- 24 Nisan 2020
- 515
- 102
- 103
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
burda anlatamadıgım daha ılk tanışmada annesınınde yaptıgı bı gaflet olmustu hepımız şaşırmıştık ama ben tolere etmıstım olabılır herkes bırbırını yenı tanıyor belkı mızacı budur vs vsGorucu usulü demek mantık evliliği demek yani daha başta büyük falso veren ilerde ne yapar deyip kestirip atmışlar ben olsam bende istemem
Sizin aranızda ilişki başlamamış ilişkiniz yok ki. İlişki kurulduktan sonra olsa bu kadar dert etmeni anlayabilirim.ılişkisinde
Adım atmak değil o, stabil olmayan davranış. Bir öyle bir böyle.adım attım
İşte asıl mesele bu zaten evli değilsiniz olsaydı da bir çok problem yaşarsınız. İkili ilişki yürütmek böyle olmaz. Karşılıklı uygun değilsiniz.sen istemişsin ki o seni kafasına taksın ilgilensin ama ne olmuş sen onu kafana takıp iyice peşine düştün.onların hıc mı sucu yok
yada bu olay yasanmasaydı onlar kusursuz kabahatsız bı evlılık mı yaşatcaktı
Hayatından çıkarmanın güncel versiyonu bu, daha ne yapsın bacım?bu on gunluk surecte sessızce hıc bı acıklama tepkı vs olmadan heryerden sildi
Adam istememiş seni işte,bu kadar basit.Kabullen geç.burda anlatamadıgım daha ılk tanışmada annesınınde yaptıgı bı gaflet olmustu hepımız şaşırmıştık ama ben tolere etmıstım olabılır herkes bırbırını yenı tanıyor belkı mızacı budur vs vs
aa folso verdıler hemen siliyım bunları yapmadım mesela
cunku kımse dort dortluk deılkı
hele duygular ınsanın canı bıseye sıkılıp bırıne patlayabılır yanı aa bu kız trıp attı vazgcelım nası bı mantık evlense de daha sert bı olayda boşanalım dıcek ozman
bu adamın idare yetisi var mı sızce tamm en basta ben sucluydum dıye sız tum kusuru bana yüklüyosunuz
ilişki nasıl yoktu konusuyorduk uzun zamandır her gun bırlıkteydık nerdeyse özel anlamdada bıseyler vardı yakınlasma ılerı duzey olasa daSizin aranızda ilişki başlamamış ilişkiniz yok ki. İlişki kurulduktan sonra olsa bu kadar dert etmeni anlayabilirim.
Adım atmak değil o, stabil olmayan davranış. Bir öyle bir böyle.
İşte asıl mesele bu zaten evli değilsiniz olsaydı da bir çok problem yaşarsınız. İkili ilişki yürütmek böyle olmaz. Karşılıklı uygun değilsiniz.sen istemişsin ki o seni kafasına taksın ilgilensin ama ne olmuş sen onu kafana takıp iyice peşine düştün.
Hayatından çıkarmanın güncel versiyonu bu, daha ne yapsın bacım?
annemde kızım pervane edecek bısey ıstemedı oglundan sadece sevdıgı ıcın bırlıkteydı cokda deger verdı sogalsun oglunda degerın karsılıgını ıyı verdı demısÜstüme düşsün isterken kendinden uzaklaştırmışsın kaş yaparken göz çıkarmışsın yani. Çok saçma ve yersiz tripler. Bunu başka bi şekilde deneyebilirdim sebepsiz olay çıkarmak yerine. Senin burdaki yanlışın bu.
Çocuğun da her şeyi hemen annesine ötmesi bana bir hayli garip geldi. Kendi sorununu kendisi çözemeyip hemen annesine vs anlatması yetmez mi anneni aratması ?
Görücü usülü olabilir ama aileler bi kenarda durup zaman geçsin gençler birbirini tanısın diye bekleyebilir ki bunun da oluru budur herşeye burun sokulmaz.
