- Konu Sahibi yesileelmaa
-
Birak ya degmez onlar kendilerine köle ariyorlar. Kendi birey olamamis bide senimi kucumsuyor. Valla aslinda bi cvp vermek lazimda.kızlar aslında yapcak bısey yok evet farkındayım ama canım cok sıkkın dertleşip fikir almak için yazıyorum .
konustugum bırısı vardı ıkı ay once aılelerde tanışmıştı cocuk ve aılesı bır an once istemenın olmasını istıyordu bense biraz daha zaman ıstıyordum aslında cocugu ıstıyordum fakat ıcımde tarıf edemedıgım bı hıs vardı oyuzden evet isteme su tarıhte olsun dıyemıyordum neyse cocukta buna tamam dıyordu guzl bı ılıskı var gıbıydı annesı her kadar bır an once yuzuk takılsın dese de
bı gun telefnda konusurken okeye gelmıstık arkadaslarla kapatayım dedı aslında oyle bırı olamma ragmen ılk kez bi tepkı verdım saçma oldugununda gayet farkında olarak belkıde neyapcagını tartmak ıstedıgımden ben konusmak ısterken nasıl okeye gıtmek ıstesin cok mu onemlı sankı falan gıbı bi trip atıp kapattım , sonra üç gun falan adam akıllı konusmadım mj atsam da çağrılarını açmadım sen once arkadaşlarına doy falan dedım. üzerime düşcek mi merak ettım cunku . üç gün günde bırer defa olmak uzere aradı falan en son dedı aksam yuzyuze konusalım tamam dedım bulustk. Neyse konustuk yumusadık bısekılde ama o da bana ıstesem bnde trıp atcak sey bulabılıım sende bnm çagrılarıma bakmıyosun bunu sorun edebılırım ama etmıyorum dedı ( trıplı oldugum uc gun dısımda asla bakmamazlık yapmam ) ama eve bıraktı yıne konustuk şakalaştık sorun yoktu ertesı gun hava kotu oldugu ıcın işe ben bırakıyımı teklıf ettı hatta işe geldıkten sonra aradı gercekten işim oldugu ıcın acamadım bıtırıp arayım dusuncesı vardı kı bıtmden yenıden arayınca actım konusup kapattık ama soğuk konustu en son konusmada bu oldu ne o arada ne ben cunku zaten ben bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım oda bnden arama beklıyomus guya aramadı on gun hıc konusmadık en son annesı annemı aradı
gencler de sorun var galba konusmuyolar kızın telefnlarına bakmıyormus oglum cok kırılmıs aramayı dusunmuyor ben kıyamadım boyle bıtmesınler kızın arasın kadın alttan alır zaten falan demıs bn yıne aramadım dedıklerı yanlıs geldı çunku
bıkac gun smra annesı annemı tekrar aryıp kızın cok dik başlı bak senn dahı sozunu dınleyıp x i aramadı kızın oglumu etrafında pervane etmek ıstıyor ama kadın pervane olmalı kadın alttan almalı kızın idare temyı bılmıyor falan gıbı konustu ben isteme gunu erteledıgım cın dha ıyısını arıyormusum guya asla oyle bısey yok daha ıyılerı karsıma cıkmıs olmasına ragmen bu cocuga ıcım ısındıgı ıcın konusuyordum.bunlar olurken on gun gecmıstı ve hıc bı ıletısım yoktu onunla aramızda ve benı heryeren cıkarıp numramı da sıldı yıne tepkı vermedım. ama annesının dedıklerını duyduktan sonra cocuga mj attım on gunun sonunda ıletısıme ben gecmıs oldum işte bitiyosa bıle karslıklı konusur bıtırırz okadar vakıt gecırdk ne demek oluyor u dedım onunda attıgı mj
bacım senın aradıgın bn deılım allah bahtnı acık etsın
şimdi ben nasıl bı teokı vermelıyım yanı yazamayacagım bır suru detay daha var taı ama uzatmak ıstemyorum gorucu usuku oldugu ıcın aılerler bu kadar ıcındeydı buarada ama gercekten karsımda her anlamda cokdaha ıyılerı cıkmasına ragmen gozum gormuyordu kı kımse yanıma yakıstırmadıgı halde ben bu cocugu ıstıyordum bunlar o fıkre nerden kapıldı bılmıyorum sızce ne yapmalıyım
GUNCEL
durumu duzeltmek ıcın bısey yapmalı mıyım ne yapmalıyım yoksa boyle kalmalı mı
Burada herkes bni okadar sucladı ki aslında bi mj atmıs olmama ragmen bacım cvbını aldımBirak ya degmez onlar kendilerine köle ariyorlar. Kendi birey olamamis bide senimi kucumsuyor. Valla aslinda bi cvp vermek lazimda.
