ayrılırken bacım demesi

Birak ya degmez onlar kendilerine köle ariyorlar. Kendi birey olamamis bide senimi kucumsuyor. Valla aslinda bi cvp vermek lazimda.
Sen benim dengim hic degilsin. Annene uygun bi gelin dilerim. Belliki annen ne istedigini senden iyi biliyor hadi selametle (onu ciddiye almiyormus asker arkadasi yerine kkymus gibi olursun hem. Oda size bacim demis ya) yaz ve rngelle. Icinde kalmasin bence
(Sizin gereksiz trip atmaniza girmedim zaten bitmis ki gercek karekterini görmenize hizmet etmis en azından)

Burada herkes bni okadar sucladı ki aslında bi mj atmıs olmama ragmen bacım cvbını aldım
Buradan sonra yeniden yazsam mı dıye dusunmuyo deılım formdakiler bni suclu çıkardı cunku

Burada herkes bni okadar sucladı ki aslında bi mj atmıs olmama ragmen bacım cvbını aldım
Buradan sonra yeniden yazsam mı dıye dusunmuyo deılım formdakiler bni suclu çıkardı cunku
Suçlusunuz zaten de benim anlamadığım şey daha 1 ay önce hangi talibimi seçsem iki tane talibim var diye konunuz var. Bu adamla uzun süredir görüşüyorsanız, sözlenmeyi düşünüyorsanız nasıl iki talibi değerlendiriyorsunuz onu anlamadım ben.

Forumdakiler suçlusun alttan al barış demiyor, forumdakiler iyi olmuş zaten ayrılırdınız, o kv çekilmez, yazmayın, ama siz de Yanlış yapmışsınız bir daha böyle yapmayın diyorlar. Yazıp kendinizi rezil etmeyin, adam bacım demiş yani olayı kökten bitirmiş, daha kapı falan koymamak için bacım yazmış zaten. Duramadım ben içimdekileri yazdım )

Haklısınız da millet aldatıpda barısıyor ya ya da ne olayları atlayor tamam belki haksızım ama bu da ayrılmayı gerektırır mıydı bu kadar buyuk sucmuydu ya da adam gibi bitirrmek yerıne oyle bi karaktersiz mj atmak

Siz olaya yanlış yaklaşıyorsunuz. Eğer aranızda sevgi, aşk olsaydı evet o trip sonrası herşey düzelirdi. Ama böyle duygular yok karşınızdaki insanda. Bilmiyorum belki seviyorum diyormuş ama yok öyle birşey. Tamamen mantıksal yanaşmış olaya ve ona göre karar vermiş. Yani siz seven insanın hareketlerini sevmeyen birinden beklemişsiniz o da yapmamış. Mantıksal İlişkide ayrılmayı gerektirir,sevmediğim birinin tribini çekmekle neden uğraşayım ki. Adam gibi bitirmiş zaten, her yerden engellemiş, oynamak için yer bırakmamış.

Evet ben sevdıgını düşünüyodum boyle bi tepki beklemiyordum suclu da olsam bu kadarını hak etmemiştim ama engellemedi sadece sildi hani kac zaman konusmusux ailler işin. İçinde sessizce heryerden silmek yerine olmaz senle yapamam gibisinden en azından bi açıklama yapıp bitiremex miydi

Bitirememiş o şekilde. Herkesin yapısı farklı. Sizin yapmanız gereken bu kişiyi geride bırakın önünüze bakmanız.

Bitirememiş o şekilde. Herkesin yapısı farklı. Sizin yapmanız gereken bu kişiyi geride bırakın önünüze bakmanız.
Ama niyetim ayrılmak olmadıgı için bu şekilde olması canımı yakıyor adım atsam geri dönüşü olmaz mı
Cok mu küçük düşürmüş olurum kendimi

Ama niyetim ayrılmak olmadıgı için bu şekilde olması canımı yakıyor adım atsam geri dönüşü olmaz mı
yani zorla kötüyü yaşayarak deneyimlemek isterseniz siz bilirsiniz. Adım atarsınız ya adam hayır der, daha da kötü olursunuz, o kv adayı alay da eder milletin diline dolar sizi, oğluşuma yalvardı der..ki bu iyi ihtimal. Kötü ihtimalde de barışır evlenir ve sonra da eşim beni sevmiyor, eşim ilgisiz, kv bana hakaret ediyor diye ağlar durursunuz, ya mutsuz olursunuz ya da boşanırsınız. Sizin hayatınız bizden sadece söylemek.

