aynen cnm
biliyosun bende bunu en acı bi şekilde yaşadım.şu an o kızda çıktı hayatından ayrıldılar evlenicem dediği kızla bana döndü tekrar buluşmak istedi hiç özlemedini beni falan dedi bende bilmiyorum inan dedim artık seninle ilgili hiçbişeyin cevabı yok bende o günden sonra bidaha hiç konuşmadık en son bir arkadaşı vefat etti geçenlerde baya yakınlar çok üzüldüğünü falan yazmış başın sağolsuın dedim sağol dedi baktım oda bana baya soğuktu bidaha da hiç bişi yazmadı öyle kaldı.benimde aklımda hep ya görüşmeye başlarsak ve sonra o yine o kızla barışırsa yine terkederse korkusu rabbimden sadece şunu dilicez en kısa zamanda bizlere onları unuttursun ve karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın
Yaptıkları zaten kolay kolay unutulmaz balık hafızalı olmak lazım unutabilmek için.Terkedilme korkusu: eski sevgilide değil yeni bir ilkişkide yaşasam sanırım hissedicem bu hissi...Benimde içimi acıtıyor yabaşkasıyla olursa diye düşünmek bile istemiyorum ama gerçek şu ki elimizden birşey gelmiyor yolunu çizmiş belki de döndürmek imkansız geliyor şu an için o yoldan en azından benim takatim yok mücadelemi verdim ve artık yoruldum..............
valla o kadar dualar ettim ki eğer hayırlı olsaydı yada gerçekten istemiş olsaydım benim olurdu. ama demek ki birbirimizin eşi değiliz. facebookta falan görüyorum. bişi yazmış mesela ne kadar saçma ben asla böyle bişi yapmazdım diyorum. aslında sevmediğim hareketleri çok. ama bunca zaman beni onda tutuklu bırakan yarım kalmışlık ve yaşanmamış şeyler. ben ondan sıkılmadan bitti ilişkimiz. belki bir süre sonra ben bitsin dicektim. şuan bunu anladım. saplantı gibi bişey bendeki. vee tabi ki ben kaybetmeyi bilmiyorum. ne yapsam kabul edemiyorum. insan hep başarılı olamaz ki başarısızlık da olcak. uğraşıyorum olmayınca da kendimi yoruyorum boşuna.
aman aydan boşver ya.bize aşk mı yok. genciz güzeliz üstelik heryerimiz orijinal :13::13:
he valla gıı herbişeyimiz orjinal valla ne patlıcak silikonum var nede üçgün sonra buruşucak botokslarım gerisini onlar düşünsün biz keyfimize bakalım boşver bulsunlarda şöle yapayları anlasınlar orjinlerin kıymetini
askerligi bitmesine 30 gün kala beni sevmedigini sevgisinin bittigini söyledi.. ogünden beri bikere msj attim cevap bile gelmedi..seneye evlenmeyi düsünyüorduk..simdi geri gelsede kabul etmeyi dsünmüyorum bende ondan cok sogudum.beni cok yipratti ve ilerdede yipraticagina inaniyorum..
bana gönderdigi mektup hediye ne varsa onun evine postalamayi düsünüyorum..sizce cocukcami? bunu yapan varmi ve tepkisi ne oldu ?
Bencede ortalıktan kaybolacaksınki meraklancak, napıyor, ne ediyor diye düsüncek.)
Seni tamamen kaybettiqini düsünecek deqerininde anca o zaman farkına warır.)
Cünkü bende aynısını yaptım canım öyle bir ortadan kayboldumki zaten ayrı sehirlerdeydik bana ulasacqı tek sey telefondu ama o sansı bile bırakmadım.sonra nasıl olduysa faceden bulmus we dayanamadm barıstık.))
Canım bi de söyle bisey war umursamıyacaksın onu ne kadar taksanda takmıyor qibi qörünceksin.Onun kızdıqı seylere daha yakın olcaksın bak eqer aklındaysan nasıl deli olcak.))
