• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılırken teşekkür etmek

Bu ayrılma biçimi bi’ ünlülerde var sanıyordum. Medeni sekilde birbirlerine teşekkür edip birde storylerde ferman yazarak ayrıldıklarını duyuruyorlar.

Sizinkide ona benzemis. Story paylaşarak acıklama yaptın mı bakım doğru söyle.
Adam ara verelim demis yani anlayacağınız istemiyor sizi. İstemedigini bu sekilde vurgulamıs. Teşekkür etmemesi normal. Tınlamamıs.
Mesele teşekkür etmemesi değil aslında. Mesele kolayca silmesi. Bb kelimesine sığdırması. Ne bileyim. Zamana bırakmak isteyen o. Ben yine de kibarca acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı teşekkür ederim dedim. Karşındaki de kibar biri naif biri olsaydı bende senin yaşattığın güzel anlar için teşekkür ederim derdi. Ama o kendini havadan gösteriyor o yüzden. Geçenlerde böyle yaptı. Sonra mesaj attı. Özledim bile diyemiyor. Benim dememi bekliyor önce. Bana soruyor. Yani gelgitli. DEğer nedir bilmiyor. Umarım o da üzülür. Değer görmez kimseden 🙏ama sevgimden ölsem de bitti. Geri dönerse ölümlün dönüş yok. Kredisi tükendi.

Mesele teşekkür etmemesi değil aslında. Mesele kolayca silmesi. Bb kelimesine sığdırması. Ne bileyim. Zamana bırakmak isteyen o. Ben yine de kibarca acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı teşekkür ederim dedim. Karşındaki de kibar biri naif biri olsaydı bende senin yaşattığın güzel anlar için teşekkür ederim derdi. Ama o kendini havadan gösteriyor o yüzden. Geçenlerde böyle yaptı. Sonra mesaj attı. Özledim bile diyemiyor. Benim dememi bekliyor önce. Bana soruyor. Yani gelgitli. DEğer nedir bilmiyor. Umarım o da üzülür. Değer görmez kimseden 🙏ama sevgimden ölsem de bitti. Geri dönerse ölümlün dönüş yok. Kredisi tükendi.
İşte gelgitli canı istediğinde dönecek ya size. Sizde teşekkür edip bitirince kendisine yedirememis bunu egosu zedelenmis anlayacağınız. Teşekkür etmeye tenezzül etmeyip bb demis. Burdan bile anlayabilirsiniz çürük bi kisilik oldugunu yani.

Kararınızdan dönmeyin.

basss bas engeli ablam.
kurnaz.
gezip gezip işine gelmeyince sana dönecek. oldu paşam, yanına içecek ne verelim, ayran, kola?
her yerden engelle ki bir daha saçma sapan zamanlarda, tam yokluğuna alışmışken gelip rahatını bozmasın.
ceptesin sanmasın.
bence kabullenmen de güzel olmuş nedir yani yalvaracak mıydın sanki aman kal, beni sev diye?
HERGün görmek zorundayım. Bende aynı şekilde olursa olur olmazsa olmaz havasına büründüm. Ama içim parçalanıyor. Zannımca görsellik olarak baktı sadece. İlk başlarda derdi ben sende yaşadığımı başkasında bulacağımı sanmıyorum diye. Görselliğime zaafı var. Uzun yıllardır hoşlanıyormuş hayalini kuruyormuş. Bende karşılık verdim açılınca. İnandım sevdiğine. Ama görüyorum ki kolayca zamana bırakıyorsa sevmemiş. Yalanmış hepsi. Ya da ne istediğini bilmiyor. Psikolojim bozuk diyor. Herşey düze çıksın öyle olalım diyor. Bende olursa olur olmazsa olmaz havasına girdim. Ve söyledim madem sen bize büyük anlamlar yüklemiyorsun artık bende sana yüklemicem dedim. İlerde diyorsun hadi bakalım benim sevgim kalırsa o zamana bakarız dedim. Acı veriyor ama yine de güzel yanları için teşekkür ederim dedim. O da etmeyince anladım ki zaten naif kibar biri değilmiş. Dönse de olmam. EVet seviyorum. Ama unutmak için çabalıcam. Hergün görerek zor olucak ama napalım. Hani diyorlar ya güzeller yakışıklılar şanslı diye. Bence şans seven birini bulmak. Duygusal birini bulmak.

