Ayrilirlar mi

Hayırlısı be gülüm.

Bence o ayrılana kadar sen de diğer adayları gözden kaçırma.

Üniversite yılları kıymetlidir. Bi platonik aşk uğruna en güzel zamanlarını birinin sevgilisinden ayrılmasını bekleyerek ziyan etme.

Belki mezun olunca evlenme planı yapıyorlardır. Belki geçici bi aşktır. Bilemezsin.

Hem unutma: Birini ya da bi şeyi ne kadar çok istersen hayat senden o kadar uzakta tutar onu. :)

Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
kesin ayrilirlar

Kızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Baskasi varsa olmaz adam kitligimi var

Hayırlısı be gülüm.

Bence o ayrılana kadar sen de diğer adayları gözden kaçırma.

Üniversite yılları kıymetlidir. Bi platonik aşk uğruna en güzel zamanlarını birinin sevgilisinden ayrılmasını bekleyerek ziyan etme.

Belki mezun olunca evlenme planı yapıyorlardır. Belki geçici bi aşktır. Bilemezsin.

Hem unutma: Birini ya da bi şeyi ne kadar çok istersen hayat senden o kadar uzakta tutar onu. :)
Ask istiyorum canim ama olmuyor dediğin gibi. Bilmiyorum bir kez bakarken gordum hissettim onu düşünüyorum surekli

ayrılırlar mı ayrılmazlar mı biz nerden bilelim? ayrılsalar bile seni seviceği ne malum? erkek kıtlığı mı var memlekette saplantılı bir şekilde birine takmışsın kafayı.çocuk musun ya konuya bak.olgunlaş biraz.

Ayrılıp ayrılmayacaklarını nereden bilebiliriz ki? Müneccim değiliz.
Kaldı ki bir insanın sevgilisinden ayrılmasını, beklemek ummak..
Bence bir insan kendine yakıştıracağı şeyleri yapmalı.

Sanırım ben çok kıskancım sevgılım hakkında bir kızın böyle dusundugunu duysam yemin ederim kırılmadık tarafını bırakmam

2 sene neden bekledin ?

Sen daha düşün... bi bakmissn cocuklari var... :KK70: baskin basanindir derler ama o is olmaz artik bida boyle hatalar ypma ama belli ki sen onun hic dikkatini cekmemissin o kiz cekmis. Unut bosver ve
Kotu gözlerini o ciftten çek. Nazar deger.

Kına yakarsın artık başkasının mutsuzluğundan mutluluk bekleyen minik bi beyin işte insan sevdiğinin kötü gününü beklemez..ayrılırlarmı ne demek yaw evlenip 3 çocukta yapabilirler ayrılıp başka kişilerle de yollarına devam edebilirler sanki adam sana deli gibi aşıkta tek engel kız mış gibi..bide sevgilisi diyorsun sevgili demek sevdiği demek zaten sevdiği var sana ne oluyoki adam kıtlığımı varda dört gözle sinsi sinsi bekliyorsun ayrılsada sana gelme garantisi de var galiba beyninde

Back
X