Ayrilma noktasindayim :(

canim kusura bakma, almanyada dogdugum icin Türkcem zayif. Yani bazi kelimeleri yanlis tabir ediyorumdur, kusura bakmayin

Ahh canım ya eltin akrabaları ya laf söylemezler ona.Sen el kızısın onlara göre.Erkekler evlenmeden hep vaatlerde bulunurlar.Ama evlendikten sonra 90 derece dönerler.Son kavganız nasıl oldu?Biraz açsana konuyu?

Gecen hafta pazartesi isten sonra bana annesine gidecegini söyledi. Babasiyla bir isi oldugunu söyledi. Bende esimi arabayla ailesine birakip, eve gittim. Aksam gec vakitte eve geldi, tavirli vede sinirliydi. Sordum sebebini, bana neden bugün annesinin yanina ugramadigimi sordu. Bende evde isim oldugunu belirttim. Sonra benimle konusmamaya basladi. Bende fazla üstelemedim sustum. O gece benimle bi kelime konusmadi. Ertesi gün dayanamayip sordum esime, neden böyle yaptigini. Sanki gitmedigim yermi dedim, her ikinci gün annenlerdeyim dedim. Iyi niyetligimi gösteriyorum dedim, acaba sen benim ailemi nezaman arayip ta sordun?? Esimde bana söyle bisey dedi: Onlarin ailesinde yokmus öyle herseferinde kiz tarafini aramak yada gitmek. Annesinin ve Babasinin rahatsiz oldugunu belirti bana. Ya hangi devirde yasiyoruz, oraya gidilmez diye? Bende dedimki esime ben kendi ailemi silemem, senin ailen nasil senin icin degerliyse benimkiler benim icin degerli. Oda sinirlernip annesi gile gitti, ve Babasina anlatmis tartismamizi. Ertesi günde bende bizimkilere anlattim durumu, onlarda geldiler aldilar beni

eşiniz, sizin ailenize gitmeyi kendi adetlerine göre yanlış görüyorsa, ve devamlı benim ailem diyorsa, kesinlikle aramayın...

hatta eşinz sizi arar ve barışmak isterse biraz ağırdan alın...

şu zaman diliminde olmazsada ilerde mutlaka yine sorun yaratacaktır aile mevzuu...

o zaman da ortada birde çocukta olunca daha da zor olur karar vermeniz...

sizi üzmek istemem ama, sizi çok sorunlar bekliyor gibi evliliğinizde...

allah yardımcınız olsun...

Sanirim sen blöf yapmak icin gittin baba evine yani esini korkutup bu sorunu halletsin istedin. Peki 2. Şikki dusunmedin mi eger beni almaya gelmezse yada alirda yine sorun aynen devam ederse. Canim herseyi olasiliklarla dusunmelisin. Suan sorun duzelmeden gidersen bu sonun olur ömur boyu cekersin. Bence odun verme kurallarini koy. Eh eger olmazsa zaten sana saygi duymuyorlardir. Sende ona gore davranirsin. Niye ezdiriyorsun kendini boyle ya. Gelmezse gelmesin onun icin sen basitsen. Senin icin o cok daha basit olmali. Boyle zor anlarda sana olan aşkini kanitlamiyacakta ne zaman kanitliycak. Herkesin bir evi bir duzeni var. Bunu sagliycak olan tek kisi ESİN. Uzme kendini alttan alma

canım sanırım yaşınız küçük,yada eşin henüz olgunlaşamamış,eğer eşin kararlarını kendi verebilecek olgunlukta olabilseydi bütün bunları yaşamazdınız diye düşünüyorum.her hangi bir hastalık sıkıntı yoksa niye hergün kayınvalidene gidesinki,seninde evin var hemde çalışıyorsun, büün bunları eşinin idrak etmesi gerekirdi diye düşünüyorum,bence eşinle biraraya gelince bunları güzellikle sinirlenmeden konuş çokta taviz verme,inşallah sorunlarınızdan biran önce feraha çıkarsın

Evet ben blöf icin ailemin yanina geldim, herseyi düsündüm, göze alaraktan geldim. Ama bana neden kin duyuyorlar bunu anlamiyorum?, bunu kendime hazmettiremiyorum kendime!!!!! Amacim hic birzaman kendimi ezdirmek degildi, sadece iyi niyetligimi kullandilar.

