Evet soyledıgınız yorumlar cok mantıklı onların bakıs acısına gore dogru yorumluyosunuz lakin
ben gercekten bıtırmwk ıstemıyodum kı yada bıtırmek ıstesem soylerım bunu cekınmem ben sadece gonul almayı bılıyor mu bunu merak ettım onlar tuttu benı dık baslı daha ıyısını arıyor ılan ettı
hadı gercekten bısekılde istemedıgımı sandılar boyle oldu eee benı heryerden cıkarınca acıklama yapmadan yıne mj atan ben oldum bu nasıl bıtırmek ilişkine boyle mı sahıp cıkıyosun dıye şimdi bu mjı alınca da mı dusunmedı evet bu kız da baskası olsa bu mjı atmazdı dıye demekkı ıstoyomus dıye
ama onun attıgı mj bacım aradogın bn deılım
Ablacım bütün bu olaylardan sonra istiyorum falan diyorsunuz
nasıl yani, istiyorduysanız niye bunları yaptınız.
Diyorsunuz ki okey muhabbeti tripleriniz falan sonra 3 gün sizi aramış her seferinde çocuğa res çekmişsiniz.
"Demek ki olmuyor bu iş" düşüncesiyle size gel konuşalım demiş bakmış problem yok diye düşündü muhtemelen ertesi gün sizi işe bırakma falan.
Sonra verilmiş sadakası varmış diye düşünüyorum ki kendi kurduğunuz tuzağa kendiniz düşmüşsünüz.
Şöyle düşünerek açamadım diyorsunuz ama kendinizi içine soktuğunuz durumdan ötürü bunu karşınızdakine mesajla falan belirtebilirdiniz.
İkinci aradığında açınca da demek ki açabiliyordunuz durumu olmuş ve muhtemelen müsait olmadığınızdan ötürü uzun bir konuşma yapmamaya yöneldiniz.
Soğuk konuştu falan dediniz sonrasında arayıp konuşmadınız mı son konuşmamız oldu diyorsunuz.
Sonra kaç gün geçti hiç bir arayıp sormadınız tribe devam ettiniz çocuk da ilişkiyi bitirmek istiyorsunuz anladı.
Sonra aile muhtemelen olmaz öyle dedi sizin annenizi aradı görüştü.
Orada edilen sözler hoş karşılanmayabilirdi fakat sizin kurguladığınız olaylar sonrasında normal bence.
Nezaketen aramış söylemiş bu işi burada bırakmayalım diye, siz de dönüş yapmayarak istemediğinizi belli etmişsiniz.
Yani bütün bunlardan sonra hala ne yapmalıyım derken ne istediğinizi anlamakta güçlük çekiyoruz bence.