- 24 Nisan 2020
- 515
- 102
- 103
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
Sizde biraz abarttınız yani tamam gereksizde olsa buyuk bi kavga olay değildi biraz idare edebilirdi sorunu havada kapmış gibi annesinin o lafları konusması cok mu mantıklı cocuk dese yıne tamam yaniiyi yapmis bence. benim hayatimdaki kisi de kizlarla disari ciktim diye "benden daha mı önemli" dese, sacmalasa, gunlerce ustune düştüğüm halde telefonlari acmasa "git dostlarina doy" dese "dunya ahret bacim olsun bu saatten sonra" derim, herkesle "ne manyakti, az daha evleniyordum" diye kritigini yaparim
boyle insanla evlenilir mi?
ucundan dönmüş vallahi verilmis sadakasi varmis.
allah hepimizi bu adam gibi döndürsün yanlışlarimizdan
Ya tamamda Herzamanan ınsan pozıtıf olamaz ki ben en kucuk seye dirsek gösterdiğimde kacıçak mı boyle sacma deıl mıSenin yaptigin hatayi bende birine yapmistim zamaninda. Pesimdem kossun, gonlumu alsin beni pohpohlasin istemistim tabikiiiiiii yapmadive yere cakildim. Sonrada kimseye yapmadim bunu. Yani hata yapmissin orda kimse kafasi agritan sorunlu birini istemez.
Eğer bir daha boyle çocukca bir sey yapmiyacagim diyorsan tekrar yazabilirsin, deneyebilirsin. Uzgun oldugunu soyleyebilirsin bence. Isterse ister istemezsede tamam kusura bakma rahatsiz ettim diyip birakabilirsin. Yani rezil olmak gibi bisey yok askta bence. Sizinki tam ask degilmis gorucu usulu olmus sanirim yinede deneyebilirsin. Ben suclu olsam yapardim sahsen tabi yine sen bilirsin.
O zaman yazma ne diyelim? Sacma degil belkide anlasamiyorsunuz. Iliski anlayisiniz uyusmuyor. Sen onu degistiremezsin ya kabul edeceksin yada terk edeceksinYa tamamda Herzamanan ınsan pozıtıf olamaz ki ben en kucuk seye dirsek gösterdiğimde kacıçak mı boyle sacma deıl mı
Sen biraz nazımla oynasın istemissin ama gerçekten aradığın adam bu değil. Böyle bir annenin elinde yetişmiş adam hayatındaki kadını nazlandırmaz anca süründürür. Meseja şöyle cevap ver; kadın alttan alır, kadın erkeğin etrafında pervane olur diye düşünen insanlarla anlaşamam ben, Allah seninde bahtını açık etsin kardeşim.
9 yaşında oğlum var, biriyle sorun yaşayınca git güzelce konus arkadaşınla, sorununu hallet diyorum. Çocuğun annesini arayıp çocuğuna söyle gitsin oglumla konuşsun, alttan alsın demiyorum. Yeni tanışan çiftin kavgasına anneler bu kadar dahil olmaz. Hemde üsluba bak, sanki valide sultan hünkara kız bakıyor. Oğlunun etrafında pevrane olunacakmış sebep?
Mesajları okumadan cevap yazdığınız için olayı anlamamışsınız, öncelikle görücü usulu olduğu için aileler zaten olayın içerisinde. Çocuk arkadaşlarıyla görüşürken "ben seninle konuşmak isterken sen nasıl arkadaşlarınla okey oynarsın" diye trip atıp bunu yaklaşık 2 hafta boyunca sürdürdüğü için bu laflar edilmiş. Bu arada çocuk aramış etmiş mesajlar atmış gelmiş görüşmüşler ama trip devam edince salmış.Birak ya degmez onlar kendilerine köle ariyorlar. Kendi birey olamamis bide senimi kucumsuyor. Valla aslinda bi cvp vermek lazimda.
