ayrilma zamani geldi de gecti sanirim..

Öncelikle sakin olun. Her şey sırasıyla. Bir an önce ailenizin yanına gidin. Bir avukata vekalet verin o sizi yönlendirecektir. Siz ilgilenmeyin çocuğunuzla vakit geçirin. Yaralarınızı sarın. Bir karar yeterlidir.

neden hayata karsi bu kadar korkuyorum ben de bilmiyorum..cocugumu düsündüm evet..mesla ayrildiktan sonraki sürec nasil olacak cocugu görmek isteyince ben onunla görüsecek miyim bunlar kafami karisitiriyo ya cocugu kacirirsa..

Çok çok üzüldüm..
İnanın tarif edemem..:gitme:
Sadece şunu söyleyeyim,siz korktukça daha neler yapar bu adam..
Gencecik kadınsınız hak etmiyorsunuz bunları..:çok üzgünüm:

akannehirO kadar rezil şeylerden bahsettiniz ki bu adamla neden evlendiniz,insan olduğundan emin misiniz bunun?Yani hiç mi anlayamadınız nasıl biri olduğunu?Bir de çocuk yapmışsınız birlikte?kafamçokkarıştı

valla hadi sizi gectimde aldattigi kisi yani kisisel temizligine önem vermeyen 6 ayda bir dislerini fircalayan bir adamla hangi kadin yatar onu anlayabilmis degilim

çok çok üzüldüm kardeşim sana ne diyeceğimi bilemiyorum

ayrıl kurtul nolur bu adamdan korkma nolur

elimizden dua etmekten de başka şey gelmiyor ki

lütfen cesaretli ol canım benim haklarını araştır yaşadığın devlete başvur ama lütfen kurtul bu adamdan

sana destek verecek birileri varmi? calisiyormusun? uni mezunusun sonucta
kendine neden cesaretin yok?

sizinde niye evli kalmaya calistiginizida anlamadim üstelik üni mezunusunuz adamin parasida yok neden birliktesiniz bu adamla her yönden yetersiz bu adam ne isiniz var ardiniza bakmadan kosa kosa kacin isterse agziyla kus tutsun yapmis olduklarini afffetmeyin

o kadar duygusallastim ki bugünlerde herseye agliyorum..bana daha neler yaptigini tek tek anlatsam sayfalar yetmez..en basta beni yurtdisina kandirarak getirmesi..üstelik nikah yapmayip orda yaparsak daha iyi olacak dedi ve ben kanunlari bilmedigim icin geldim ve meger burda baskasiyla formlaite evliymis gelince ögrendim bu arada hamileydim..2 sene nikah yapmayip beni oyaladi..bu arada ben cocugumu nikahsiz dogurdum cook üzüldüm kafami taslara vurdum hic aldirmadi nikahin ne önemi var dedi..sonra zar zor ikna olup yapti nikahi 1 sene olmadi daha yapali..bu arada ben hamileyken de dogumdan sonra da hic ilgilenmedi..lohusayken yanimda kimse yoktu adam sevgilisyle geziyordu..beni acile arkadasinin karisi götürdü..eve gelince niye gec kaldin diye tokat atti. düsünün..sonra ben arkadasinin karisina yaptiklarini anlattim diye 15 günlük lohusayken gelip beni dövdü..nerdeysse ölüyodum..dil bilmiyordum yol bilmiyordum doktora götür beni diyordum götürmüyordu..40 derece atesliyken beni kücücük cocukla birakip evden gittigini biliyorum..tüm bileziklerim bozuldu harcandi..dogru düzgün bir ise girip calismiyo sigortasiz uyduruk islerde az maasa sadece kendi sigara parasini cikarcak kadar parayla calisiyo..ne ev kirasini ne faturlalari ödeyebiliyoruz..buna ragmen baska is aramiyo yorucu is istemiyo..aksama kadar internette geziyo..calistgi yer internet cafe..ve laptopundan girdigi sayfalara bakiyorum..hep kamerali sohbet erotik sitelere girmis..

Arkadaşım sen şaka mısın?(kusurabakma.)
Anlatma daha fazla ya....yeter valla.:1ninca:
Eceline mi susadın sen?kafamçokkarıştı

Amacın ne senin?bilmiyorumkismile

canım benim haklarını araştır mutlaka o ülkede devlete sığın ne kadar zalim olsalar da bu adi herif kadar zalim olamazlar anlarlar durumunu

ailen Türkiye de mi buraya gelebilir misin ?

canım benim haklarını araştır mutlaka o ülkede devlete sığın ne kadar zalim olsalar da bu adi herif kadar zalim olamazlar anlarlar durumunu

ailen Türkiye de mi buraya gelebilir misin ?

ben gelicem evet ama evde olmadigi zamanalr belli degil ki..kafasina göre izin yapiyo..ucak saatleri uymuyo bugün gidip öglen ucagi varsa alacagim

ayrılma zamanı gelmişte geçmiş bilee gerçekten akannehir
Canım hemen kurtul bu adamdan sen aklı başında üniversite mezunu bi kadınsın...
Çocuğun kaç yaşında...lütfen çocuğunu sorun yapma ...Hepsinin altından kalkabilirsin ..Ailen ne diyor peki onların heberi varmı nerdeler...Al çocuğunu kaç biranönce...
Bu evliliğin tutulacak bir tarafı kalmamış :çok üzgünüm:

cocugum iki bucuk yasinda..ailem gel diyor..

hangi ulkedesin? ya cocugunu al polise gitsene sen? sana tercuman bulurlar sosyal hizmetler cogunluktadir avrupadaysan
korkma ya kadin siginma yurduna git bir kac ay sonra seni eve yerlestirirler paranida oderler is bulurlar ayrica dil ogretirler bu durumda oldugun icin cocugunu elinden alamazlar
yeni bir hayat icin bir hamle yapman gerek sadece
benim yasadigim ulkedeysen vallahi yardimci olurum sana

yok belcikada degilim..ben burda yasamak istemiyorum zaten kimem yok burda türkiyeye dönecegim

bilet almaya gitme al eşyalarını bıran once turkıyeye dön eminim türkiyede seni koruyacak birileri vardır.Daha ne kadar çekeceksin böyle bir adamı elinin altında internetin var polise başvur onlar sana yardımcı olurlar.Hangi ülkede olursan ol hıcbır erkek hıcbır kadına bu kadar eziyet etme hakkına sahip degıl madem boyle bır adamdı hamıle kaldıgını öğrendiğinde neden gelmedın,neden 2 yıl sana nıkah yapmadıgı halde onunla oturdun? Sen kendi kıymetini bilmemişsin ki elin adamımı bilecek bıran once çık ve türkiyeye aılenın yanına gel daha fazla yaralamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…