Anası me münasebet anneni arıyor yani çok sinir bozucu yok dik başlı bilmem ne. Annen ne cevap verdi bilmiyorum ama ben olsam ağzının payını verirdim. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş evliliğinizdeki en ufak bi sorun kaynananın diline düşerdi demek
İki taraf da hatalı ama allah kurtarmış diyorum ben anneci erkek çekilmez
Ya şu yazdığıma ısrarla cevap vermiyorsunuz ama yine yazıcam. Madem adamla ilişkiniz vardı neden bir ay önce böyle bir konu açtınız? Esnaf dediğiniz kişi de burda anlattığınız kişi. Madem ilişkiniz vardı başka bir memur talibi niye değerlendiriyodunuz? Bu konu bacım denilmesinden daha büyük problemilişki nasıl yoktu konusuyorduk uzun zamandır her gun bırlıkteydık nerdeyse özel anlamdada bıseyler vardı yakınlasma ılerı duzey olasa da
hayattan cıkarmanın versıyonu bu olabılır ama sessızce ılıskıyı terkeden oydu onu anlatmak ıstedım cıkarıp bı acıklama yapabılırdı boyle terk etmek normal mı
ben adım atıp yuzlesmek olayı noktalamak her neyse adı mj atıyorum
cvbı bacım aradıgın bn deılım
kızlar karsımıza cıkan kısıler arasında dıger krıterlerı gecıyorum tabıkı tek sebeb yada tek krıter bu deıl onları haricen tutarsak hissiyat olarak aynı yakınlıgı hissettıgınız kişilerden evlılıkte hangısı mantıklı olur sızce
yanı bı taraf memur dıger taraf esnaff memur olanda kafa rahat ve duzenlı bı hayatmış gıbı esnafta ise stresli bı hayat benı bejkler gıbı gelıyor sızce bu dogru mu dıger krıterlerı hallettıgımı dusunurek sızce hangı taraf mantıklı
Uzun zaman görece bir kavram, kaç yıldır birlikteydiniz?uzun zamandır her gun bırlıkteydık
gorucu usulune gore uzun zamn bıseyler yasayacajk kadar duygusal yakınlıkUzun zaman görece bir kavram, kaç yıldır birlikteydiniz?
kaç gün?gorucu usulune gore uzun zamn bıseyler yasayacajk kadar duygusal yakınlık
gorucu usulune gore 4 aykaç gün?
Kç gn?
susup susup iki hafta yok yere triplenip heryerden silinip ortada kalinca "aaaa ne oldu simdi" demek adim atmak degildir. Pis diye sönmektir. 10. gun - 9. gün adam sizi silmeden sizin "ne kadar uzadi, gel konusalim" demeniz adim olurdu.bnce kavga adabı olmayan oydu bıseyler bıtedebılır ama bu bıseyler yasadıgın ınsana bacım dıyerek deıldı. ben annemı onun annesı arayana kadar hıc olaya dahıl etmedım olumlu yada olumsuz da sonuçlansa sürec ıkımızın arasında kalabılırdı annnesının de olaya dahıl olması olayı daha kızıştırdı. onu da gectım tamam bı gaflete dustum sacma bı trıp yapıp olayı bu hale getırdım dıyelım on gunde olsa sonunda adımı atan ben degıl mıyım mesaj attım belkıde bu on gunluk bu surecte dusundum pısman oldum vs vs sonunda ılestısımı ben kurdum yani ki bu on gunluk surecte sessızce hıc bı acıklama tepkı vs olmadan heryerden sildi bnı kendısı bunun uzerıne bnde ;
okadar vakıt gecırdık cıddı dusundugumuzu sandıgım ıcın okadar vakıt gecırmıstım ama bu sekılde en ufak puruzde ortadan kaybolmuş oldun resmen ilişkinede ne kada rsahıp cıkabılcegıni göstermış oldun dedım bı adım attım
o ise cok sert ve saygısızca bacım aradıgın ben deılım bahtın acık olsun dıyıp kestırıp attı resmen
şimdi burada basta hata bnde olsa dahı olgun davranan o mu gercekten o da bu ılıskıyı ısteseydı yada bı olgunlugu olsaydı ya konusmanın devamını getırır ya da daha uygun tavırla cvb vermez mıydı ?
uc gunun sonunda evet bulustuk konustuk bıseylerı az cok hallettık hatta ertesı sabah ıse kendı bırakmak ıstedı aynı gun işyerınde aradı kalabalıktan acamadım bes dk surmedı ıkıncı yı aradı ve actım gulerek nrmal sekılde konustum hatta dedım ısım vardı bnde bıtırıp arayım dıye dusunuyodum dedım hmm tmm falan deyıp soguk sekılde konustu kapattı son konusma buydu yanisusup susup iki hafta yok yere triplenip heryerden silinip ortada kalinca "aaaa ne oldu simdi" demek adim atmak degildir. Pis diye sönmektir. 10. gun - 9. gün adam sizi silmeden sizin "ne kadar uzadi, gel konusalim" demeniz adim olurdu.