Sen benim dengim hic degilsin. Annene uygun bi gelin dilerim. Belliki annen ne istedigini senden iyi biliyor hadi selametle (onu ciddiye almiyormus asker arkadasi yerine kkymus gibi olursun hem. Oda size bacim demis ya) yaz ve rngelle. Icinde kalmasin bence
(Sizin gereksiz trip atmaniza girmedim zaten bitmis ki gercek karekterini görmenize hizmet etmis en azından)
Tam barışmamışsınız ki, kafanız da mı kuruyorsunuz acaba bazı şeyleri.Tamam dedıgınız gibi oldu diyelim uc gun arayo sorup nazı nıyazı sıkıntı etmeyen adama dorduncu gun tam barışmısken neden yoz oldu ortadan
Sonradan dediğiniz bütün herşey bittikten sonra karşı tarafın annesinden laf geldiğinde.Ama sonradan mj atıp adım attım aslında oda aramızda hıc bı sey yasanmamıs bi anda unutuvdrmiş gibi bacım diyerek mj attı onun yaptıgı dogru muydu yada annesinin alevlenıp o lafları soylemesi
Sizde diyorsunuz büyük bir mevzu değildi diye, neden iki hafta bu mevzuyu uzatıyorsunuz.Bu hemen ortalıgı velveleye verıp gemileri yakcak kadar buyuk bi mevzu deıldı ama tamam hatalı olabılırım de millet ne kavgalar yapıyor ayrılmıyor bunlarda sorunu hava da kapmıs gibi tavır sergılediler
Adam gibi bitirmek için gelip konuşmuş, sonra siz tribe devam etmişsiniz.Haklısınız da millet aldatıpda barısıyor ya ya da ne olayları atlayor tamam belki haksızım ama bu da ayrılmayı gerektırır mıydı bu kadar buyuk sucmuydu ya da adam gibi bitirrmek yerıne oyle bi karaktersiz mj atmak
Sizi kırmak istemiyorum fakat davranışlarınızı kabullenmeyişinizi ve hala bu tarz hareketleriniz normal değil.Ama niyetim ayrılmak olmadıgı için bu şekilde olması canımı yakıyor adım atsam geri dönüşü olmaz mı
Cok mu küçük düşürmüş olurum kendimi
yoo hic abarti degil. bunlar büyük işaretler bakmasini bilene. kim kavga adabı olmayan, kendisine alan tanımayan, arkadaslariyla keyifli bir aksam gecirdi diye ağzına eden, boyle bir meseleyi bile uzattikca uzatıp iletişimini kesen biriyle evlenmek ister ki?Sizde biraz abarttınız yani tamam gereksizde olsa buyuk bi kavga olay değildi biraz idare edebilirdi sorunu havada kapmış gibi annesinin o lafları konusması cok mu mantıklı cocuk dese yıne tamam yani
uc günlük tribin üstüne barisip ortada bir sey yokken 10 gün daha tribini uzatan, aile araya girse bile asla konusmayan kisiye yapilacak en dogru hareketi yapmışlar . inan ki "dusunmedı evet bu kız da baskası olsa bu mjı atmazdı" diye dusunmemislerdir. "hahaha kezbana bak, iki haftadir aramıyorsu simdi cark etti. oh oyi yapmışim" diye düşünmüştür. aklin yolu bir.gercekten bısekılde istemedıgımı sandılar boyle oldu eee benı heryerden cıkarınca acıklama yapmadan yıne mj atan ben oldum bu nasıl bıtırmek ilişkine boyle mı sahıp cıkıyosun dıye şimdi bu mjı alınca da mı dusunmedı evet bu kız da baskası olsa bu mjı atmazdı dıye demekkı ıstoyomus dıye
ama onun attıgı mj bacım aradogın bn deılım
hayır neden anlatamıyorum ya uc gunun sonunda evet bulustuk konustuk bıseylerı az cok hallettık hatta ertesı sabah ıse kendı bırakmak ıstedı aynı gun işyerınde aradı kalabalıktan acamadım bes dk surmedı ıkıncı yı aradı ve actım gulerek nrmal sekılde konustum hatta dedım ısım vardı bnde bıtırıp arayım dıye dusunuyodum dedım hmm tmm falan deyıp soguk sekılde konustu kapattı son konusma buydu yaniuc günlük tribin üstüne barisip ortada bir sey yokken 10 gün daha tribini uzatan, aile araya girse bile asla konusmayan kisiye yapilacak en dogru hareketi yapmışlar . inan ki "dusunmedı evet bu kız da baskası olsa bu mjı atmazdı" diye dusunmemislerdir. "hahaha kezbana bak, iki haftadir aramıyorsu simdi cark etti. oh oyi yapmışim" diye düşünmüştür. aklin yolu bir.
anlayacagin dilden konusmuslar.
