ayrılırken bacım demesi

gorucu usulu olabılır ama uzunn sure konustuk cok vakıt gecırdık cevredekı herkes bılıyordu bı nevı sozlu gıbıydık yani ne demek bısey olusmamış

Yani şu durumda karşınızdakini tanımanız kaynaşmanız gerekirken adamı süründürmeyi denemeniz, karşı tarafa psikolojik rahatsızlıkları olan biri gibi görünmeye çalışmanız nasıl bir kafadır.
Boşverin mesajı, ne denildiğini falan, artık geçmiş onlar.
Görücü usulü dediğinize dayanarak söylüyorum, tanıştıranlar da sorup duruyordur ne oldu nasıl gidiyor diye, doğal oalrak çocuk da ailesine durumu izah etti siz de kendinizi de ailenizi de rezil ettiğinizle kaldınız.
Arkadaşlarıyla görüştü diye trip atıp günlerce konuyu uzatmanızı geçtim, "ben konusmak ısterken nasıl okeye gıtmek ıstesin" gibi bir söylem ile zaten mum dikmişsiniz.

Kv adayının düşünce tarzına göre zaten bu iş ilerde sıkıntı çıkarırdı.
kesınlıkle oyle yoksa ben cocugu suan bıle arar gonlunu yaparm ama kadın soguttu bnı hatta cocugu bıle o doldurdu dıye dusunuyorum cunku benı yonetemeyecegını cok ıyı bılıyordu kadın

tamam trıp attım bı hafta konusmadık sogukluk gırdı dıye araya hıc bı acıklama yapmadan bı mj atamadan çat dıye adece heryerden cıkarak bıtırmek cok mu olgunca bı davranş
oğlu boyle yaparken da kadının bnı sucmalaması benm alttan alamamı beklemesı ogluna dıyemez mı kız kırılmış sen erkeksın gonlunu al dıye

Ha şunu da ekliyim, belki ısınmadınız olmadı uymadınız elektrik aldınız ama kendinizi rahat hissedemediniz ayrılmak istiyordunuz, daha uygun bir şekilde dile getirseniz daha hoş olurdu, sonuçta mesajlarınızda bile çok daha iyileri karşıma çıktı derken karşınızdaki kişiyi eş olarak görmeyip küçümsediğinizi gösteriyorsunuz. Bunun için ayrılmış olmanı daha iyi olmuş olabilir niye dert ediyorsunuz.

Şu düşünce yapısı da çok saçma; sen erkeksin gönlünü al..
Senin attığın trip çok saçma, kadının verdiği cevaplar çok saçma, adamın bacım diyerek son vermesi çok saçma. Mantıklı bişey yok bu ilişkide.

Boşverin, o anayla olmazmış zaten. Yok kadın alttan alır, pervane olur falan ne geri kafalı düşünceler. Biri benim kızım için bu cümleleri kursa direk ağzının payını verirdim ve o iş biterdi.
Taze sevgiliyle konuşurken okeye geldim, kapatalım demesi bence de tam bir öküzlük.
O aradığınız üstünüze düşecek, size değer verecek, kendinizi özel hissettirecek adam bu değil, üzgünüm.
Bitmesi inanın ki sizin hayrınıza olmuş. Bir de bacım demiş hödük.
Bu adam annesine hizmet ettirecek,siz evde yemeğini temizliğini yaparken kendisi kahvelerde sürtecek, hiç bir şeye sesini çıkarmayıp etrafında pervane olacak saf,salak bir kız arıyor belli ki. Asla iletişim kurmayın, yolunuza bakın.

hayır oyle deıl demek ıstedıgım onlar bu hareketlerden sonra annesı bıde ıftıra atar gıbı bızı oyalıyor daha ıyısını arıyor demıs anneme o yuzden dedım
zaten daha ıyısını arıyor olsam bundan daha once karsıma cıkanların sartları flan bundan dha ıyıydı zatn onları kabul ederdım ama etmedım cunku kalbım ısınmadı bunu kabul ettım şartlarının ıyı olmadıgını bıldıgım halde kalbım ısındı cunku ve olsun ıstedım daha ıyısını aramak gıbı dedım yok olsa başta hıc konusak ıstemezdım zateni anlatmaya calstım

Seninde hataların var ama annesinin arayıp kadın şöyle alttan almalı, kadın pervane olmalı lafları ne ya? Anneler niye olayın bu kadar içinde? Niye bu kadar trip? Herkeste hata var. Ama bu kv ike olmaz bitirin bence. Bir sonraki ilişkinizdede bu hataları yapmayın

ya tamamda insanın sevdıgıne nazının gecmesını istemek cok mu fazla bı istek gelıyor sıze neresı sacma

ya tamamda insanın sevdıgıne nazının gecmesını istemek cok mu fazla bı istek gelıyor sıze neresı sacma
aynen oyle bana cok uyanıksın dıyıo duruyorlardı zaten ki evet uyanıgım ama asla kurnaz deılım bundan ocuk deıl kv rahatsızdı bnce cocugu da o doldurdu gıbı gelıyor cunku cocuk gonul almayacak olsa uc gun nıye ugrassın ustume dustu zaten ama sonrasında sacma bıtırdı

Konu var konu var. Okey için adam neden sizin nazınızı çeksin.
Sanki hayatının en büyük hatasını yapmış gibi. Birde 3 gün sürdürüyorsunuz. Ben olsam açıkçası çekmezdim.

Konu var konu var. Okey için adam neden sizin nazınızı çeksin.
Sanki hayatının en büyük hatasını yapmış gibi. Birde 3 gün sürdürüyorsunuz. Ben olsam açıkçası çekmezdim.
tamm sacma olablır dogru ama bu bıtırmesı anlamına mı gelır belkı işyerınde hersey kotu belkı baska seylere canım sıkkın dedın ne demek yerıne ben konusmuyorum dıye onunda ortadan kaybolması nasıl bısey ya oda kızıp kusebılırdı ama ılıskı bıtırmek en son evre deıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…