Konunun tamamını okudum. En doğrusu özlesek de canımız yansa da aramamak diyoruz galiba, bunda hem fikir miyiz? Peki ya başkasıyla takılmaya başlarsa?
bırak matahari ne halleri varsa görsünler...
bende toz olmayı seçenlerdenim telefon,msn,facebook hepsini sildim,beynimden silmem içinde biraz daha zamana ihtiyacım var
ama..8,5 ay oldu biteli,ayrıldıktan sonra asla hiç bi iletişim kurmadık ne doğum günü ne özel gün.bu noktaya gelebileceğini
tahmin bile edemezdik ama oluyomuş işte...dönmesini herkes gibi bende isterim tekrar başlamak için değil ama pişmanlığını
görmek sorularımın cevaplarını almak için..ama hiç sanmıyorum ki dönsün o merhametli yufka yürekli adam gitmiş(
aynen bende böyle yapicam.. abisiyle falan konusyordum soruyordum.. ama artik yapmicam.. engellicem bi süre..dünde facemi dondurdum ama geri actim..simdi onun icin aci cekiyorum oyüzden kapattim facemi diye düsünücek diye..
ama bende düsünüyordum saclarimi boyaticammm ve cok güzel olucak oda kiskanicakti faceme falan koymayi düsünüyordum.. artik fotomu göremicek öylemiiii..yoksa merak edip kaldigim yere falan mi gelir bilmiyorum..yada hic ilgilenmez bile.. cildiricam yaaa kafayi yicem..sadece intikam istiyorummm sadece gelsin bende onu reddediyim istiyorummm... cünkü benden sonra biriyle hemen baslamis..ama benim icime doguyor o kiz icin beni birakti.. benden sonra olmadi yani.. oyüzden cok sinirliyimmm..geri dönermi ondanda hic emin degilim
Ya bu kadar qücsüz olmayın onların karsısında siz böyle etrafında döndükce kendilerini bulunmaz hint kuması sanıyorlar, naparsak yapalım eqer ortada kalırsak qidecek bir kürkcü dükkanımız war diye düsünüyorlar. Bu kadar aciz olmayın karsısında. Bende yasadım aynı durumları ama ayrıldıqı qün sildim onu ne aradım, ne sordum ona dair ne warsa yırtıp attım tek bir resim bile bırakmadım qeride. Hayatımı bir sekilde yoluna koydum tam ümidimi kesmistimki döndü. Ama hala derim eqer o bulmasaydı beni ciddiyim askından ölsemde arayıp, sormazdım. madem sewiyor qittiqi qibi qelmesinide bilcek. eqer dönmüyorsada bence hic qerek yok.
bu konuda sana katiliyorum canim.. bende zaten bir bucuk ay aramadim sormadim hic..ama gelki bu kizla resimlerini görünce cildirdim..evini aradim konusmaya zorladim..böyle acayip cool rahat davraniyor sanki ben öylesine biriymisim gibi davraniyor mutlu bi iliskim var bir aydir beraberiz diyor.. benim cok zoruma gitti.. bi daha zaten aramam.. ama anlam veremiyorm bunalima girdim...
sensiz yasayamam diyen insan, evlilik planlari kurdugum insan, gelecek planlari yapan insan nasil böle olur...
iste ondan ayrildiktan 1 ay sonra biriyle konusuyorum diyemi böyle rahat davraniyor bilmiyorum..benim dost sandigim bi kiz gidip beni yetistirmis oyüzdende böyle yapabilir diye düsünüyorum.. birde dediligi lafa bak sanki soruoyrum bende sey diyor.. ailesiyle tanistikmi tanisicaz mi biselyer dedi ... bu iste birsey yokmu ya(( nasil bi insan bukadar degisir ((( yoksa biriyle konustum diyemi böyle yapiyor anlamiyorm ya.. yoksa gercekten kisiliksizmis 3,5 senede taniyamamisim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?