siz 10 günlük surecte pisman olsaniz silinene kadar yazardiniz adama. siz o sizi silince pisman olmussunuz ki hep dedim yine diyorum- cok iyi yapmis. yerinizi bilmissiniz. boyle tripleri daha da ilgilenerek gecirseydi siz kendinizi hakli görüp devam edecektiniz sacma sapak tavirlara.
madem yazdigin gibi "o kadar görüştüğün, ciddi düşündüğün, mutlu oldugun" biriydi ne demeye sebepsiz yere bunca uzatip huzursuzluk çıkarttın?
bu naz yapmak degil
delikiza cilve yap demisler haliya sçmis hikayesi bu.
adam seni evlenecegi kadin olarak görmüş zaten bunca zaman yapacağını yapmis. ama halini tavrını görünce "bundan bana yar olmaz" demistir, artik baci gardas moduna gecmistir. anormal gelmedi bana.
adam icin görücü usulusun. yani evlenecekse var yoksa yok. e sen yoksun simdi, sorun da ortada kalmamis. insanlar bu süreçte kac kisiyle gorusuyorlar bak sen akrabalarinla bile gorusmussun- eski konularin var. olduysa olur görücü usulünde, olmadiysa her sey biter. eski görücü eski sevgili gibi bir sey degil ki.
isabetli davranmis bence. bu sekilde biten bir seyi ne kadar uzatabilirdi ki?
senin ilişkine deger verdiğin kadar vermis
hanımefendi “görücü usulüne göre 4ay” diye bir zaman kavramı yok.gorucu usulune gore 4 ay
hemen az bu sure falan demeyın o taraf bu olaydan once yeter artık yuzuk takalım kafasındaydılar
iste adam senin tripcan oldugunu bildigi icin tripli oldugunu sanmistiruc gunun sonunda evet bulustuk konustuk bıseylerı az cok hallettık hatta ertesı sabah ıse kendı bırakmak ıstedı aynı gun işyerınde aradı kalabalıktan acamadım bes dk surmedı ıkıncı yı aradı ve actım gulerek nrmal sekılde konustum hatta dedım ısım vardı bnde bıtırıp arayım dıye dusunuyodum dedım hmm tmm falan deyıp soguk sekılde konustu kapattı son konusma buydu yani
bundan sonra gırdı on gun bosluk araya o da aramadı bnde şimdi soruyorum sıze bu kısımda benım ne sucum var bastaki trıp mevzusu dısında onun da on gun aramaması karşılıklıydı bu ksıımda
bnm uc gun trıp atmam suçta onun bu on gunluk kısımı normal mi
10 ngunluk sessızlık tek benım sucum deıl kı sebebsız yere zaten konusuoken oda sessızlestı bırden oda aramadı neden bu on gunluk sureyı tek bana yukluyosunuz
ya bakın evet soyledıgınız seylerde cok haklı ve mantıklısınız ama dedıgınız seylerı evet yapabılrıdım ve yapamadım yapmadım kabuliste adam senin tripcan oldugunu bildigi icin tripli oldugunu sanmistir
uc gun hic telefonunu acmamissin. ertesi gunu barismissiniz ilk acmamissin, ikinci acmissin. sonra daha da hic aramamissin
yani sebepsiz bir sey.
boyle ilişki mi olur?
o aramadi diye dakikalari gunleri sayana kadar eve gecerken arasaydin mesela sen onu. sabah gunaydin diye arasaydin.
trip trip trip ne yani, bu iliski mi, okurken benim icim kiyildi
evlense her kavgada evde mahkeme suratiyla karsilasacak. hani aşık olsa yine ceker ama alt tarafi görücü usulü. nasil seni durup durup başkalarıyla tanistiriyorlarsa onun da vardir geride listesi, senden iyisini - iletisim kabiliyeti olanini alir.
