırdık hep o arardı yıne aynı taktıgı uyguladım ama ne arayan var ne soran

peki benim için ne yapılabilir ayrılıktan sonra salak gibi resmen yalvar yakar oldum aslında hiçde böle biri değildim oda şaşırdı ee şimdi napayım.ilişkimiz tam anlamıyla düzelmiş değil üstelik

ne zaman ayrıldınız ?sen kaç yasındasın ve o? kaç yıldır bırlıktesınız ? nıye ayrıldınız

ne zaman ayrıldınız ?sen kaç yasındasın ve o? kaç yıldır bırlıktesınız ? nıye ayrıldınız

2 ay oldu ayrılalı daha doğrusu ayrılamayalı çünkü sürekli iletişime geçtik çoğunlukla benim yüüzmden çekip gidemedim bi türlü.6yıldır beraberiz ve çok mutluyduk taki 1 yıla kadar mesafe aramıza girdi bizi dağıttı.sonra 2ay önce 10gündür msjlaştığı bir kız yakaladım tel.inde.inkar etti.boşlukla sadece içimi döktüm seni anlattım boş duvara yazarsınya öleydi dedi.bişe yapmadım diye yeminler etti.ve ben düzgün tepkiyi veremedim ona nasıl yaparsın diye hesap sormaktan başka bişe yapmadım şimdi ne yapmalıyım bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…