ayrılırken bacım demesi

kadın doğru demiş. niyetin o olmayabilir ama hareketlerinden öyle anlaşılıyor. okeye gittim diye 3 gün konuşmayan insan başka işler peşindedir diye düşünürüm. aklınızı başınıza devşirin başkalarında suç bulmayın suç sizde

BACIMM aradıgın ben deılım mjına ragmen mı
yada annesının okadat lafından sonra onlara dönem ıyıce kıymetsız yapmaz mı bnı kv gozunde
ya sürekli kıymetsiz yapmaz mı denedim bilmemne diyorsun adamların seni kıymetsiz gördüğü yok. aradığın ben değilim diyerek senin başka kişiler peşinde olduğun mesajını vermiş zaten. çok kötü imaj çizmişsin saçma egon yüzünden. kendimi ezdirmicem diye sçıp batırmışsın

Kesinlikle bahane aramış adam. Sevseydi hissederdin. Ve kafa karışıklığı yaşatmadı sana

bana da denk geldi böyle biri. benle görüşürken diğer seçenekleri de değerlendiriyordu. ben fark ettim durumu yüz vermedim. bu sefer çıldırdı tabii. millet kendini akıllı sanıyor. peşlerinde süründürüp trip atıcaz derken eldekinden de oluyorlar

Ayyy sorun iki tarafta da var ama ben o kv nin dediklerinden sonra asla ama asla arayı düzeltmek için bi çaba göstermeni doğru bulmuyorum malesef. Balık baştan kokar

o tarafta tamamen haklı deıl yapmayın allah askına
O taraf haklı degil ama kizinda yanlis tarafı çok görücü usulü sonuçta adami sıkıştırmış dir ailesi ne zaman istemeye gidelim diye o da demiştir kizin gönlü yok arıyorum acmiyor vs diye zaten karşı taraf adim atip demis ki kiziniz aramiyoe vs diye olanla ölene çare yok zaten buradan dönmez bu olay

Yani kv söylemleri hiç hoş değil, oğlunu da hep o söylemlerle büyütmüşse zor olur. Ben birşeyleri düzeltmeye çalışmazdım, zaten gönlünüz de yokmuş.

Tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış.
Sonra dağ demiş ki “çekemem ben bu tiribi hadi eyvallah “

Sen biraz nazımla oynasın istemissin ama gerçekten aradığın adam bu değil. Böyle bir annenin elinde yetişmiş adam hayatındaki kadını nazlandırmaz anca süründürür. Meseja şöyle cevap ver; kadın alttan alır, kadın erkeğin etrafında pervane olur diye düşünen insanlarla anlaşamam ben, Allah seninde bahtını açık etsin kardeşim.

saçma akıllar vermeyin. annesi sinirlenmiş haklı da bana göre. görücü tanışmışlar zaten ailelerin dahil olması normal. düzgünce aramış arayı bulmak istemiş en sonda da sinirlenip böyle bir cümle kurmuş ne dese haklı.

Tamamda karsi taraf sizin deneme tahtaniz mi ustume dusecek mi diye yaptim diyorsunuz bence cok gereksiz bir yaklasim aynisini karsi taraf yapsa bu ne ya alti ustu okey oynamaya geldim ne saygisiz ne sINIR Bilmez bu adam demez misiniz ? Bir de ustune tribuni cekeceksiniz. Kusura bakmayin ama arkadaslarimla bi kahve içiyorum diye benim burnumdan getiren bide ustune 3 gun naz yapan birine hayatta sans vermem karsi taraf gercekten anlayisliymis , siz bu kafayla zor.

9 yaşında oğlum var, biriyle sorun yaşayınca git güzelce konus arkadaşınla, sorununu hallet diyorum. Çocuğun annesini arayıp çocuğuna söyle gitsin oglumla konuşsun, alttan alsın demiyorum. Yeni tanışan çiftin kavgasına anneler bu kadar dahil olmaz. Hemde üsluba bak, sanki valide sultan hünkara kız bakıyor. Oğlunun etrafında pevrane olunacakmış sebep?

Tamam dedıgınız gibi oldu diyelim uc gun arayo sorup nazı nıyazı sıkıntı etmeyen adama dorduncu gun tam barışmısken neden yoz oldu ortadan
Yada ben baskasını dusunuyo olsam beni heryerden cıkardıktan sonra neden yazayım ona tekrar bu nasıl tavır kendi aramızda konusup bitirebilirdik falan dıye orda bile anlaması lazımdı baska biri olmadıgını

Her şeyden önce böyle her sorunda kabak çiçeği gibi açan bir kayınvalideden kurtulmuş sunuz. Evlendiğinizde oğlunun suratını ufacık asık görünce sizi annenize şikayet ederdi. Ben olsam ellemezdim boş ver dağınık kalsın daha iyi iyi

Bu bakış acısı da cok guzel geldi gercekten dogru biz aramızda küser barışırdık annemi arayıp ortalıgı karıstırdı resmen oglumu etradında pervane edıyor ddıye naptıysam sanki

Anlamadığınız kısım şu. Bu kadar basit bir konudan böyle bir trip atmanız BÜYÜK BİR SORUN. yani sizin bu deneme oyununuz büyük sorunun ta kendisi. Bundan sonrası için size yaşça büyük bir hemcinsiniz olarak tavsiye vereyim. Bir erkeği tanımak istiyorsanız garsona , şoföre nasıl davranıyor, iş yerinde astlarıyla nasıl ilişkileri var , annesiyle kardeşleriyle tartıştığında argo kullanıyor mu , trafikte sözlü ya da fiziki şiddet içeren bir tavrı var mı, etrafa borcu var mı , varsa sebebi ne ve borcuna sadık mı , herhangi bir kumar bağımlılığı var mı, kime karşı olursa olsun verdiği sözü tutuyor mu .... bunlara bakın. Gözlemleyin yani. Kurduğunuz oyunla siz onu değil o sizi tanımış oldu...

Sadece sinirli bi anını gormek istemiştim olay nerelere geldi

sinirlendirirsen herkes sinirlenir. öyle kimseyi tanıyamazsın. doğal hallerinde tanınır insan. ben de gideyim millete ana avrat söveyim sonra aa sinirlendiler diyeyim. haksızsınız işte
Ama sonradan mj atıp adım attım aslında oda aramızda hıc bı sey yasanmamıs bi anda unutuvdrmiş gibi bacım diyerek mj attı onun yaptıgı dogru muydu yada annesinin alevlenıp o lafları soylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…