ayrilma zamani geldi de gecti sanirim..

my_baby

masumdum..artık ürkeğim:(
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
146
2
96
42
- Yurtdışı
nerden baslasam bilmiyorum..önceki konularimi bilenler bilir belki..evlilihgimde hic yüzüm gülmedi..benim kisaca anlatirsak sorumsuz, ilgisiz, düsüncesiz, tembel, yalanci, psikopat, gözü disarda ve beni defalarca kere aldatmasina ragmen her seferinde üste cikip nerdeyse yatakta yakalasam sen hayal görüyosun diyecek derecede piskin ve her konuda suclu olmasina ragmen üste cikip beni suclamaya calisan baski yapan ezen üniversite mezunu olmama ragmen sürekli beni aptal diye asagilayan,hastalandigimda asla ilgilenmeyen hatta lohusaligimda bile üstüne eziyet eden..beni begenmeyen..sürekli karidan cok ne var..istesem senden iyisini bulurum..buldugum kisi senden kötü olamaz dedi dün bir de..aileme saygi duymayan ailemle görüsmemi istemeyen..maddi anlamda iyi olanaklar saglamayan..parasi olunca hep kendi hobileri ve keyfi icin harcayip benim ihtiyaclarimi görmezden gelen..gelecegini düsünmeyen..ailesine beni ezdiren..ailesi tarafindan türlü oyunlara ve hakaretlere maruz kaldim..cocuguyla doggru düzgün ilgilenmeyen ve buna ragmen ayrilinca cocugu senden alirim diyen..kisisel temizligine hic önem vermeyen ayda bir nerdeyse banyo yapan dislerini alti ayda bir benim zorlamamla fircalayan..buna karsilik beni düzensizlikle suclayan..ki kücük cocugu olanlar bilir evi nasil dagitttigini..tüm ev sorumluluklari bana ait evin ekmegine kadar ben alirim o ne alisverisle ne tamirle ilgilenir..ve markete gitmek icin disari ciktigimda cok geziyosun der..bana hayatimda duymadigim küfürler ve hakaretler eder..siddet de uygular..artik ruhen cökmüs durumdayim..dün gece kavga ettik ve gidecegmi söyledim..ve beni sucladi kendisi sucsuzmus ben abartiyormusum..ispat etmeme ragmen beni aldattigini yine inkar edip simdiye kadar yapmadim ama bundan sonra yapacam dedi..halbuki eski sevgilisiyle hala görüsüyo ve onun gibi kac kisiyle netten konusuyo...bana sen türkiyeye gidince ben de bir baska sehirde isim var oraya gidecem dedi meger eski sevgilisi o sehirdeymis onu da ögrendim ve o kiz mesaj atti gecenlerde seni cok özledim seviyorum falan diye ama güya o mesaj yanlislikla gelmis..daha bunu gibi neler anlatsam tek tek sayfalar yetmez..

Dilerim ki daha fazla uzatmazsınız bu işi..
Hayırlı olsun..

durduğunuz hata,ben olsam çoktan boşanmış 2.evliliğimi yapıyor olurdum heralde.rezilliğe bak...

Ne işin var hala o adamla.
ayda bir banyo yapan adamı kim ister. Acaba nasıl bi midesizle aldatıyor seni.

Bu adamdan ne zaman kurtulacaksin? yazilarini okudum daha oncede ve cidden kaliten burdan fark ediliyor
tek anlamadigim neden cekiyorsun bu insani? cocuk icin diyeceksen tamam ama sabrinida zorladigina gore cocugunla mutlu yepyeni bir hayat dusunuyorsundur herhalde!

ben yazdıklarınızın yarısına gelmeden daraldım sadece okuyucu olarak , siz nasıl dayanıyorsunuz bu adama? Allah kolaylık versin , bu hayattan kurtulmak için bir çıkış yolunuz, size destek olabilecek aileniz ve arkadaşlarınız vardır umarım. Olur da boşanmaya karar verirseniz çoçuğu da eşinize bırakmamak için elinizden geleni yapın.