bnce kavga adabı olmayan oydu bıseyler bıtedebılır ama bu bıseyler yasadıgın ınsana bacım dıyerek deıldı. ben annemı onun annesı arayana kadar hıc olaya dahıl etmedım olumlu yada olumsuz da sonuçlansa sürec ıkımızın arasında kalabılırdı annnesının de olaya dahıl olması olayı daha kızıştırdı. onu da gectım tamam bı gaflete dustum sacma bı trıp yapıp olayı bu hale getırdım dıyelım on gunde olsa sonunda adımı atan ben degıl mıyım mesaj attım belkıde bu on gunluk bu surecte dusundum pısman oldum vs vs sonunda ılestısımı ben kurdum yani ki bu on gunluk surecte sessızce hıc bı acıklama tepkı vs olmadan heryerden sildi bnı kendısı bunun uzerıne bnde ;yoo hic abarti degil. bunlar büyük işaretler bakmasini bilene. kim kavga adabı olmayan, kendisine alan tanımayan, arkadaslariyla keyifli bir aksam gecirdi diye ağzına eden, boyle bir meseleyi bile uzattikca uzatıp iletişimini kesen biriyle evlenmek ister ki?
bu olgunlukta biriyle bile bile evlenen nasil mutlu olabilir evliliginde?
bizim ulkede evliliklerin çoğunun bes para etmemesinin sebebi çok acik. kimse yoldaki işaretleri görmek istemiyor, rahatsiz olsa bile "aaa şundan öyle yaptı, bundan öyle yapti" diye kilif buluyor ya da birakmak istemiyor. sonra evlenip mutsuz olunca gelip konu aciyor "sevgiliyken nisanliyken hic böyle degildi" diye. oysa sevgililikte nişanlılikta verdigi işaretler tam oyle bir insan oldugunu gosteriyordur muhtemelen ama iste insan görmek istemeyince...
o yuzden adam cok iyi yapmis ayrilmakla.
ha madem kaynana manyak, her seye karışıyor, cocugu yonlendiriyor. o zaman persembenin gelişi carsambadan bellidir de, sevin iste kurtulduguna. bugün anasinin doldurdugu adamla evlensen yarin mutlu olabilir miydin?
ben annemı onun annesı arayana kadar hıc olaya dahıl etmedım olumlu yada olumsuz da sonuçlansa sürec ıkımızın arasında kalabılırdı annnesının de olaya dahıl olması olayı daha kızıştırdı. onu da gectım tamam bı gaflete dustum sacma bı trıp yapıp olayı bu hale getırdım dıyelım on gunde olsa sonunda adımı atan ben degıl mıyım mesaj attım belkıde bu on gunluk bu surecte dusundum pısman oldum vs vs sonunda ılestısımı ben kurdum yani ki bu on gunluk surecte sessızce hıc bı acıklama tepkı vs olmadan heryerden sildi bnı kendısı bunun uzerıne bnde ;Olgun olmamış buyuyemekis kızla evcilik oynamaktansa bacım demesi çok doğru geldi
Gorucu usulü olduğu için annesi girmiş araya başta lavkalastirdigin için aynı dilden cvp vermiş.Pesinde kosulmayinca arkasından koşmaya başlarsan dalga geçerler ve durum yine değişmezben annemı onun annesı arayana kadar hıc olaya dahıl etmedım olumlu yada olumsuz da sonuçlansa sürec ıkımızın arasında kalabılırdı annnesının de olaya dahıl olması olayı daha kızıştırdı. onu da gectım tamam bı gaflete dustum sacma bı trıp yapıp olayı bu hale getırdım dıyelım on gunde olsa sonunda adımı atan ben degıl mıyım mesaj attım belkıde bu on gunluk bu surecte dusundum pısman oldum vs vs sonunda ılestısımı ben kurdum yani ki bu on gunluk surecte sessızce hıc bı acıklama tepkı vs olmadan heryerden sildi bnı kendısı bunun uzerıne bnde ;
okadar vakıt gecırdık cıddı dusundugumuzu sandıgım ıcın okadar vakıt gecırmıstım ama bu sekılde en ufak puruzde ortadan kaybolmuş oldun resmen ilişkinede ne kada rsahıp cıkabılcegıni göstermış oldun dedım bı adım attım
o ise cok sert ve saygısızca bacım aradıgın ben deılım bahtın acık olsun dıyıp kestırıp attı resmen
şimdi burada basta hata bnde olsa dahı olgun davranan o mu gercekten o da bu ılıskıyı ısteseydı yada bı olgunlugu olsaydı ya konusmanın devamını getırır ya da daha uygun tavırla cvb vermez mıydı ?
