Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin ayrilirlarKızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Ben bir sene okula gitmedim ama aklimdaydi okula baslayinca söylemeyi dusunuyordum olmadiMadem acilmayi dusunuyordunuz, ilk sene neredeydiniz?
Ben bir sene okula gidemedim görmediğim halde kendisini bekledim benim icin kiymetliydiO bir senede aklın neredeydi diye sorarlar adama,sevgilisi olunca daha bir kiymetlendi tabi.Ayrilmalarini biz nerden bileceksek :/
Baskasi varsa olmaz adam kitligimi varKızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Ask istiyorum canim ama olmuyor dediğin gibi. Bilmiyorum bir kez bakarken gordum hissettim onu düşünüyorum surekliHayırlısı be gülüm.
Bence o ayrılana kadar sen de diğer adayları gözden kaçırma.
Üniversite yılları kıymetlidir. Bi platonik aşk uğruna en güzel zamanlarını birinin sevgilisinden ayrılmasını bekleyerek ziyan etme.
Belki mezun olunca evlenme planı yapıyorlardır. Belki geçici bi aşktır. Bilemezsin.
Hem unutma: Birini ya da bi şeyi ne kadar çok istersen hayat senden o kadar uzakta tutar onu. :)
Sanırım ben çok kıskancım sevgılım hakkında bir kızın böyle dusundugunu duysam yemin ederim kırılmadık tarafını bırakmamKızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi
Kına yakarsın artık başkasının mutsuzluğundan mutluluk bekleyen minik bi beyin işte insan sevdiğinin kötü gününü beklemez..ayrılırlarmı ne demek yaw evlenip 3 çocukta yapabilirler ayrılıp başka kişilerle de yollarına devam edebilirler sanki adam sana deli gibi aşıkta tek engel kız mış gibi..bide sevgilisi diyorsun sevgili demek sevdiği demek zaten sevdiği var sana ne oluyoki adam kıtlığımı varda dört gözle sinsi sinsi bekliyorsun ayrılsada sana gelme garantisi de var galiba beynindeKızlar benim birine karsi iki senedir duygularim var bir senedirde sevgilisi var sizce ayrilirlar mi ben uni birdeyim o ikide acilmayi dusunuyordum sevgilisi oldugunu ogrendim ve instada benim dogum tarihim kalp var ne aci tesaduf degil mi