- 14 Aralık 2024
- 1.857
- 5.465
- 73
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
gorucu usulu olabılır ama uzunn sure konustuk cok vakıt gecırdık cevredekı herkes bılıyordu bı nevı sozlu gıbıydık yani ne demek bısey olusmamışGörücü usulü tanışıp ortada daha tam oluşmamış bir duygusallık varken siz flört edeyim nazlanayım tripleneyim beni nazlasın pohpohlasın istemişsiniz ama tere tepmiş adam da bu tripkolikle mi uğraşcam diyip bacımı çekmiş. Anasının sözleri saçma ama adam akıllıymış daha başında böyle davranan biriyle yol yakınken kesmiş iletişimi
kesınlıkle oyle yoksa ben cocugu suan bıle arar gonlunu yaparm ama kadın soguttu bnı hatta cocugu bıle o doldurdu dıye dusunuyorum cunku benı yonetemeyecegını cok ıyı bılıyordu kadınKv adayının düşünce tarzına göre zaten bu iş ilerde sıkıntı çıkarırdı.
tamam trıp attım bı hafta konusmadık sogukluk gırdı dıye araya hıc bı acıklama yapmadan bı mj atamadan çat dıye adece heryerden cıkarak bıtırmek cok mu olgunca bı davranşYani şu durumda karşınızdakini tanımanız kaynaşmanız gerekirken adamı süründürmeyi denemeniz, karşı tarafa psikolojik rahatsızlıkları olan biri gibi görünmeye çalışmanız nasıl bir kafadır.
Boşverin mesajı, ne denildiğini falan, artık geçmiş onlar.
Görücü usulü dediğinize dayanarak söylüyorum, tanıştıranlar da sorup duruyordur ne oldu nasıl gidiyor diye, doğal oalrak çocuk da ailesine durumu izah etti siz de kendinizi de ailenizi de rezil ettiğinizle kaldınız.
Arkadaşlarıyla görüştü diye trip atıp günlerce konuyu uzatmanızı geçtim, "ben konusmak ısterken nasıl okeye gıtmek ıstesin" gibi bir söylem ile zaten mum dikmişsiniz.
Duygusal olusmamıs . adamı arar gönlünü yapardım dediniz de bu saatten sonra da bunu yapmayıngorucu usulu olabılır ama uzunn sure konustuk cok vakıt gecırdık cevredekı herkes bılıyordu bı nevı sozlu gıbıydık yani ne demek bısey olusmamış
Şu düşünce yapısı da çok saçma; sen erkeksin gönlünü al..tamam trıp attım bı hafta konusmadık sogukluk gırdı dıye araya hıc bı acıklama yapmadan bı mj atamadan çat dıye adece heryerden cıkarak bıtırmek cok mu olgunca bı davranş
oğlu boyle yaparken da kadının bnı sucmalaması benm alttan alamamı beklemesı ogluna dıyemez mı kız kırılmış sen erkeksın gonlunu al dıye
hayır oyle deıl demek ıstedıgım onlar bu hareketlerden sonra annesı bıde ıftıra atar gıbı bızı oyalıyor daha ıyısını arıyor demıs anneme o yuzden dedımHa şunu da ekliyim, belki ısınmadınız olmadı uymadınız elektrik aldınız ama kendinizi rahat hissedemediniz ayrılmak istiyordunuz, daha uygun bir şekilde dile getirseniz daha hoş olurdu, sonuçta mesajlarınızda bile çok daha iyileri karşıma çıktı derken karşınızdaki kişiyi eş olarak görmeyip küçümsediğinizi gösteriyorsunuz. Bunun için ayrılmış olmanı daha iyi olmuş olabilir niye dert ediyorsunuz.
ya tamamda insanın sevdıgıne nazının gecmesını istemek cok mu fazla bı istek gelıyor sıze neresı sacmaŞu düşünce yapısı da çok saçma; sen erkeksin gönlünü al..
Senin attığın trip çok saçma, kadının verdiği cevaplar çok saçma, adamın bacım diyerek son vermesi çok saçma. Mantıklı bişey yok bu ilişkide.
ya tamamda insanın sevdıgıne nazının gecmesını istemek cok mu fazla bı istek gelıyor sıze neresı sacmaŞu düşünce yapısı da çok saçma; sen erkeksin gönlünü al..
Senin attığın trip çok saçma, kadının verdiği cevaplar çok saçma, adamın bacım diyerek son vermesi çok saçma. Mantıklı bişey yok bu ilişkide.
aynen oyle bana cok uyanıksın dıyıo duruyorlardı zaten ki evet uyanıgım ama asla kurnaz deılım bundan ocuk deıl kv rahatsızdı bnce cocugu da o doldurdu gıbı gelıyor cunku cocuk gonul almayacak olsa uc gun nıye ugrassın ustume dustu zaten ama sonrasında sacma bıtırdıBoşverin, o anayla olmazmış zaten. Yok kadın alttan alır, pervane olur falan ne geri kafalı düşünceler. Biri benim kızım için bu cümleleri kursa direk ağzının payını verirdim ve o iş biterdi.
Taze sevgiliyle konuşurken okeye geldim, kapatalım demesi bence de tam bir öküzlük.
O aradığınız üstünüze düşecek, size değer verecek, kendinizi özel hissettirecek adam bu değil, üzgünüm.
Bitmesi inanın ki sizin hayrınıza olmuş. Bir de bacım demiş hödük.
Bu adam annesine hizmet ettirecek,siz evde yemeğini temizliğini yaparken kendisi kahvelerde sürtecek, hiç bir şeye sesini çıkarmayıp etrafında pervane olacak saf,salak bir kız arıyor belli ki. Asla iletişim kurmayın, yolunuza bakın.
Konu var konu var. Okey için adam neden sizin nazınızı çeksin.ya tamamda insanın sevdıgıne nazının gecmesını istemek cok mu fazla bı istek gelıyor sıze neresı sacma
zaten yapsam bıle o ne teokı verır artık kestıremıyorum cunku kendı istese annesı istettırmez gıbı gelıyorDuygusal olusmamıs . adamı arar gönlünü yapardım dediniz de bu saatten sonra da bunu yapmayın
İftira var diyorsunuz bulaşmayınzaten yapsam bıle o ne teokı verır artık kestıremıyorum cunku kendı istese annesı istettırmez gıbı gelıyor
tamm sacma olablır dogru ama bu bıtırmesı anlamına mı gelır belkı işyerınde hersey kotu belkı baska seylere canım sıkkın dedın ne demek yerıne ben konusmuyorum dıye onunda ortadan kaybolması nasıl bısey ya oda kızıp kusebılırdı ama ılıskı bıtırmek en son evre deıl mıKonu var konu var. Okey için adam neden sizin nazınızı çeksin.
Sanki hayatının en büyük hatasını yapmış gibi. Birde 3 gün sürdürüyorsunuz. Ben olsam açıkçası çekmezdim.
iftıra derken kv anneme kızın daha ıyısını arıyor bızı oyalıyor demıs ya onu kasdettım aslın da yok oyle bısey dıye cunku bn ıstıyordum bu cocugu yanı o kanıya nerden vardılar bılmomİftira var diyorsunuz bulaşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?