Ne işin var hala o adamla.
ayda bir banyo yapan adamı kim ister. Acaba nasıl bi midesizle aldatıyor seni.

valla kizin resmini gördügüm kadariyla hic güzel degildi ve onunla benden önce uzun süre birlikte yasamis evli gibilermis yani..kiz evlendigimizden beri pesini birakmadi..sürekli mesajlar mailler..benmsn sifresini kirip kizla esimmis gibi yazistigimda yatak muhabbetlerinden bahsetti meger ben ailemin yanina tatile gidince kizi eve almis kizin evde küpesi kolyesi kalmisti onlara da kirk türlü yalan söyledi..ve kiza ben oldugumu söyleyince utanacagi yerde yüzsüz bir sekilde bana sen bunlari hakediyosun sen köseye SIKISMIISN gibi laflar etti:.nerdeyse benimle kavga edecek o derece..ya o kadar karisik ki ben 5 aylik hamileyken bana o kiz yüzünden vurdu..niye ben o kizi telle rahatsiz ettirmisim diye daha neler neler

ayrılma zamanı geldi de geçti sanırım demişsiniz..
yazdıklarınza bakılırsa aynen öyle olmuş..
kendiniz için en doğru kararı verme zamanı gelmiş artık...

oyyy canım benim, içim daraldı okurken...
allah yardımcın olsun...
tek dileğim bu yazdıklarını kelimesi kelimesine hakime anlatırsın da o da daha sözün bitmeden cart diye boşar sizi..
boşanmak lafı beni hep ürkütmüştür, ama bu anlattıkların kadar değil...
şu sevgilisiyle ilişkisini veya öncekileri ispatladım dedin ya, kanıtlayacak deliller bul önce, mesaj kayıtları da vardır gerçi, ama delillle boşan derim yoksa velayet problem olur...
haberlerini bekliyoruz... tez zamanda maddi manevi rahatlarsın inşallah cnm.

msn kayıtlarını falan aldın mı?
ya böyle durumlarda her şeyi kaydetmek, her haltı delil olarak saklamak gerekiyor..
allah korusun aldatıldığımı görsem, ilk işim ağlayıp gitmek değil, hemen fotoğrafını çekmek olur...
çok mu garanticiyim bilmiyorum ama hayat bana bunu öğretti valla....

evet hep cocugu düsündüm..belki düzelir dedim..ama üc senenin sonunda anladim düzelmeyecegini..ayrilmaya cesaretim yok ama bugünlerde ciddi ciddi düsünüyorum gitmeyi hatta bugün gidip bilet saatlerini soracagim..ama su kapidan elimde valizle cikma cesaretini gösterebilir miyim bilmiyorum..bir de en cok üste cikmasi ve sen abartiyosun sen hastasin demesi beni iyice cildirtiyo bu anlattiklarim abartilacak seyler mi? bu nasil bir psikolojidir adam kendini hala hakli görüyo..

Ay midem bulandı bu iğrençlikten. Resmen recep İvedik gibi bir adam bu. hatta Recep İvedik zemzem suyuyla yıkanmış sayılır bu adamın yanında.

hayir elimde kayit falan yok sildi tüm mailleri ve sifresini degistrdi baska msn aldi kiramadim tekrar sifreyi..elimde kanit yok..inan bosanma sürecinde ne yapacam konusunda hic fikrim yok..hele ailemin yanina döneyim de sonrasini bilmiyorum

Peki nedne hala onlasınız neden hala bu evliliği sürdürüyorsunuz...
cocugum için demeyin... cocugunuza babalık etmediği düpe düz ortada...

Ay midem bulandı bu iğrençlikten. Resmen recep İvedik gibi bir adam bu. hatta Recep İvedik zemzem suyuyla yıkanmış sayılır bu adamın yanında.

ya inan ki bazen ona diyorum ayni recep ivedik gibisin diye..sinirleniyo..ama hakkaten konusma tarzini duyasniz bana karsi konusma lannn der hep bana..akrabalarinin yaninda da bana hep lan ve oglum diye hitap eder..öyle küfürer ediyo ki recep ivedik bile edemez o küfürleri..söyleyemem burda o kadar kötü ki..

Peki nedne hala onlasınız neden hala bu evliliği sürdürüyorsunuz...
cocugum için demeyin... cocugunuza babalık etmediği düpe düz ortada...

neden hayata karsi bu kadar korkuyorum ben de bilmiyorum..cocugumu düsündüm evet..mesla ayrildiktan sonraki sürec nasil olacak cocugu görmek isteyince ben onunla görüsecek miyim bunlar kafami karisitiriyo ya cocugu kacirirsa..

neden hayata karsi bu kadar korkuyorum ben de bilmiyorum..cocugumu düsündüm evet..mesla ayrildiktan sonraki sürec nasil olacak cocugu görmek isteyince ben onunla görüsecek miyim bunlar kafami karisitiriyo ya cocugu kacirirsa..

yapmayın, çocuğum için demeyin.
çocuğunuzun babası da olsa; böyle bir insanla yetişmesinin onun için ne kadar zarralı olduğunun farkında değil misiniz?
çocuğunuz için sürdürmeyin bence bu evliliği zaten.
çocuğu da kaçıramaz, hak var hukuk var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…