ayrılırken bacım demesi

bunlar bu kadarcık basıt bı mevzuda bıle bu teokıyı verdılerse dedıgınız gıbı evlılık gıbı buyuk sorumlukluktakı buyuk sorunlarda nasıl davrancaklardı kafası bozulmustur dıye ıdare etmeyıoo verdıklerı tekıye bakın ozmn kucuk olaydakı

Nazının geçmesini isteyebilirsin ama ısrarla 3 gün trip atmak mantıklı gelmiyor bana.

arkadaslarıyla görüsebilir.
en son konusmada bu oldu ne o arada ne ben cunku zaten ben bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım
Okeye gittiğinde sizin trip atmanıza telefon açmamanıza sevgiliniz de gönül koymus ama ilk adımı o atmıs ki bence okeye gitmek bir sorun bile olmamalıyken.Her zaman karsı taraf ilk adımı atamaz.
Böyle yaparsanız karsı taraf da mesafe koyar. Eğer gerçekten istiyorsanız bu kisiyi , arayın samimiyetle özür dileyin buzları eritin.O da sizi hala istiyorsa özrünüzü kabul eder zaten.

Nazının geçmesini isteyebilirsin ama ısrarla 3 gün trip atmak mantıklı gelmiyor bana.
ama şuana ne dıyosunuz pekı evet trıp attım ılk gun sadece bı kere aradı acmadım baska teokı vermedı baska ıletısım yok ıkıncı gun oldu yıne bıkez aradı acmadım baska teokı yok artık ucuncu gun bulusakım dedı yanı ılk gunden canımın sıkkın oldugunu umursayıpp cozmek ıstese uc gun surmezdı kı

tamamda insanın sevdıgıne nazının gecmesını istemek cok mu fazla bı istek gelıyor sıze neresı sacma
Nazlanmak böyle birşey değil bu toksiklik. Adamı elinde oynatmaya çalışmışsın. Gerçekten değer verdiğin hatta ulaşılmaz biri gibi olup seninle görüşen biri olsaydı bunları yapamazdın.
bı gun telefnda konusurken okeye gelmıstık arkadaslarla kapatayım dedı aslında oyle bırı olamma ragmen ılk kez bi tepkı verdım
Tepki verilecek birşey bile değil bu arkadaşlarıyla okeye gitmiş adam.

BACIMM aradıgın ben deılım mjına ragmen mı
yada annesının okadat lafından sonra onlara dönem ıyıce kıymetsız yapmaz mı bnı kv gozunde

Ablacım bize mesajlarında dediğin gibi muhtemelen bu çocuğa da daha iyileri çıktı karşıma diye söylemişsindir.
Ya da sizi tanıştıranlara ailedekilere bu tarz bir söylemin olduysa bu hareketin üzerine ona yormuşlardır doğal olarak.

Görücü usulu olunca ne oldu ne bitti aile büyükleri de sizi tanıştıranlar da sürekli araya giriyor.

En son soğuk konuştu telefonda dediniz bir daha sanırım sizden de bir tepki gelmedi.
Üzerinden de 10 gün geçmiş arayıp sormadıysanız bunun üzerine çok fazla bir anlam çıkarılmaz.
Annesi ilk aradığında kızımız bu işe devam etmeye gönüllü mü diye sormuş üstü kapalı olarak,
Siz de cevap vermeyerek gönülsüz olduğunu karşıya iletmiş oldunuz konu da kapatıldı.

Sonuçta seven insan karşıdakinin nazını çekmez mi dediğiniz durumlar ile bu ego tatmininiz bambaşka durumlar.

Diyorum ya senin tribin saçma olmuş ama bu aile ile olan ilişkilerinde zaten mutsuz olurdun; sen trip atmasan da bu zihniyetteki bir aileden başka şeyler çıkardı. Ne demek kadın alttan alır ? İki taraf da alttan alır, iki taraf da idare eder. Kadının erkeği yok bunun..
Yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaşananlardan ders çıkarıp önüne bak ve umursama, olan olmuş artık. Hayat güzel ve dünyada tek o yok.

bacım senın aradıgın bn deılım allah bahtnı acık etsın

Adam sizi tanımış ve kendisi için doğru kararı vermiş. 28 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Konularınıza göre de 2020 yılından bu yana evlilik amacıyla tanıştığınız insanlarla aileleriniz de tanışıyor.

