- 4 Haziran 2024
- 347
- 685
- 23
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
Gerçekten sevsen saçma sapan gereksiz trip atmazdın. Kaybetmekten korkmamışsın. Tribini çekmemiş ya ondan üzülüyorsun.hayır gercekten sevmıstım hatta boyle olmasına cokda uzuluyorum ama napcam onuda bılmıyorum
ama attıgı bacım mjı aklıma gelınce gene dellenıyorum tabı
evet trıbımı cekmemıs olmasına da uzuluyorum tabıkı cunku ona bı degerım olsa b sacma olayda dahı ıdare edeyım dıyenılırdı ama hemen gozden cıkardı gıbı dusunuyorumGerçekten sevsen saçma sapan gereksiz trip atmazdın. Kaybetmekten korkmamışsın. Tribini çekmemiş ya ondan üzülüyorsun.
Hayır dönmez cünkü siz trip atmıssınız 10 gün boyunca aramasını beklemissiniz adım atmamıssınız, bu durumda nasıl dönebilir siz olsanız döner misiniz , okeye gittiğinde dahi üc gün açmamıssınız telefonları burdan pay biçin ?artık vercegı tepkıyı kestıremıyorum bcım mjından sonra
yenıden ıstemıyorum falan derse cok bozulurum yanı istese o da donmez mı sızce zaten
hayır ama on gunun sonunda benı hıc bı konusma yapmadan her yerden cıkardıgında BEN MJ ATTIM TEKRAR bu yaptıgın nedır boyle mı sahıp cıkıyosun ılıskıne dıye o da çat diyeHayır dönmez cünkü siz trip atmıssınız 10 gün boyunca aramasını beklemissiniz adım atmamıssınız, bu durumda nasıl dönebilir siz olsanız döner misiniz , okeye gittiğinde dahi üc gün açmamıssınız telefonları burdan pay biçin ?
O zaman siz bilirsiniz
üç gun ust uste aradı gıbı durum olmadı kı gunde bırer defa aradı acmayınce hıc bı tepkı vermedı baska aramadı ucuncu gununu n sonunda artık bulusalım dedıGönül almak, üstüne düşmek telefonlari gunlerce açmayan birine yapilmaz. 3 gunde hic bir cagrimi cevaplamayam birini ben direkt silerdim ki 3 gun ust uste aramazdim bile. Gonul almak telefon sapigi gibi gunlerce yanitlanmayan telefonu aramak degil. Gorusur konusursunuz o arada sizinle nasil konusuyor ilgileniyor bakarsiniz.
Siril siklam bir aşkta yasanmiyor zaten anladigim kadariyla cok bile beklemis cocuk. Gider baska goruculu kiz bulur.
10 gun arayip sormayip sonra bu nedir diye sormaniz da ayri komik
Öncesinde üç gün trip atıp telefonunu açmadığınız için yine öyle olduğunu sanmış olabilir. Siz yine arayabilirdiniz yani sonuç olarak, bundan kaynaklı soğuk konuştuğunu fark ettiğiniz için. Çok konuştuk, görüştük yazdığınız insanla bu kadar zor iletişim kurmanız normal değil.işyerınde oldugum ıcın cok fazla kalabalık dı gercekten acamadım ama bunu onada soyeldım orada kasti bişey kesınlıkle yoktu kabalaık dagılsın oyle ararım dıye dusundım dagılmaya kalamadı yenıden aradı actım bu defa ama soguk konustu
Ay asla hatalı olduğunuzu kabul etmiyosunuz. Anlattığınız olayda adamın herhangi bir yanlışı yok. Annesi sonradan saçma konuşmuş ama adamın direkt şahsi bir yanlışı olmamış. Siz baştan sona çok toksik davranmışsınız. Sanırım kendinizi rahatlatmak ve kendi yüzünüzden bittiğini kabul etmemek için bu kadar diretiyorsunuz. Ancak bu şekilde davranırsanız başka birileriyle görüştüğünüzde de aynı şeyleri yaşarsınız. Siz bilirsiniz kabul etmemeye devam edin o zaman.üç gun ust uste aradı gıbı durum olmadı kı gunde bırer defa aradı acmayınce hıc bı tepkı vermedı baska aramadı ucuncu gununu n sonunda artık bulusalım dedı
hayır edıyorum tabıkıfıkır almak ıcın yzdım zaten evet cocugun bı yanlısı olmadı bacım mjı dısında ama annesı benı cok sınırlendırdi. şuan için bısey yapmalı mıyım pekı duzeltmek ıcın artık oda ıstermı onu da bılmıyorum da yada annesıne ragmen doner mı onu da bılmıyorumAy asla hatalı olduğunuzu kabul etmiyosunuz. Anlattığınız olayda adamın herhangi bir yanlışı yok. Annesi sonradan saçma konuşmuş ama adamın direkt şahsi bir yanlışı olmamış. Siz baştan sona çok toksik davranmışsınız. Sanırım kendinizi rahatlatmak ve kendi yüzünüzden bittiğini kabul etmemek için bu kadar diretiyorsunuz. Ancak bu şekilde davranırsanız başka birileriyle görüştüğünüzde de aynı şeyleri yaşarsınız. Siz bilirsiniz kabul etmemeye devam edin o zaman.
