hayır sadece ayrılık dahı olcaksa aramızda olmaması canımı sıktı o sekılde anlaşıldıysa dahı bunları soyleycek kısı annesı deıl cocuktu bnce
ama evet cocuga haksızlık yaptıgımın farkına vardım zaten ama annesının yaptıkları yada soyledıklerı hala cok yanlıs gelıyor sankı ıcınde bırıktırmısde boşaltıyor gıbı
cunku enson konusmada cocuk bıle boyle seyler soylemedı bunlar onun soylemesı gereken laflardı baskasını mı dusunuyosun yada dık baslısın flan o soylese gercekten anlardım
İyi de siz görüşmüşsünüz konuşmuşsunuz çocuğa bu bu sebepten trip atıyorum demişsin,
Sonra da bu hareketlerin devam edince olanlar gayet normal.
Son konuştuğunuzdan sonra neden aramadın etmedin mesela 10 gün daha trip atmışsın işte.
Normal bir ilişkide olsa erkek arayabilirdi, fakat şu okey mevzusunu düşününce seninde telefonu açmayıp sonra açman soğuk konuşmanız vs. olay örgüsü.
En azından akşamında mesaj atabilirdin, muhabbet edip araşırdınız.
Konuşurken önümüzdeki günlerde boş musun bir şeyler yapalım diye sen davetkar olabilirdin.
Bunlar yerine bu iş yürümüyor mesajını vermek için elinden geleni yapmış görünüyorsun.
Annesinin lafları kısmına gelince, görücü usulü olduğu için bu şekilde ilerlemesi normal.
Muhtemelen ailesi durumu öğrendi, annesi arayıp arabuluculuk yapmak için konuşmuş.
Siz yine karşılık vermediğiniz üzere ikinci aradığında da artık bu iş olmaz diye lafını da sokmuş.
Bence bu tavırlarınız karşısında da gayet usturuplu konuşmuş.