İlişkilerinizde sevginin yeri var mı ? Genelde maddi durum ve işleri ile kıyaslama yapıyorsunuz çünkü.

Evlenme isteği ve amacınız sizi yanlış kararlar almaya sürükleyebilir gibi duruyor. Üvey amcanızın oğlunu dahi eş adayı olarak görmüştünüz çünkü.

BACIMM aradıgın ben deılım mjına ragmen mı
yada annesının okadat lafından sonra onlara dönem ıyıce kıymetsız yapmaz mı bnı kv gozunde
Bu arada kvnin dediklerini de onaylamıyorum kız alttan alır falan. Sadece siz hatalı geldiniz.
Kv’yi bosverin siz bu kisiyi seviyor musunuz ? İlerde “acaba konussaydık özür dileseydim nasıl olurduk” diye düsünüp pisman olmayın diye söylüyorum. Ben sizin yerinizde olsam arar konusurdum “son zamanlarda biraz stresliydim özür dilerim haksızlık ettim sana” derdim

Anneyi bir tarafa koyuyorum, sizin yaptığınız normal değil. Okey için trip hem de üç gün trip çok anlamsız. Peşimden gelecek mi diye de test etmişsiniz birde. Alın size test.
Sizi iş yerine bırakmış, aramış açmayınca soğuk konuşmuş ya siz bir daha arasaydınız ne olurdu? Karşı tarafta sizi analiz ediyor sonuçta. Erkek diye iki ayda ölüp bitmesini, her zaman arayıp soran taraf olmasını bekliyorsunuz ama yanlış.

Buradan dönüşü olmaz ama bundan sonra tanışacağınız insanlarda daha aklı selim davranın.

Biraz daha tanışıp öyle deneseydiniz keşke. Ters tepmiş çocuk açısından

Evet soyledıgınız yorumlar cok mantıklı onların bakıs acısına gore dogru yorumluyosunuz lakin
ben gercekten bıtırmwk ıstemıyodum kı yada bıtırmek ıstesem soylerım bunu cekınmem ben sadece gonul almayı bılıyor mu bunu merak ettım onlar tuttu benı dık baslı daha ıyısını arıyor ılan ettı
hadı gercekten bısekılde istemedıgımı sandılar boyle oldu eee benı heryerden cıkarınca acıklama yapmadan yıne mj atan ben oldum bu nasıl bıtırmek ilişkine boyle mı sahıp cıkıyosun dıye şimdi bu mjı alınca da mı dusunmedı evet bu kız da baskası olsa bu mjı atmazdı dıye demekkı ıstoyomus dıye
ama onun attıgı mj bacım aradogın bn deılım

iftıra derken kv anneme kızın daha ıyısını arıyor bızı oyalıyor demıs ya onu kasdettım aslın da yok oyle bısey dıye cunku bn ıstıyordum bu cocugu yanı o kanıya nerden vardılar bılmom
Tam sonuçta laf uydurmuş bide Annenız ne tepki vermiş bu konuşmalara merak ettim

işyerınde oldugum ıcın cok fazla kalabalık dı gercekten acamadım ama bunu onada soyeldım orada kasti bişey kesınlıkle yoktu kabalaık dagılsın oyle ararım dıye dusundım dagılmaya kalamadı yenıden aradı actım bu defa ama soguk konustu

Tam sonuçta laf uydurmuş bide Annenız ne tepki vermiş bu konuşmalara merak ettim
annemde kızım daha ıyısını arayacak olsa herkese oglunla konustugunu duyurmazdı cevremızdekı herkes bılıyor konustuıgu oldugunu kızım gercekten sevdıgı deger verdıgı ıcın konusuyordu heryerde onunla gorunuyordu ( cok kucuk bıyerde yasadıgımız ıcın bu onemlıdır burda herkes gorur ) kızım deger verıyordu bu sekılde degerının karsılıgında almıs oldu oglundan sagolun demıs

Erkek niye naz çeksin, üç gün telefonlarıma bakmayan insanı direkt bitiririm. Kim veriyor bu çocukça akılları? Neyse, zaten uygun değilmişsiniz, hayırlısı böyleymiş.

artık vercegı tepkıyı kestıremıyorum bcım mjından sonra
yenıden ıstemıyorum falan derse cok bozulurum yanı istese o da donmez mı sızce zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…