daha benım kırıldıgım seye gonul yapmadan kendının de küsmüş olması sorunun ustune sorun cıkarıyomus gıbı hıssettırdı bu sekılde okonuyu kapatmak ıstıyo gıbı ondan aramadım bndeÖncesinde üç gün trip atıp telefonunu açmadığınız için yine öyle olduğunu sanmış olabilir. Siz yine arayabilirdiniz yani sonuç olarak, bundan kaynaklı soğuk konuştuğunu fark ettiğiniz için. Çok konuştuk, görüştük yazdığınız insanla bu kadar zor iletişim kurmanız normal değil.
Ortada kırılacak bir şey yok. Siz kendi kendinize tribe girmişsiniz, yine kendi buluşmak istemiş zaten, tatlıya bağlamışsınız, ertesi gün işe bırakmış. Daha ne yapacaktı?daha benım kırıldıgım seye gonul yapmadan kendının de küsmüş olması sorunun ustune sorun cıkarıyomus gıbı hıssettırdı bu sekılde okonuyu kapatmak ıstıyo gıbı ondan aramadım bnde
BİDE BI ZAMANLAR OZEL HISSETTIGI BISEYLER YASADIGI INSANA BITIRİRKEN BACIM DEMESI YANLISGELMIYOR MU SIZE YANLSII YOK DEDINZDEAy asla hatalı olduğunuzu kabul etmiyosunuz. Anlattığınız olayda adamın herhangi bir yanlışı yok. Annesi sonradan saçma konuşmuş ama adamın direkt şahsi bir yanlışı olmamış. Siz baştan sona çok toksik davranmışsınız. Sanırım kendinizi rahatlatmak ve kendi yüzünüzden bittiğini kabul etmemek için bu kadar diretiyorsunuz. Ancak bu şekilde davranırsanız başka birileriyle görüştüğünüzde de aynı şeyleri yaşarsınız. Siz bilirsiniz kabul etmemeye devam edin o zaman.
tamam bunlar olduktan sonra tekrar iletişimi kesen kendısı zaten sorun buOrtada kırılacak bir şey yok. Siz kendi kendinize tribe girmişsiniz, yine kendi buluşmak istemiş zaten, tatlıya bağlamışsınız, ertesi gün işe bırakmış. Daha ne yapacaktı?
Sizden olmaz kusura bakmayın.
Pekitamam bunlar olduktan sonra tekrar iletişimi kesen kendısı zaten sorun bu
bunu deme sebebım kv anneme bızı oyalıyor daha ıyılerını arıyor demesı ynı arıyor olsam zaten kabul ederdım manasında art nıyet yok ordaValla konu sahibi 28 yaşındaymışsın, triplerin aşırı gereksiz olmuş. Müstakbel ex kayınvalidenizin de olaylar dahil olması da gereksiz. Yazzdığınız paragrafta 2 kere daha iyileri var demişsiniz. Kimse 4/4'lük değil kıyas içine girerseniz elinizdeki asla size yetmez. Siz de 4/4lük değilsiniz. Bu kadar nazı kimse çekmez.
üç gun ust uste aradı gıbı durum olmadı kı gunde bırer defa aradı acmayınce hıc bı tepkı vermedı baska aramadı ucuncu gununu n sonunda artık bulusalım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?