Ayrilirlar mi

Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
canım daha çok küçüksün yeni birini bulursun seversin mutlu olursun. insanların ayrılmalarını dileme bekleme bu hem onur kırıcı hem de insanlar için kötü dilek dileme.

sevgilisi olan biri. Kızın elini tutuyor öpüyor kokluyor belki evlilik hayali kuruyor. Ve siz dunya üzerinde bu kadar çok erkek varken bu kizinkine göz dikmissiniz. Kusma smileyi vardi yapmiyorum onu yapmış sayın. Artık biri soylesede yapsam

Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Sen bişey yapıcaksın gibi geldi bana niyeti bozmuşsun

İfadelerde 4. Sırada sondan ikinci ifade

Biz nerden bilebiliriz bu sorunun cevabini?

Adamın sevgılısı var ayrılırlarmı diosun.Lütfen evli ,sevgılısı olanlardan uzak durun.Siz sımdı boyle yapıosunuz ilerde aynısını sızede yapıcaklar.Bitin artık lütfen.

Ayrılsalar bile onu unutup sana gelmesi tabiki gelirse baya bi zaman alır bence sen kafandakini unut başka insanlara yönelmeye çalış derim

O kişi sizin sevgiliniz olsaydı da başka biri ayrilmaniz temennisinde bulunsaydı hoş olur muydu?

O iş olmaz.
Geçen de “nasılım” diye soruyordun değil mi
Eeeee nasılmışsın

Niye ayrılmalarını istiyorsunuz yazık değil mi o kızın yerine bı kendinizi koyun hak vereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…