- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Ay inanmıyorum aynı yorumu yapmışızYani o kızdan ayrılır ayrılmaz siz kapacaksınız. Akbaba mısınız?
:) aa evet gördüm. Kucak dolusu sevgiler yolluyorum o halde.Ay inanmıyorum aynı yorumu yapmışız
Pesinde degilim tek tarafli bir sey abartmaya gerek yokDefalarca yorum yaptim buraya evli adamlarin pesini birakin diye. Sevgilisi olanlarin pesini de birakin nisanlilari da yahu nasil bi tarikatsiniz siz ya. Allah islah etsin sizi
Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Umarım... bulursam birakmamSen şimdi ayrılırlar mı diye aylarca beklersin.
Sonra bir gün bakarsın ayrılmışlar. Sevinir, işte o gün, benim günüm geldi dersin...
Sonra bir bakarsın çocuk başkasını bulmuş yine
Öyle sayılı gençlik günlerini platonik aşklarla heba edeceğine git kendine seni seven, mutlu olup hayatın tadını çıkaracağın birisini bul...
Kendi mutluluğunu başkasının ayrılığına bağlamak çok çirkin. Hemen bu düşünceden vazgeçin açılmayın , kendi yolunuza bakın.Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Ayrılsalar bile onu unutup sana gelmesi tabiki gelirse baya bi zaman alır bence sen kafandakini unut başka insanlara yönelmeye çalış derim
Ben arkadaşa bir erkek gözünden yardımcı olmaya çalışmıştım. Sende niyeti olsaydı zaten sana gelirdi boşa bekleme o adamıCocugum hem erkeksin
Hem ozelden bana sacma mesaj atmissin
Bi de kalkip konulara mi yorum yapiyorsun?
Mune erkek uyeymis bu arkadas , olgun kadinlardan hoslaniyormus , bula bula da beni bulmus bunu yazacak
Erkek uye yasakBen arkadaşa bir erkek gözünden yardımcı olmaya çalışmıştım. Sende niyeti olsaydı zaten sana gelirdi boşa bekleme o adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?