- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
canım daha çok küçüksün yeni birini bulursun seversin mutlu olursun. insanların ayrılmalarını dileme bekleme bu hem onur kırıcı hem de insanlar için kötü dilek dileme.Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Sen bişey yapıcaksın gibi geldi bana niyeti bozmuşsunKızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
İfadelerde 4. Sırada sondan ikinci ifadesevgilisi olan biri. Kızın elini tutuyor öpüyor kokluyor belki evlilik hayali kuruyor. Ve siz dunya üzerinde bu kadar çok erkek varken bu kizinkine göz dikmissiniz. Kusma smileyi vardi yapmiyorum onu yapmış sayın. Artık biri soylesede yapsam
Ay orda ifadeler varmış ben görmedim ya hiçİfadelerde 4. Sırada sondan ikinci ifade
Rica ederimAy orda ifadeler varmış ben görmedim ya hiç
Teşekkür ederim
Sizin bu emojilerle olan yorumlarinizi çok sevdim cuk oturuyorRica ederim
Bol bol istifra edin hayde
Ah teşekkür ediyorumSizin bu emojilerle olan yorumlarinizi çok sevdim cuk oturuyorgece gece gülüyorum vallahi
Bende bir emoji severimAh teşekkür ediyorum
Seviyorum emoji kullanmayı :)
Geceniz güzel olsun
Adamın sevgılısı var ayrılırlarmı diosun.Lütfen evli ,sevgılısı olanlardan uzak durun.Siz sımdı boyle yapıosunuz ilerde aynısını sızede yapıcaklar.Bitin artık lütfen.Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Ayyy bu o muO iş olmaz.
Geçen de “nasılım” diye soruyordun değil mi
Eeeee nasılmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?