Yasim henüz 23, esimin ise 31! Ben esimin olgun bir insan oldugunu zannettiydim, ama maalesef yanilmisim! K.validemin önemli bi rahatsizligi yok, ama nezaman esimle gitsek, hep yatar ve rahatsiz oldugunu belirtir.

Aminn insallah rabbim beni ve benim gibileri feraha cikarir. Cok zor, rabbim kimsenin yuvasini yikmasin.Bir haftadir ne yasadigimi anlatamam size, esim ve esimin ailesinden kimse aramadi beni.

Saolun allah razi olsun. Bilincindeyim zaten. Rabbim herseyin hayirlisini versin cümlemize

sabret canım.bekle bakalım arama.
merak ediyorum,yani bu kaynanalar şimdi mutlumu acaba,oğlu yanlız kaldı hiç düşünüyorlar mı.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

aminnnn canimm saollll!!! Bilmiyorum nasil bir vicdan var, nasil rahat uyuyorlar yataklarinda??? Rabbim herseyin hayirlisini versin

tatlım annenleri arayıp senı gelıp almalarını istemişsin yanlış anlamadıysam burda bence hata yapmıssın.. evlilikte oyle anne gel benı al baba benı uzdu bu gel benı al olmuyor be canım.. bunlar evlılıgı durduk yere cıkmaza sokar.. bir sıkıntın varsa eşine söylersin eger cok canına tak ettıyse eşine dersın kı bak ben annemlerı gormeden yaapamam sen nasıl annene düşkünsen benımde buna hakkım var. kavga ederdınız olmadı. ama eşin seni seviyorsa zaten gizli saklı da olsa görüştürürdü sizi. evlılıgını kurtarmak ıstıyorsan bence gerı dön. çunku ben erkek olsam eşim bırakıp gidiverse bende aramam yani açıkçası... kayınvalıdenlerın yaptıgını cok cok ayıp eşinin yaptıgı ayrı bir ayıp.. ama senin o evden cekıp gitmen üstüne karabiber tuz olmus yani

haklisin tabiikide, ama gercekten baska bi carem yoktu. Esim ve ailesi bana hic yakinlik göstermedilerki evlendigimden belli. tamam esim kizmis olabilir, ama ailesine ne oluyor?? onlar nicin aramiyorlar onu anlamiyorum??

Canım benim kaynana dışında pek tartışmalar olmuyormuş anlaşılan eşinle aranızda.Evet malesef burnunu sürteyim derken k.validelerin işine geliyor bu durum oğullarını doldurup evliliği bitirebiliyorlarda.Keşke sende hemen ailene gelin alın beni demeseydin! Tama eşinde haksın ne demek ailene gidemezsin falan.Keşke konuşup çözebilseydiniz.Yani şimdi k. validenin eşini doldurmadığı ne malum.Eşinin aileside aramamış galiba.İnş düşündüğüm gibi olmaz

haklisin tabiikide, ama gercekten baska bi carem yoktu. Esim ve ailesi bana hic yakinlik göstermedilerki evlendigimden belli. tamam esim kizmis olabilir, ama ailesine ne oluyor?? onlar nicin aramiyorlar onu anlamiyorum??