Hadi “bb” demekte çok kaba ve acımasızca yani hani “hayatta başarılar” demek bile iyi olurdu sanki 🙄 sonuçta o kadar yaşanmışlıklar vs. var

Hadi “bb” demekte çok kaba ve acımasızca yani hani “hayatta başarılar” demek bile iyi olurdu sanki 🙄 sonuçta o kadar yaşanmışlıklar vs. var
Napalım. Zannımca görselliğime zaafı vardı sadece. İçinde sevgi olduğuna inandırdı onunla olmam için. İlk başlarda dedim ya ben sevgi olmayan yerde olmam diye. İnandırdı. Şimdi de o inanmıyormuş. Herşey düze çıkanın öyle olalım. Zamana bırakalım. Olacaksa olur zaten diyor. Bende dedim madem büyük anlamlar yüklemiyorsun bende yüklemicem artık diye. Sevgim kalırsa o zamana bakarız dedim. Seni seviyorum biliyorsun zaten o yüzden böyle rahatsn anan sen sevmek acı veriyor artık sevmek istemiyorum dedim. Öylede zaten. Hep birgelgitli. Kararsız. Memnuniyetsizlik. Ben görselliğe cinselliğe çok düşkün.şöyle baksan bir numarası da yok. Ama işte Sevince kalp gözünde muazzam duruyor. Ama bir numarası yok. O bile şaşırmıştı zaten senin gibi güzel bir kız benimle konuşuyor istiyor çok şaşkınım diye defalarca dedi. Değmezmiş. Ben onun gibi görsellik ıvır zıvıra değil sevgiye hislere önem veriyordum. Ama vermemek lazımmış demek ki. Hata yapmışım. Artık kimseye güvenmem bu saatten sonra.

İlişkimizi zamana bırakmak istediğini söyledi. Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim.Tabi o zamana sevgim kalırsa dedim. Acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı. Teşekkür ederim olumlu yanları için bb dedim. O ise sadece bb yazdı. 🙄 Teşekkür etmemesi beni onun kalitesi olduğunu düşündürdü ?
Ne alaka tesekkurle ya 😄
Bence bu meseleyi takacagina canim iliskiye ara vermesini takmalisin

HERGün görmek zorundayım. Bende aynı şekilde olursa olur olmazsa olmaz havasına büründüm. Ama içim parçalanıyor. Zannımca görsellik olarak baktı sadece. İlk başlarda derdi ben sende yaşadığımı başkasında bulacağımı sanmıyorum diye. Görselliğime zaafı var. Uzun yıllardır hoşlanıyormuş hayalini kuruyormuş. Bende karşılık verdim açılınca. İnandım sevdiğine. Ama görüyorum ki kolayca zamana bırakıyorsa sevmemiş. Yalanmış hepsi. Ya da ne istediğini bilmiyor. Psikolojim bozuk diyor. Herşey düze çıksın öyle olalım diyor. Bende olursa olur olmazsa olmaz havasına girdim. Ve söyledim madem sen bize büyük anlamlar yüklemiyorsun artık bende sana yüklemicem dedim. İlerde diyorsun hadi bakalım benim sevgim kalırsa o zamana bakarız dedim. Acı veriyor ama yine de güzel yanları için teşekkür ederim dedim. O da etmeyince anladım ki zaten naif kibar biri değilmiş. Dönse de olmam. EVet seviyorum. Ama unutmak için çabalıcam. Hergün görerek zor olucak ama napalım. Hani diyorlar ya güzeller yakışıklılar şanslı diye. Bence şans seven birini bulmak. Duygusal birini bulmak.
her şey düze çıkınca olalım, psikolojim düzelince olalım diyen insan o zaman seninle de her şey düze çıkınca, psikolojisi düzelince tanışacaktı.
görselliğe zaafı olan insanlara asla güvenemem. bende de vardı öyle biri. ve ben bunu instagrama attığım bir hikayeme yaptığı yorumdan anlamıştım. bi de demez mi bana attığın resimlerde bakışların daha iyi, bunda pek iyi çıkmamış vs :KK70: dedim sen neyin kafasındasın ne bakışı. daha iyi çıktığın resimler var falan gibi bişeyler zırvaladı. o an tekmeyi bastım. çünkü görselliğe fazla takılan insan yarın öbür gün abuk sabuk yorumlar yapıyor. kilona, boyuna, kıyafetine, saçına, makyajına yönelik konuşup saçmalıyor. ve benim ne zaman karakterimden ziyade açık ara görselliğimi beğenen biri olduysa bana sadece cinsellik amaçlı yaklaştı. inan bana öylelerin kurduğu hayaller bizimle bir hayatı paylaşmak değil, başka hayaller. tabii ki dışını beğenmediğimiz birinin içini merak edip tanımak, hayatımıza almak istemeyiz. ama zaaf denilen şey görsellik odaklı olmamalı. yarın öbür gün hasta olsak bişey olsak, eskisi kadar güzel olmasak bırakıp gider demek ki. üzülmeye değmez hiç, boşver.

