Ayrılma noktasına getiriyor(vajinismus)

Sizi biliyorum konularda gördüm ne güzel atlamışsınız tebrik ederim..
Eşimin üstte olduğu pozisyonu denedik hep biz ondan mı yapamadım acaba? Odayı da değiştireyim yatak odası daha çok kasılmama sebep oluyor . Çok teşekkür ederim sorum olursa yazarım özel mesaj olarak, çünkü ayrıntı çok da veremiyorum burada

Bebe yağı kullanıyoruz emla krem bir de.. O baskı hissi de korkutuyor. Kayganlaştırıcı acıtmaz mı gerçekten canım?
Ilk once sendeki orqan sadece boru gibi acisi kas dartilmasi gibi en fazla kesilme yirtilma olayi yok. Kas agrisina dayana bileceyine alişdir kendini. Ilişki zamani gozlerini kapa derinden nefes al ve kendini eşine birak. Iyice kayganlaşdirici sürsün ve yavaş yavaş ilerlesin. Içerideyken hemen git gellere başlamasin içerde bir kaç saniye saklasin. Sonra yavaş yavaş git geller olsun. O arada duydugun sadrcr kas ağrisi başka hicbirşey. Eşine de bu kez yapicam çok rahatim deki eşin de seni gergin gormesin o zaman o da geriliyor. Belki karşilikli olarak daha rahat olursunuz

Yetersiz değilsin sadece birazcik sinirlerin daha uyanik

İlişkiden önce aparat yapıyor musun

Ben vajinusmus değilim ama okurken sinirlendim yazmak istedim. Eşin neden böyle davranıyor sonuçta sen bilerek kasti yapmıyorsun bi rahatsızlık yaşıyosun anlayışlı olması lazım bak burda senelerce yapamayan var biri de dememiş ki eşim boşanmak istedi vs. Senin eşin niye anlayışsız. Anlayış gösterip sabredip beklemesi lazım ben anlamıyorum niye böyle bu erkekler yaa..

Eşinin böyle yapması çok yanlış.. Çünkü vajinusmus sadece kadınların sorunu değil aynı zamanda eşlerinde sorunudur. Eşin sana ne kadar yardımcı oluyor bu durumu atlatman için. Yardım sadece sözlerle olmuyor maalesef mesela senin ilişki sırasında rahatlaman için ne yapıyor?
Bende 8 aylık evliyim vajinusmus değildim ama ilişkiye girerken zorlanıyordum. Zamanla anladım ki bu durum iki tarafında tecrübesizliğinden kaynaklanıyormuş. Mesela biz kadınlar vajinal orgazm dan daha çok kilitoral orgazm seviyoruz.eşin seni kilitoral olarak uyarıyor mu burası önemli. Kilitoris uyarıldıktan sonra ilişkiye girmek çok rahat oluyor. Daha sonra mutlaka kayganlaştırıcı kullanın. Benim eşim ilk zamanlar kullanmak istemezdi zarar verir diye. Daha sonra doktora danıştık ve gleit gelen marka kayganlaştırıcı ile çok daha kolay olduğunu gördük. Son 2 aydır bu yüzden çok rahat oluyor.

Canım bende 2 sene boyunca yapamamıştım hiç. daha 7 ay oldu yapalı parmakla deneye deneye yapabildim acı yok acı sadece senin kafanda oluyo acıcak diye kodlamışsın çünkü sadece açılmayı hissediyorsun ama beyin acı olarak algılıyor zaten 1 kere girdimi tamam oluyo vajina penisin şeklini alıyo bidaha açılma da fazla hissetmiyorsun bol kayganlaştırıcı kullan zaten yapmışsın bundan sonrası kolay olur kendini beynini o an rahat bırak hiçbişey düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…