Demekki yolunda gitmeyen bişeyler vardı canım.Ailesi açısından yani.Sevmediler seni belkide bilemiyorum sorun ne.Ama şuda var erkekler ailelerini bekarken takmıyor olsalarda evlendikten sonra herşey kıymete biniyor.Sen onlara ne desen suç olur.Ailesi zaten sana mesafeliymiş istedikleri oluyor işte.Sen terkettin oluyorsun onların gözünde arayıp sormuyorlar buyüzden.Bende dünyanın dayağını yedim ailemi aradım geldim ve 4 ay bekledim aramadılar.Heryerdede kendi gitti, geçinmeye niyeti yoktu niye getirelim ki demişler.Aile yapıcı olsa şimdiye inan 10 kere aramışlardı.Dilerim hakkında hayırlısı olur canım.

rabbim herseyin hayirlisini versin. Baska bisey denilemiyor zaten.

onların istediği belkide buydu bılemezsin ama emın ol kayınvalıdenlerı anlamak yerıne butun odagını eşin yapmalısın.. evlilikte 3. kişiye yer yoktur. ister annası babası olsun. eşin çok kızmıştır eminim.. ve emın ol eşini hergün dolduruyorlardır.. sen ellerinlee eşinle arana mesafe koydurtuyorsun.. eşini seviyorsan çık git ve konuş.. tavır yapmakla küsmekle olacak şeylelr değil bunlar.. insan evlendiği kişiyle annesiyle babasının evinde yaşadıgı yıllardan daha uzun yaşar.. annenın evinde 25 yıl kaldıysan eşinle 30 40 50 yıllar kalacaksın.. birgün herkes göçüp gidicek. 3 günlük dünya kardeşim valla kırma eşinin kalbini...

bilemiyorum, hic birsey düsünemiyorum, aklim sanki durmus gibi! Birde böyle birsey var, esim su anda 31yasinda bundan 10 sene evvel bir zoraki evlilik yasamis, ailesi zorlamis. O evlilikte tam 6 ay sürmüs. Millet simdi bunuda söylerler, birinci gelini istemeyrek aldiniz olmadi bosandi, bunuda severek aldi, simdi ne oldu?? Birde isin komigi bu cumartesi hem 6 ay olacak evleneli vede kuzeninin KINA gecesi var. Acaba orda ne diyecekler! bensiz nasil eglenecek anlamiyorum. Tartismadan bir gün evvel bana beni ne kadar sevdigini söylemisti, yalanmiydi???? Bir haftadir ne uyku kaldi nede huzur. Rabbim beni herhalde evliligimle siniyor, herseyin hayirlisi.

Daha öncede evlilik yapmış öylemi...Tabiki millet der demezmi...Canım araman taraftarı değildim ama istersen bir ara bakalım en azından tavrı nedir onu öğrenirsin..K.validenlerin daha fazla doldurmasına müsade etme bence Şimdi bırak oğlum kendi gitti arama diyorlardır belkide bilemiyorum kadının kişiliğini.Acaba eşin kendi evinizdemi kayınvalidendemi kalıyor? Keşke saat erken olsaydıda bir arasaydın...Sende rahatsız olduğun konuları konuşsaydın.

eşinin neyin etkisi altında olduğunu ve seni aramama sebebini az çok tahmin edebiliyorum kayınvalide hanım oğluna bırak ne ara ne sor ailesi nasıl gelip aldıysa ölede geri getirmesini bilsinler nasıl gittiyse öle gelsin diyordur eşinde bu gaza gelip seni aramıyorda gelip almıyorda...sakın arama onlar adım atmadan gitmede....çünkü sonra arkandan konuşulacak kelime şudur bak anasının babasının ewinde duramadı başıma gelmedi ama tahminlerim böle....

valla yolun başındasın henüz.ne istediğine karar ver ve öyle davran derim.eşinden ne istiyorsan söyle ona.direk olmazsan kaybedersin.ama yok ne olursa olsun evliliğimi devam ettiricem dersen alttan alan sen olursun.arar konuşur geri dönersin ama sorunların çözümlenmez.herşey sende bitiyor.ay şu kaynanalarıda anlamıyorum heeee.ona verme oğlunu buna verme nolcak.oğulları huzursuz olunca mutlumu oluyorlar yaww.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…