İlişkimizi zamana bırakmak istediğini söyledi. Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim.Tabi o zamana sevgim kalırsa dedim. Acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı. Teşekkür ederim olumlu yanları için bb dedim. O ise sadece bb yazdı. 🙄 Teşekkür etmemesi beni onun kalitesi olduğunu düşündürdü ?
Ara verelim demesi düşündürmeliydi hatta fazla da düşündürmeden b.s.g. dedirtmeliydi ;)

Napalım. Zannımca görselliğime zaafı vardı sadece. İçinde sevgi olduğuna inandırdı onunla olmam için. İlk başlarda dedim ya ben sevgi olmayan yerde olmam diye. İnandırdı. Şimdi de o inanmıyormuş. Herşey düze çıkanın öyle olalım. Zamana bırakalım. Olacaksa olur zaten diyor. Bende dedim madem büyük anlamlar yüklemiyorsun bende yüklemicem artık diye. Sevgim kalırsa o zamana bakarız dedim. Seni seviyorum biliyorsun zaten o yüzden böyle rahatsn anan sen sevmek acı veriyor artık sevmek istemiyorum dedim. Öylede zaten. Hep birgelgitli. Kararsız. Memnuniyetsizlik. Ben görselliğe cinselliğe çok düşkün.şöyle baksan bir numarası da yok. Ama işte Sevince kalp gözünde muazzam duruyor. Ama bir numarası yok. O bile şaşırmıştı zaten senin gibi güzel bir kız benimle konuşuyor istiyor çok şaşkınım diye defalarca dedi. Değmezmiş. Ben onun gibi görsellik ıvır zıvıra değil sevgiye hislere önem veriyordum. Ama vermemek lazımmış demek ki. Hata yapmışım. Artık kimseye güvenmem bu saatten sonr
her şey düze çıkınca olalım, psikolojim düzelince olalım diyen insan o zaman seninle de her şey düze çıkınca, psikolojisi düzelince tanışacaktı.
görselliğe zaafı olan insanlara asla güvenemem. bende de vardı öyle biri. ve ben bunu instagrama attığım bir hikayeme yaptığı yorumdan anlamıştım. bi de demez mi bana attığın resimlerde bakışların daha iyi, bunda pek iyi çıkmamış vs :KK70: dedim sen neyin kafasındasın ne bakışı. daha iyi çıktığın resimler var falan gibi bişeyler zırvaladı. o an tekmeyi bastım. çünkü görselliğe fazla takılan insan yarın öbür gün abuk sabuk yorumlar yapıyor. kilona, boyuna, kıyafetine, saçına, makyajına yönelik konuşup saçmalıyor. ve benim ne zaman karakterimden ziyade açık ara görselliğimi beğenen biri olduysa bana sadece cinsellik amaçlı yaklaştı. inan bana öylelerin kurduğu hayaller bizimle bir hayatı paylaşmak değil, başka hayaller. tabii ki dışını beğenmediğimiz birinin içini merak edip tanımak, hayatımıza almak istemeyiz. ama zaaf denilen şey görsellik odaklı olmamalı. yarın öbür gün hasta olsak bişey olsak, eskisi kadar güzel olmasak bırakıp gider demek ki. üzülmeye değmez hiç, boşver.
Haklısınız. Üzülmeye değmez. Hergün görmek zorundayım. Zor olan o benim için.Ama yapacak bir şey yok. Madem görselliğimize zaafı var. Uzaktan izler artık bu saatten sonra güzelliğimizi 😂geri dönerse de herşey tersine döner yer tekmeyi. Zaten sevgim olmasa bir numarası da yok şahsın.

