Kızlar hepiniz yaşadığım şeylere hakimsiniz diye biliyorum evlilik ilk cinsel ilişki korkuları mevcut bende bi başkasıyla sevgili bile nasıl olurum bundan sonra bunu bile bilmiyorum bunların hepsini zamana bırakmayı düşünüyorum şuanlık zaten yapabileceğim bişey yok dikimide çok düşündüm biliyorum karşı olan çok var ama insan düşünüyor ondada kalıcıya hiç olumlu bakamıyorum evliliği bırakın düzgün bir ilişki bile nezaman olur belli değilken kalıcı dikime zaten asla güvenmiyorum kimsenin tutmamış kanama yaşayanlara düğün öncesi hep son dikiş atılmış eğer ki dikim düşünen varsa bilgisi olmayanlar da bunu bilsin geçici de çok riskli bence ordaki ipler hissedilebilir kopabilir ilişki esnasında vicdanı boyutu da var tabi bunları düşündükce çok kötü oluyorum benim en büyük üzüntüm ailem onları üzmek asla istemem neyse asıl konu şu sevgilimle biz hala devam ediyoruz ama o son zamanlarda çok değişti bana karşı ilgisi saygısı azaldı ayrılmakta istemiyor benimle bu arada cinsel birlikteliğimiz hiç olmadı ama kanı o an bastırdığında görmüştü ve hatta psikolojimin bu sebebten bozuldugunu biliyor ama doktora onunla gitmedim benim aktif cinsel hayatı olan bi arkadaşımın arkadasından o.. diyor ben onun ot kullanan insanlarla görüşmesini istemeyince okadar soğudum ki artık ondan asla olgun biri değil en başlarda bulutların üzerinde gibiydim hergün gezerdik hergün gık demeden iş çıkışıma gelirdi ben 5 aydır psikolojik olarak iyi değilim bide bu ot muhabbetlerini yeni yeni öğrendim iyice psikolojim bozuldu sadece maddiyat ve yaş olsa halledilir onu beklerim 3 4 yıl güzel ilerlese herşey ama gerçekten tartışma yaşayamıyoruz direk bağırıyor ben onunla bu uyusturucu muhabbetlerini bile konusamıyorum kullanmıyorum diyorum gecmiste kullandım ot dedigin korkulcak bisey degil yeter üstüme gelme diyor dün ise baslicam diye bulusalım diye konustuk yanıma geldi abimin eşide vardı çok gergindi neden diye sordum işten dolayı falan dedi yani nebileyim ilgisi alakası cok az korktugum da şu ev adresimi biliyor kargo getirmişti ailemi biliyor arkadaslarımı herkesi tanıyor halamın bile evini biliyor bu cocuga artık hiç güvenim kalmadı yarın bigün ayrılırsak musallat olur mu bana? Bu tarz erkekler cok var bu bide gözümde serseri gibi bisey artık dün abimin esinin yanında telefon geldi noldu diyoruz arkadasım bisey almısta parasını vermemis kavga cıkıcakmıs salakmı bu cocuk falan diyo kızın yanında küfür ediyor falan cok sogudum eskiden böyle değildi o kandan sonra ona mecburum diye düşünüyor sanırım ama oturduğumuz yerler çok yakın dediğim gibi herkeside tanıyor kalkıp birine bişey demesinden bişey yapmasından korkuyorum yaparmı sizce? Yaparsa şikayetci olursun diceksiniz biliyorum tabiki de benden önce ailem şikayetci olur ama yinede bi kız için böyle şeyler hiç hoş değil oyüzden sizden tavsiye istiyorum nasıl ayrılıyım ayrılırsam bisey olurmu?