- Konu Sahibi karkedisi35
-
Allaha sükür canıma kastım yok, bir an önce önüme bakmak istiyorum ..Siddet gormen onu sevmemen icin yeterli sebep.Gerisini hafizandan silsen de canina kastin yoktur diye dusunuyorum.Arkana bile bakma.
Sanki bir daha kimse beni öyle sevmezmiş, aynı şeyler bir daha yaşanmazmış gibi geliyor.Son 1 senede ne var yahu? Ömrünüz ziyan olmadı bu yönden bakın bence. Çooook gençsiniz
Ohooo asıl yeni başlıyor herşey.Sanki bir daha kimse beni öyle sevmezmiş, aynı şeyler bir daha yaşanmazmış gibi geliyor.
Umudumu kaybettim.
21 yasındayım ama yemin ederim 40 gibi hissediyorum. Sanki her şey bitti..ne bileyim ya..
E şiddet varmış yere batsın öyle sevgi. Sizi kimse böyle sevmesin zaten dovecekse. Alelade bir şey gibi yazmissiniz. Üzülmeyin evlenmeden daha ileri gitmeden bitmiş. Umarım dönmezsiniz. Daha çok gencsiniz. Önümüzde uzun güzel bir hayat var böyle arabesk düşünmeyin.Sanki bir daha kimse beni öyle sevmezmiş, aynı şeyler bir daha yaşanmazmış gibi geliyor.
Umudumu kaybettim.
21 yasındayım ama yemin ederim 40 gibi hissediyorum. Sanki her şey bitti..ne bileyim ya..
Allaha sükür canıma kastım yok, bir an önce önüme bakmak istiyorum ..
Yaş yada çocuğu olması falan bence bunlar sorun değil, zira bunlar sevgiye aşka saygıya engel değil. Fakat su saydiğın maddeler varsa sevgi saygi aşk soz konusu olamaz. Yani zor olsada ayrilman dogru karar. Allah yardımcın olsun.#Şiddet görmek
#Küfür ve hakaret
#Bugün telefonunda eski eşinin fotoğraflarının bulunduğu bir albüm gördüm, dosyayı gizlemiş ama ben tesadüf eseri buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?