olayın sonu boyleydı buyuyemıs bn mıyım sahıden
adımı ne dıye cıkarıyor ya cıkarcak napmısım ben bısey yaadıysak karsılıydıBacım demesi senin adını çıkarmasından iyidir
mantıksızsa neden hala geri döner mi hesabındasın?Sizde biraz abarttınız yani tamam gereksizde olsa buyuk bi kavga olay değildi biraz idare edebilirdi sorunu havada kapmış gibi annesinin o lafları konusması cok mu mantıklı cocuk dese yıne tamam yani
kımse kımsenın pesınde kosmadı daGorucu usulü olduğu için annesi girmiş araya başta lavkalastirdigin için aynı dilden cvp vermiş.Pesinde kosulmayinca arkasından koşmaya başlarsan dalga geçerler ve durum yine değişmez
ben annemı onun annesı arayana kadar hıc olaya dahıl etmedım olumlu yada olumsuz da sonuçlansa sürec ıkımızın arasında kalabılırdı annnesının de olaya dahıl olması olayı daha kızıştırdı. onu da gectım tamam bı gaflete dustum sacma bı trıp yapıp olayı bu hale getırdım dıyelım on gunde olsa sonunda adımı atan ben degıl mıyım mesaj attım belkıde bu on gunluk bu surecte dusundum pısman oldum vs vs sonunda ılestısımı ben kurdum yani ki bu on gunluk surecte sessızce hıc bı acıklama tepkı vs olmadan heryerden sildi bnı kendısı bunun uzerıne bnde ;mantıksızsa neden hala geri döner mi hesabındasın?
ETMEMİŞ işte etmeyecektir de, elin adamı kadının birinin saçma nazını niye çekmeye devam etsin? Mis gibi hayat tecrübesi kazanmışsın.
Naz senin planladığın şekilde yapılmaz. Farkında olmadan başka falsolar da vermiş olmalısın. Adı üstünde görücü usulü görmüş, BACIM demiş gitmiş.
Sıradakini tanımaya çalış, sohbet et, seyehat et, insanlara canlı cansız her şeye nasıl yaklaşıyor gözlemle.
Bundan sonra okey görünce hep aklına gelecek olması çok kötü yalnız.
Gorucu usulü demek mantık evliliği demek yani daha başta büyük falso veren ilerde ne yapar deyip kestirip atmışlar ben olsam bende istememkımse kımsenın pesınde kosmadı da
ya herkes ılişkisinde hıc mı hata yapmıyor hıc mı kusuru olmadan problemsız yasıyor ?
tamam ben bı hata yaptım on gunun sonunda da bı ıletısıme gecıp adım attım
ilişkiyi istemeyen ben olsam adımı ben atmazdım ıstıyorum kı atıyorum demek
karsılıgı bu mu olmalıydı onların hıc mı sucu yok
yada bu olay yasanmasaydı onlar kusursuz kabahatsız bı evlılık mı yaşatcaktı bana ne mantık yanı ılk hata silmek normal mı
Siz on gün sonra adım atmamışsınız ki annesi iki kere aramış sonra adam sizi silmiş her yerden, siz de mesaj atıp konuşarak bitirelim demişsiniz. Bunun nesi adım atma? “Özür dilerim abarttım, çok saçma tripler yaptım, gereksizdi, bir daha olmayacak” deseydiniz bu adım atma olurdu. Siz okeye gitti diye trip attıktan sonra adam arayıp tamam bitirelim dese bu adım atmak mı olacaktıya herkes ılişkisinde hıc mı hata yapmıyor hıc mı kusuru olmadan problemsız yasıyor ?
tamam ben bı hata yaptım on gunun sonunda da bı ıletısıme gecıp adım attım
ilişkiyi istemeyen ben olsam adımı ben atmazdım ıstıyorum kı atıyorum demek
karsılıgı bu mu olmalıydı onların hıc mı sucu yok
yada bu olay yasanmasaydı onlar kusursuz kabahatsız bı evlılık mı yaşatcaktı bana ne mantık yanı ılk hata silmek normal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?