bak yoluna
madem konuşup anlaştınız neden 10 gün aramadınız? Akşamına arasaydınız ne var ne yok diye, adamdan ses çıkmayınca endişelenip bile arar insan. O aramamış çünki tribe devam ettiğinizi düşünmüş ki doğru düşünmüş. Her şey düzeldi diyorsunuz ama besbelli tribe devam etmişsiniz. O da çekmemiş. Size yazmıştım, kendinizi kandırıyorsunuz, olayları bile artık kafanızda kurmaya başlamışsınız. Bu kadar msja da hiçbir şey anlamamakta ısrarcısınız. Adam bu huyunuzdan dolayı bile vazgeçmekle doğru yapmış.uc gunun sonunda evet bulustuk konustuk bıseylerı az cok hallettık hatta ertesı sabah ıse kendı bırakmak ıstedı aynı gun işyerınde aradı kalabalıktan acamadım bes dk surmedı ıkıncı yı aradı ve actım gulerek nrmal sekılde konustum hatta dedım ısım vardı bnde bıtırıp arayım dıye dusunuyodum dedım hmm tmm falan deyıp soguk sekılde konustu kapattı son konusma buydu yani
bundan sonra gırdı on gun bosluk araya o da aramadı bnde şimdi soruyorum sıze bu kısımda benım ne sucum var bastaki trıp mevzusu dısında onun da on gun aramaması karşılıklıydı bu ksıımda
bnm uc gun trıp atmam suçta onun bu on gunluk kısımı normal mi
10 ngunluk sessızlık tek benım sucum deıl kı sebebsız yere zaten konusuoken oda sessızlestı bırden oda aramadı neden bu on gunluk sureyı tek bana yukluyosunuz
ya allah askina kandirma bizi.ya bakın evet soyledıgınız seylerde cok haklı ve mantıklısınız ama dedıgınız seylerı evet yapabılrıdım ve yapamadım yapmadım kabul
ve evet gercekten trıp maksatlı deıl gercekten işim oldugu ıcın acamamıs ve actıgımda da işim vardı dıye belırtmısım hala neden ıletısımı kesıyor
dedıgınız gıbı oldu trıplı sandı bnı dıyelım ( ki oyle anladıgını sansam gercekten üstüne düşer elimden gelenıde yapardım benım kalbmde oyle bısey olmadıgı ıcın oyle anladıgıda aklıma gelmedı ) tamm x ın gonlu olmamıs soguk bana hala dıye dusundu o da dıyebılırdı çözmemıs mıydık ne bu tavrın gıbısınden falan on gun benı bekledı sessızce heryerden cıkarıp ilişkiyi ilk o terk ettı bnm gozumde
ben de bıtıyosa da karsılıklı bı konusalım bıtebılır tmm dedım saygısızca bı cvb verdı
ama aslinda sen onun soguk konusmasina gicik olup kendin bile bile aramamissin. bak ilk mesajinda kendin diyorsun; konusup kapattık ama soğuk konustu en son konusmada bu oldu ne o aradi ne ben. bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım.ya allah askina kandirma bizi.
10 sayfa "sen haksizsin" mesajindan sonra diyorsun ki; trıplı sandı bnı dıyelım ( ki oyle anladıgını sansam gercekten üstüne düşer elimden gelenıde yapardım benım kalbmde oyle bısey olmadıgı ıcın oyle anladıgıda aklıma gelmedı )
ama aslinda sen onun soguk konusmasina gicik olup kendin bile bile aramamissin. bak ilk mesajinda kendin diyorsun; konusup kapattık ama soğuk konustu en son konusmada bu oldu ne o aradi ne ben. bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım.
Yani aslinda çözdüğünüz konuyu (ki konu adamin seninle bulusmadigi bir gun evde tv izlemek yerine arkadaslariyla okey oynamasi) hala kapatmamis, o gun bile uzatmışsin
saygi saygı diyorsun, soyle bir iliskiye kim saygi gösterir ki?
sen kendin saygi gostermemissin zaten boyle davranmissin yoktan yere sorun çıkartıp durmussun. adam neyin saygisini gosterecek ki?
güzel giden iliskilerde konusarak - iletisim kurarak bitirilir . böyle sacma sapan seylerde engellersin gecer.
görücü usulü bir mantik işidir. böyle ergen ergen davranan insanla evliligin olur yani yok.
hic arayip adamin totosunu kaldirma. o simdi şükür namazları kiliyordur senden yol yakinken ayrıldığı icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?