Hb

Haklısınız. Zaten bunların bilincindeyim. Sevseydi zamana bırakmazdı.Bir kere en başta başkasına gönül verme ihtimali onu korkuturdu. Sordum da bunu. O kadar detaylı düşünemiyorum. Aile sorunlarım var diyor. Sevgimden emin sanırım. Ve hergün görmek zorundayım. Bende onun gibi olursa olur olmazsa olmaz havasına girdim. Ve kibarca da olumlu yanları için teşekkür ettim. O etmeyince demek ki zaten kaliteli değil değmez dedim. Yani mesele teşekkür etmemesi değil. Kolayca silmesi ve saygısızca kuru bir bb demesi. Sanki ben istemişim gibi. Belki sen kibarca teşekkür etmem koymuştur bilmiyorum. Ama ben ben yapıcam😫hergün görmek zorundayım. Nasıl unutucam. Rahat güleç görünmeyen çalışıyorum. Ama içim yangın yeri. Belli etmemek beni yoruyor.
Aman bu erkeklerin klasik ikinci yalanı aile- iş sorunlarım var. Birinci yalanı da ama o benim kardeşim sen paranoyaksindir. Erkekler kafada bitirince gerçekten oldukça vurdumduymaz ve soğuk olabiliyorlar. Bitmiş bacım sen önüne bak

Teşekkür etmek ne alaka? Adam başkasını bulmuş çok net. Asla aramayın mesaj yazmayın

Haklısınız. Üzülmeye değmez. Hergün görmek zorundayım. Zor olan o benim için.Ama yapacak bir şey yok. Madem görselliğimize zaafı var. Uzaktan izler artık bu saatten sonra güzelliğimizi 😂geri dönerse de herşey tersine döner yer tekmeyi. Zaten sevgim olmasa bir numarası da yok şahsın.
inadına daha da güzelleş sen de bundan sonra. yepyeni kıyafetler, saç makyaj parfüm jilet gibi git. her gün ısrarla görsün. daima gül, daha da enerjik ol. ne çabuk unuttu bu beni desin, ne kaybettiğini görsün. eşşek gibi geri dönmek ister o zaman, gelsin, harika bir tekme atarsın. fırsata çevir, kendine daha fazla değer ver. çok ciddiyim 2 kat güzelleş. ben olsam aynen böyle yaparım. olur da yanaşıp konuşmak isterse konuşmazlık yapma, konuş ama herkes gibi biriymiş gibi konuş. konuşmayı da kısa tut, neyse benim işim var de git önemsemediğini düşünsün.

ben mi konuyu yanlis okuyorum once konu sahibi bb yazmis 😂bb yi buraya kisaltma olarak mi yazfiniz yoksa adama cidden bb mi yazdiniz.
bb yazdiysaniz bu sizin kalitesizliginiz olmus adamda o ayarda cevap vermis.
bana bb diyen birine cevap bile vermezdim yasiniz kac .

basss bas engeli ablam.
kurnaz.
gezip gezip işine gelmeyince sana dönecek. oldu paşam, yanına içecek ne verelim, ayran, kola?
her yerden engelle ki bir daha saçma sapan zamanlarda, tam yokluğuna alışmışken gelip rahatını bozmasın.
ceptesin sanmasın.
bence kabullenmen de güzel olmuş nedir yani yalvaracak mıydın sanki aman kal, beni sev diye?
Beklenen o mesaj dün geldi.Fakat okudum anan cevapsız bıraktım. Kötü mü ettim ? Bir laf filan mı soksaydım? Ama şöyle bir şey var. Sevdim. Sevgi bitti deyince bitmiyor. Ama çok kırgınım. 2 gün önce kabullendim. Olmamalı. Sevmiyorsa da sevmiyordur bunu kabul ettim. Ve kafamda kesin bitirdim.Tam da bunun Üstüne geldi bu mesaj. Lakin taktik amaçlı değilmiş cidden içimden cevap vermek gelmedi. Çünkü çok kırıldım. Değersiz hissettirdi kendimi unutamıyorum maalesef. İçimden gelmiyor artık. Bitirdim kafamda.Umarım sevgimde biter bir gün.

Beklenen o mesaj dün geldi.Fakat okudum anan cevapsız bıraktım. Kötü mü ettim ? Bir laf filan mı soksaydım? Ama şöyle bir şey var. Sevdim. Sevgi bitti deyince bitmiyor. Ama çok kırgınım. 2 gün önce kabullendim. Olmamalı. Sevmiyorsa da sevmiyordur bunu kabul ettim. Ve kafamda kesin bitirdim.Tam da bunun Üstüne geldi bu mesaj. Lakin taktik amaçlı değilmiş cidden içimden cevap vermek gelmedi. Çünkü çok kırıldım. Değersiz hissettirdi kendimi unutamıyorum maalesef. İçimden gelmiyor artık. Bitirdim kafamda.Umarım sevgimde biter bir gün.
şaşırmadım, retro dönemindeyiz bu sıralar eski sevgililerin yoklaması çok normal.

Back
X