Sen benim dengim hic degilsin. Annene uygun bi gelin dilerim. Belliki annen ne istedigini senden iyi biliyor hadi selametle (onu ciddiye almiyormus asker arkadasi yerine kkymus gibi olursun hem. Oda size bacim demis ya) yaz ve rngelle. Icinde kalmasin bence
(Sizin gereksiz trip atmaniza girmedim zaten bitmis ki gercek karekterini görmenize hizmet etmis en azından)
Suçlusunuz zaten de benim anlamadığım şey daha 1 ay önce hangi talibimi seçsem iki tane talibim var diye konunuz var. Bu adamla uzun süredir görüşüyorsanız, sözlenmeyi düşünüyorsanız nasıl iki talibi değerlendiriyorsunuz onu anlamadım ben.Burada herkes bni okadar sucladı ki aslında bi mj atmıs olmama ragmen bacım cvbını aldım
Buradan sonra yeniden yazsam mı dıye dusunmuyo deılım formdakiler bni suclu çıkardı cunku
Forumdakiler suçlusun alttan al barış demiyor, forumdakiler iyi olmuş zaten ayrılırdınız, o kv çekilmez, yazmayın, ama siz de Yanlış yapmışsınız bir daha böyle yapmayın diyorlar. Yazıp kendinizi rezil etmeyin, adam bacım demiş yani olayı kökten bitirmiş, daha kapı falan koymamak için bacım yazmış zaten. Duramadım ben içimdekileri yazdım )Burada herkes bni okadar sucladı ki aslında bi mj atmıs olmama ragmen bacım cvbını aldım
Buradan sonra yeniden yazsam mı dıye dusunmuyo deılım formdakiler bni suclu çıkardı cunku
Haklısınız da millet aldatıpda barısıyor ya ya da ne olayları atlayor tamam belki haksızım ama bu da ayrılmayı gerektırır mıydı bu kadar buyuk sucmuydu ya da adam gibi bitirrmek yerıne oyle bi karaktersiz mj atmakForumdakiler suçlusun alttan al barış demiyor, forumdakiler iyi olmuş zaten ayrılırdınız, o kv çekilmez, yazmayın, ama siz de Yanlış yapmışsınız bir daha böyle yapmayın diyorlar. Yazıp kendinizi rezil etmeyin, adam bacım demiş yani olayı kökten bitirmiş, daha kapı falan koymamak için bacım yazmış zaten. Duramadım ben içimdekileri yazdım )
Siz olaya yanlış yaklaşıyorsunuz. Eğer aranızda sevgi, aşk olsaydı evet o trip sonrası herşey düzelirdi. Ama böyle duygular yok karşınızdaki insanda. Bilmiyorum belki seviyorum diyormuş ama yok öyle birşey. Tamamen mantıksal yanaşmış olaya ve ona göre karar vermiş. Yani siz seven insanın hareketlerini sevmeyen birinden beklemişsiniz o da yapmamış. Mantıksal İlişkide ayrılmayı gerektirir,sevmediğim birinin tribini çekmekle neden uğraşayım ki. Adam gibi bitirmiş zaten, her yerden engellemiş, oynamak için yer bırakmamış.Haklısınız da millet aldatıpda barısıyor ya ya da ne olayları atlayor tamam belki haksızım ama bu da ayrılmayı gerektırır mıydı bu kadar buyuk sucmuydu ya da adam gibi bitirrmek yerıne oyle bi karaktersiz mj atmak
Forumdakiler suçlusun alttan al barış demiyor, forumdakiler iyi olmuş zaten ayrılırdınız, o kv çekilmez, yazmayın, ama siz de Yanlış yapmışsınız bir daha böyle yapmayın diyorlar. Yazıp kendinizi rezil etmeyin, adam bacım demiş yani olayı kökten bitirmiş, daha kapı falan koymamak için bacım yazmış zaten. Duramadım ben içim
Evet ben sevdıgını düşünüyodum boyle bi tepki beklemiyordum suclu da olsam bu kadarını hak etmemiştim ama engellemedi sadece sildi hani kac zaman konusmusux ailler işin. İçinde sessizce heryerden silmek yerine olmaz senle yapamam gibisinden en azından bi açıklama yapıp bitiremex miydiSiz olaya yanlış yaklaşıyorsunuz. Eğer aranızda sevgi, aşk olsaydı evet o trip sonrası herşey düzelirdi. Ama böyle duygular yok karşınızdaki insanda. Bilmiyorum belki seviyorum diyormuş ama yok öyle birşey. Tamamen mantıksal yanaşmış olaya ve ona göre karar vermiş. Yani siz seven insanın hareketlerini sevmeyen birinden beklemişsiniz o da yapmamış. Mantıksal İlişkide ayrılmayı gerektirir,sevmediğim birinin tribini çekmekle neden uğraşayım ki. Adam gibi bitirmiş zaten, her yerden engellemiş, oynamak için yer bırakmamış.
