Ayrılma kararını verdim, tecrübenize ihtiyacım var.

Insan nelere alışıp neleri unutmuyor ki.sonra şükredersin bittiğine. Saydığın durumlar normal bir ilişkide olmaması gereken durumlar.

Sanki bir daha kimse beni öyle sevmezmiş, aynı şeyler bir daha yaşanmazmıs.

Adam sana siddet gosteriyormus
Sen ne sevmesinden bahsediyorsun?
O seni hic sevmedi ki

Kendini kandirmissin

Yasin ufak
Seni sevdigine inandirmis

Kendine gel
Cik gez toz oku ise gir
21 yasina uygun yasa

Bardak çoktan taşmış zaten haberin yokmuş
İyi olmuş lütfen yaşıtlarınla flört et

Şu an ayrılık çok yeni olduğu için elbette üzüleceksin bununla baş edebilmek için hobiler edinebilirsin kafanı dağıtmanı sağlar hayatın böyle daha güzel devam edeceğini görmeni sağlar :)

zor ve doğru bir karar vermişsiniz. tebrik ediyorum. zamanla geçecek düşünmeyin. yada kötü taraflarını düşünerek zihninizden uzaklaştırabilirsiniz bu kişiyi. ben de kendimden yaşça büyük biriyle beraberdim. 14 yaş vardı. evlilik düşünyorduk. ama olmadı. toparlanamam onsuz yapamam düşüncesi içindeydim. ilk bir hafta kalbim inanılmaz acıdı onu çok özlüyordum. olumsuz şeyler de yaşadım ilişkimde ama güzellikler daha ağır basıyordu . .. ben düzenli olarak psikiyatriste gidiyorum. bu süreci atlatmam da doktorum da çok büyük katkısı oldu. zamanla geçti. .. ama hala aklımda hayatıma girmemiş gibi davranamam, birşey yaşamamış gibi hiç davranamam. ama en azından bir süre sonra yoluna bakmayı başarıyor insan .. siz de düşünmeyin, çalışıyorsanız işinize iyice konsantre olun, aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirin süreci daha çabuk atlatırsınız. hakkınızda hayırlısı olsun. doğru bir karar vermişsiniz kendiniz için.. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…