Ayrilma noktasindayim :(

canım bende bu sabah eşimle bu gibi nedenlerle tartıştım ne imiş ben annesini 2 günde bir arayıp hatırını soraqcakmışım zaten hergün bizdeleer bende syrılırsan ayrıl aramam dedim daha neler neler annesi tabi diyormuş gelin bizi aramıyo ağız burun yapıyo bende senin evine gelmem bu gibi laflarla bizi birbirimize düşürüyo artık ne olursa olsun valla gelmezse gelmesin dedim çok da umurumda sanki elin delilerini hep biz mi adam edecez inceldiği yerden kopsun alsın anasını ne yaparlarsA yapsınlar.

Eşin annesini 2 günde bir gördüğün için senden boşanacaksa vay o adamın haline.
Sen boşanıp kurtulursun ondan,
ama o adam bu kafayla giderse daha çoook evlenip boşanır
Hiç tatlı canını sıkma

ne güzel bi aileymiş be???????*.HEP BANA ,HEP BANA.erkek aileleri böyle olabiliyor bazen.sakın taviz verme canım.onun ailesi varsa senin de var.sende ağaç kovuğundan çıkmadın.evliliğimizin ilk yıllarında benim eşimde yapmaya çalıştı bunu,hergün sorardı annemi aradınmı diye.birgün tepem attı aramadım dedim sen benim annemi aradınmı dedim.ben aklıma geldikçe arıyorum dedi,bende aklıma gelince arıyorum ferah ol sen dedim.evliliğimizin 2 senesi benim annem senin annenle geçti yani.ben taviz vermedim,ama atlattık çok şükür.

bu erkek milleti ne zaman olgunlaşacak merak ediyorumal işte bir tane daha anne bağımlısı ergenlikten çıkamamış bir erkek modeli dahaseni kırmak istemiyorum canım ama böylelerini gördükçe çok sinir oluyorum inşallah aklını başına toplar eşin tabi ailesi onu gaza getirmezsehakkınızda hayırlısı olsun canım

Bende doldurmalarini istemiyorum, ama bir yandanda diyorum Esim arasin. uff bilemiyorum, bi yanim diyor ara bir yanim diyor arama

allah yardimcimiz olsun, ama insallah benim durumuma düsmezsin. Cok zor bir dönem

öyle diyorsun ama kolay degil. K. validem huzurlu, mutludur artik, oglunun ayrilma noktasinda oldugu icin.

amin saol canim!!

öyle diyorsun ama kolay degil. K. validem huzurlu, mutludur artik, oglunun ayrilma noktasinda oldugu icin.

canım çok üzüldüm durumuna ne olursa olsun sende bu hata.evini bırakıp bırakıp gitmemen gerekirmiş.en ufak bişeyde çıkıp gidersen büyük bir sorun yaşadığında ne yapacaksın bu iş çocuk oyuncağına döner.eşin neden bu kadar tepkisiz kaldı daha öncede böyle bir olay yaşadığınızmı.ben sana ara derim eşini kendine bağlamaya bak.elbet elde edeceksindir onu.ufacık birşeyden dolayı yuvanı yıkma.bu arada kaynananlarla birliktemi yaşıyosun

Internetim cöktügü icin cevaplarim bi kac sefer yayinlandi

Son düzenleme:

allta yazdim arkadasim

Son düzenleme:

CAnim arkadasim öyle diyorsun ama dayanacak gücüm kalmadi. Esim benim arkamda olsaydi ben zaten evimi birakip gitmezdim, ama maalesef evlendigimizden beri göstermedi bana. Mesela esime anlattigimda, ailesi tarafdari oluyordu, ve beni haksiz görüyordu. Hayir k.validemle ayni evde yasamiyoruz, ama sanki yasiyormusuz gibi geliyor bana. Cünkü k. validem evime ne alsam alayim, haberi olur, tepkisini gösterirdi bana, yada karisirdi.

Mesela eltim k.validemin bir alt dairesinde yasiyor, ama onlarda cok farkli. Allah var onlarada karisir, ama Kaynim yine kendi istedigini yapar. Dinlemez bile Annesini. Eltimde Akrabalari oldugu icin vede Hamile oldugu icin dagada bi degerli Esimin ailesi icin.

annelerin seni alıp gitmesi bana göre bir hata
durup eşini kendi tarafına cekmeliydin
şuan kayınvalidenin ekmeğine yağ sürmüş oldun
bu saatten sonra arasan olmaz ilerde daha cok üstüne gelirler basına kakarlar

Öncelikle forumları okudukça genel olarak bir iletişimsizlik durumu var gibi geliyor bana eşler arasında.

Evlilik1 değil 3 değil 2 kişilik bir kurumdur.Eşinizi alttan alıp istediklerini yapmaya çalışmak yerine tavrınızı kavgacı olmayan ama oldukça net bir biçimde dile getirmenizi öneririm ben.Ya herru ya merru da demelisiniz bence.23 yaş oldukça genç ve henüz 6 aylık evlisiniz ; şansınıza çoluk çocuk yok.Bu durumda eşinizin size gereken saygıyı sürekli olarak duymasını sağlayamayacak ve evliliğinizi sizin dahil olmadığınız 2 kişinin kararlarıyla yürümesine izin verecekseniz bence anne-babanızın yanında kalmaya devam edin...Bu durum uzarsa da ayrılın.3-4 ay üzülür toparlanırsınız ; diğer türlü bütün ömrünüz kabus gibi geçer.Kendiniz üzmemeye çalışın ; işinizle ailenizle arkadaşlarınızla oyalanın bu süre içerisinde..

canım benim şu anda senin için dayanmak çok zordur eminim
elin telefona gidip gidip geliyordur şimdi.
ama genede dayanmalısın. eminim eşin en geç bir hafta içinde seni arar.
oda yalnız kaldıkça hatasını anlamaya ve seni düşünmeye başlamıştır.
kendini sorguluyordur.
bence bir süre daha bekle.
zaten ne kaybedersinki.
ararsa da onu üzmeden ters davranmadan kırgınlığını anlatır, ona göre yolunuzu çizersiniz.
aksi taktirde k. validene hergün işten sonra gidip hizmet etmeye devam edersin.

insallah canim benim umarim dediklerin gibi olur. Rabbim hayirlisin versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…