Bitirememiş o şekilde. Herkesin yapısı farklı. Sizin yapmanız gereken bu kişiyi geride bırakın önünüze bakmanız.Evet ben sevdıgını düşünüyodum boyle bi tepki beklemiyordum suclu da olsam bu kadarını hak etmemiştim ama engellemedi sadece sildi hani kac zaman konusmusux ailler işin. İçinde sessizce heryerden silmek yerine olmaz senle yapamam gibisinden en azından bi açıklama yapıp bitiremex miydi
Ama niyetim ayrılmak olmadıgı için bu şekilde olması canımı yakıyor adım atsam geri dönüşü olmaz mıBitirememiş o şekilde. Herkesin yapısı farklı. Sizin yapmanız gereken bu kişiyi geride bırakın önünüze bakmanız.
yani zorla kötüyü yaşayarak deneyimlemek isterseniz siz bilirsiniz. Adım atarsınız ya adam hayır der, daha da kötü olursunuz, o kv adayı alay da eder milletin diline dolar sizi, oğluşuma yalvardı der..ki bu iyi ihtimal. Kötü ihtimalde de barışır evlenir ve sonra da eşim beni sevmiyor, eşim ilgisiz, kv bana hakaret ediyor diye ağlar durursunuz, ya mutsuz olursunuz ya da boşanırsınız. Sizin hayatınız bizden sadece söylemek.Ama niyetim ayrılmak olmadıgı için bu şekilde olması canımı yakıyor adım atsam geri dönüşü olmaz mı
İyi de sizin dediğiniz gibi duygu tamamen sıfır olsaydı onda bunca zaman neden konuşsun yada sacma bi trıpten uc fort gun gonul almaya neden ugrassın pekiiyani zorla kötüyü yaşayarak deneyimlemek isterseniz siz bilirsiniz. Adım atarsınız ya adam hayır der, daha da kötü olursunuz, o kv adayı alay da eder milletin diline dolar sizi, oğluşuma yalvardı der..ki bu iyi ihtimal. Kötü ihtimalde de barışır evlenir ve sonra da eşim beni sevmiyor, eşim ilgisiz, kv bana hakaret ediyor diye ağlar durursunuz, ya mutsuz olursunuz ya da boşanırsınız. Sizin hayatınız bizden sadece söylemek.
Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Neden konuşuyor mu? Görücü usulu evlenmek için, mantık evliliği için. Tüm evlenenler sevip evlenmiyor ya.İyi de sizin dediğiniz gibi duygu tamamen sıfır olsaydı onda bunca zaman neden konuşsun yada sacma bi trıpten uc fort gun gonul almaya neden ugrassın pekii
Ya dedıgım gibi buraya da hersey detaylı yazılmıyor evet gunde birer defa aradı bikac da mj ben hala soguk yapınca yuzyuze konusmak istedi yok dememe ragmen dinlemedi geldi aldı konusup halledelim diyeSiz kendinizi kandırıyorsunuz. Neden konuşuyor mu? Görücü usulu evlenmek için, mantık evliliği için. Tüm evlenenler sevip evlenmiyor ya.
Gönül almaya uğraşmış mı? Adam Günde 1 defa aramış bu mu gönül alma? Trip saçma evet ama gönül alma yok ki. Msj bile yazmamış yani.
senin yüzünden yaptılarAma sonradan mj atıp adım attım aslında oda aramızda hıc bı sey yasanmamıs bi anda unutuvdrmiş gibi bacım diyerek mj attı onun yaptıgı dogru muydu yada annesinin alevlenıp o lafları soylemesi
Bu hemen ortalıgı velveleye verıp gemileri yakcak kadar buyuk bi mevzu deıldı ama tamam hatalı olabılırım de millet ne kavgalar yapıyor ayrılmıyor bunlarda sorunu hava da kapmıs gibi tavır sergıledilersenin yüzünden yaptılar
Diğer arkadaşların yorumlarını okumadım ama yani dediğim gibi ben sizin tepkinizi, tavrınızı doğru bulmadım fakat zaten o tepkiyi yorumlamak artık yersizdi çünkü sizin o tepkinizin tavrınızın yanlış olmasından kat ve kat o oğlanın ve annesinin davranışları daha da yanlış idi..Burada herkes bni okadar sucladı ki aslında bi mj atmıs olmama ragmen bacım cvbını aldım
millet kavga ediyor sizin gibi 3 gün 10 gün konuşmamazlık yapmıyor haksızsınız ve çok sabit fikirlisiniz hala anlamıyorsunuzBu hemen ortalıgı velveleye verıp gemileri yakcak kadar buyuk bi mevzu deıldı ama tamam hatalı olabılırım de millet ne kavgalar yapıyor ayrılmıyor bunlarda sorunu hava da kapmıs gibi tavır sergılediler
kimse ortalığı velveleye vermemiş kadın düzgünce aramış oralı olmamışsınız en son patlamış artık. öfff.Bu hemen ortalıgı velveleye verıp gemileri yakcak kadar buyuk bi mevzu deıldı ama tamam hatalı olabılırım de millet ne kavgalar yapıyor ayrılmıyor bunlarda sorunu hava da kapmıs gibi tavır sergılediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?