İyi de sizin dediğiniz gibi duygu tamamen sıfır olsaydı onda bunca zaman neden konuşsun yada sacma bi trıpten uc fort gun gonul almaya neden ugrassın pekii

İyi de sizin dediğiniz gibi duygu tamamen sıfır olsaydı onda bunca zaman neden konuşsun yada sacma bi trıpten uc fort gun gonul almaya neden ugrassın pekii
Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Neden konuşuyor mu? Görücü usulu evlenmek için, mantık evliliği için. Tüm evlenenler sevip evlenmiyor ya.

Gönül almaya uğraşmış mı? Adam Günde 1 defa aramış bu mu gönül alma? Trip saçma evet ama gönül alma yok ki. Msj bile yazmamış yani.

Ya dedıgım gibi buraya da hersey detaylı yazılmıyor evet gunde birer defa aradı bikac da mj ben hala soguk yapınca yuzyuze konusmak istedi yok dememe ragmen dinlemedi geldi aldı konusup halledelim diye

Diğer arkadaşların yorumlarını okumadım ama yani dediğim gibi ben sizin tepkinizi, tavrınızı doğru bulmadım fakat zaten o tepkiyi yorumlamak artık yersizdi çünkü sizin o tepkinizin tavrınızın yanlış olmasından kat ve kat o oğlanın ve annesinin davranışları daha da yanlış idi..
Dolayısıyla her şeyde vardır bir hayır... İyi ki öyle bir tepki verdiniz veonlarainda gerçek yüzünü görmüş oldunuz... ne demek yani kadın sürekli erkeğin etrafında pervane olur Yok kadın alttan alır, bunlar bildiğin ellerinde oynatacağı köle cariye istiyorlar diye düşünüyorum

Bu hemen ortalıgı velveleye verıp gemileri yakcak kadar buyuk bi mevzu deıldı ama tamam hatalı olabılırım de millet ne kavgalar yapıyor ayrılmıyor bunlarda sorunu hava da kapmıs gibi tavır sergılediler
millet kavga ediyor sizin gibi 3 gün 10 gün konuşmamazlık yapmıyor haksızsınız ve çok sabit fikirlisiniz hala anlamıyorsunuz

Bu hemen ortalıgı velveleye verıp gemileri yakcak kadar buyuk bi mevzu deıldı ama tamam hatalı olabılırım de millet ne kavgalar yapıyor ayrılmıyor bunlarda sorunu hava da kapmıs gibi tavır sergılediler
kimse ortalığı velveleye vermemiş kadın düzgünce aramış oralı olmamışsınız en son patlamış artık. öfff.

iyi yapmis bence. benim hayatimdaki kisi de kizlarla disari ciktim diye "benden daha mı önemli" dese, sacmalasa, gunlerce ustune düştüğüm halde telefonlari acmasa "git dostlarina doy" dese "dunya ahret bacim olsun bu saatten sonra" derim, herkesle "ne manyakti, az daha evleniyordum" diye kritigini yaparim
boyle insanla evlenilir mi?
ucundan dönmüş vallahi verilmis sadakasi varmis.
allah hepimizi bu adam gibi döndürsün yanlışlarimizdan

Senin yaptigin hatayi bende birine yapmistim zamaninda. Pesimdem kossun, gonlumu alsin beni pohpohlasin istemistim tabikiiiiiii yapmadi ve yere cakildim. Sonrada kimseye yapmadim bunu. Yani hata yapmissin orda kimse kafasi agritan sorunlu birini istemez.
Eğer bir daha boyle çocukca bir sey yapmiyacagim diyorsan tekrar yazabilirsin, deneyebilirsin. Uzgun oldugunu soyleyebilirsin bence. Isterse ister istemezsede tamam kusura bakma rahatsiz ettim diyip birakabilirsin. Yani rezil olmak gibi bisey yok askta bence. Sizinki tam ask degilmis gorucu usulu olmus sanirim yinede deneyebilirsin. Ben suclu olsam yapardim sahsen tabi yine sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…