neden hayata karsi bu kadar korkuyorum ben de bilmiyorum..cocugumu düsündüm evet..mesla ayrildiktan sonraki sürec nasil olacak cocugu görmek isteyince ben onunla görüsecek miyim bunlar kafami karisitiriyo ya cocugu kacirirsa..
evet hep cocugu düsündüm..belki düzelir dedim..ama üc senenin sonunda anladim düzelmeyecegini..ayrilmaya cesaretim yok ama bugünlerde ciddi ciddi düsünüyorum gitmeyi hatta bugün gidip bilet saatlerini soracagim..ama su kapidan elimde valizle cikma cesaretini gösterebilir miyim bilmiyorum..bir de en cok üste cikmasi ve sen abartiyosun sen hastasin demesi beni iyice cildirtiyo bu anlattiklarim abartilacak seyler mi? bu nasil bir psikolojidir adam kendini hala hakli görüyo..
o kadar duygusallastim ki bugünlerde herseye agliyorum..bana daha neler yaptigini tek tek anlatsam sayfalar yetmez..en basta beni yurtdisina kandirarak getirmesi..üstelik nikah yapmayip orda yaparsak daha iyi olacak dedi ve ben kanunlari bilmedigim icin geldim ve meger burda baskasiyla formlaite evliymis gelince ögrendim bu arada hamileydim..2 sene nikah yapmayip beni oyaladi..bu arada ben cocugumu nikahsiz dogurdum cook üzüldüm kafami taslara vurdum hic aldirmadi nikahin ne önemi var dedi..sonra zar zor ikna olup yapti nikahi 1 sene olmadi daha yapali..bu arada ben hamileyken de dogumdan sonra da hic ilgilenmedi..lohusayken yanimda kimse yoktu adam sevgilisyle geziyordu..beni acile arkadasinin karisi götürdü..eve gelince niye gec kaldin diye tokat atti. düsünün..sonra ben arkadasinin karisina yaptiklarini anlattim diye 15 günlük lohusayken gelip beni dövdü..nerdeysse ölüyodum..dil bilmiyordum yol bilmiyordum doktora götür beni diyordum götürmüyordu..40 derece atesliyken beni kücücük cocukla birakip evden gittigini biliyorum..tüm bileziklerim bozuldu harcandi..dogru düzgün bir ise girip calismiyo sigortasiz uyduruk islerde az maasa sadece kendi sigara parasini cikarcak kadar parayla calisiyo..ne ev kirasini ne faturlalari ödeyebiliyoruz..buna ragmen baska is aramiyo yorucu is istemiyo..aksama kadar internette geziyo..calistgi yer internet cafe..ve laptopundan girdigi sayfalara bakiyorum..hep kamerali sohbet erotik sitelere girmis..
canım benim haklarını araştır mutlaka o ülkede devlete sığın ne kadar zalim olsalar da bu adi herif kadar zalim olamazlar anlarlar durumunu
ailen Türkiye de mi buraya gelebilir misin ?
ayrılma zamanı gelmişte geçmiş bilee gerçekten akannehir
Canım hemen kurtul bu adamdan sen aklı başında üniversite mezunu bi kadınsın...
Çocuğun kaç yaşında...lütfen çocuğunu sorun yapma ...Hepsinin altından kalkabilirsin ..Ailen ne diyor peki onların heberi varmı nerdeler...Al çocuğunu kaç biranönce...
Bu evliliğin tutulacak bir tarafı kalmamış :çok üzgünüm:
cocugum iki bucuk yasinda..ailem gel diyor..
hangi ulkedesin? ya cocugunu al polise gitsene sen? sana tercuman bulurlar sosyal hizmetler cogunluktadir avrupadaysan
korkma ya kadin siginma yurduna git bir kac ay sonra seni eve yerlestirirler paranida oderler is bulurlar ayrica dil ogretirler bu durumda oldugun icin cocugunu elinden alamazlar
yeni bir hayat icin bir hamle yapman gerek sadece
benim yasadigim ulkedeysen vallahi yardimci olurum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?