ayrilma zamani geldi de gecti sanirim..

Arkadaşım bir de bunları yapsaydı bari. Bunları zaten yapmaması gerekiyor. Yapmaması gereken birşeyi yapmadığında size iyilik yapmış olmuyor ki. Bir evlilikte beklenen şeyler bunlar mıdır? ıyi satmıyor, evi terketmiyor, uyuşturucu kullanmıyor o yüzden devam edin. Bir de yapsaydı bari bunları. O zaman siz de başlayın ben seni aldatıyor muyum, bak sana iyilik yapıyorum. Böyle saçmalık olmaz yani.

Size verdiği örneklerden kaybediyor bir kere bu adam. Eğer yapmayı başarabiliyorsa güzel örnekler verse ya. Bak sana bu bu değeri veriyorum, sana bu bu güzellikleri yapıyorum diyebileceği şeyler yok mu? Ki böyle uçuk örnekler veriyor.

Son düzenleme:

Siz kurtulunda ne yaparsa yapsın o.eyvahedigeldismile

Ama siz biran önce kurtulmaya bakın...çünkü düzelmez o insan. :umursamaz:

canım cok uzuldum bu kadar dert ve sıkıntıdan sonra hala uste cıkmaya calısıyor bundan sonra kım bılır neler yapacak..
hakkında hayırlısı olsun zaman gecıyor dılerım bundan sonra cook mutlu olursun

Konuyla ilgili bu ana mesajını okudum arkadaşım,
inan ağzım açık kaldı okurken.
Ben seni satmıyorum uyuşturucu kullanmıyorum evi terketmiyorum ne bekliyorsun daha benden...
Bu cümle de neyin nesi böyle arkadaşım ya.
İnsanın tahammül sınırlarını zorlayıcı zor bir durumdasın görüyorum ki....

Hayır kocalık görevi eğer karısını satmayıp uyuşturucu kullanmamakla oluyorsa ,
karısını hergün içip içip döven ızdırap çektiren de kocadır,
çoluğunla çocuğunla ilgilenmeyip aldığı maaşı karılara yediren de kocadır,
karısının değerini bilmeyip sürekli aldatıp aldatıp yüzsüzlük yapan da kocadır yani.

Senin dört dörtlük bir kocan var eğer dediklerim doğruysa .
Daha ne bekliyormuşsun ,ne bekliceksin şekerim insanlık bekliyosun tabiki de.

Boşanmaya cesaret edemediğini yazmışsın son mesajlarında da ,
elbette senin bileceğin bir iş ama ben de diğer çoğu arkadaş gibi uzatma derim

Allah kolaylık versin

Evet ya, ne iyi adam!boshayallersmile

Sükür etmelisin degilmi? Birde seni satsaydi, uyusturucu kullansaydi ne yapacaktin?:hulya:
Hey Allahim ya rabbim ya.

Arkadasim, Allah korkusu olmayan bir insandan hersey beklenir.
Yalanda söyler, yalan yere yeminde eder, evladinin üstüne bile.

Biraz cesaretli ol, cünkü sende biliyorsunki bu adamla senin sonun yok.

kızlar döndüm ailemin yanındayım..konumu hatırlayanlar..kendimi bir yandan huzura ermiş bir yandan da güçsüz hissediyorumm..daha dava açmadım.son 1 haftadır aramadı soğuk konuşmalarımdan sonra..canım hiçbişey yapmak istemiyo..ne dışarı çıkmak ne başka bişey..sürekli evde oturmak istiyorum..eskiden görüştüğüm kimseyle de görüşmek istemiyorum..

Cocugun seninle mi canim?

allah yardımcın olsun canım
doğru bir karar vermişsin umarım bundan sonra daha mutlu olursun

Hadi bakalim tertemiz bir sayfa acildi yasaminda. vereliniortak Senin adina cok sevindim, bir sonraki adim davani acmak, korkularina sakin esir olma, sen guclu olasin ki bebegine guc verebilesin. Seni hesapsizca ve daima sevecek olan insanlarin ailenin yanindasin. Hayata karsi da sakin korkma erkeklerin hepsi bu kadar karaktersiz ve acimasiz degil. Bunu konusmak icin dahi cok erken ama seni cok sevecek, yuregini oksayacak adam gibi bir adamin karsina cikacagindan hic suphem yok canim. Zamandan etkili ilac yok, sevgiler ve bol sans :1hug:

inşallah canım..bu konuda pek umudum yok ama şu anda düşündüğüm şey bu da değil zaten bakalım zAMAN NE GÖSTERECEK

bence kendini böyle asosyal bir hayata mahkum etme.ooh ne güzel işte kurtuldun o adamdan.ben senin yerinde olsam biraz dağıtırdım,gezer tozardım,hatta minik flörtler.:kedi:.çok çektin çünkü.daha sonra yine evlenebilirsin arkadaşım 2. evliliğinde mutluluğu yakalamış bir sürü insan var.sanırım sana soru sormalarından çekiniyorsun ama konuşmak istemediğini söyle insanlara,öyle çok meraklı tiplerle değil daha olgun kişilerle görüş.zamanla acısı hafifler merak etme. hoş onun için acı çekilmez ya neyse.sana mutluluklar ve hissediyorum ki çok mutlu olacaksın.

e sen böyle bi adamla niye evlendin ki!!!!!

Allah'ım ya bir de böyle demezler mi?arkadaş mazoşistti az acı çekmek istedi -tatlicadiarzu-. niye olacak arkadaşım ne bilsin adamın böyle olduğunu.senin bekar olduğun belli çıkmakla hemen herşeyini tanıyacağını zannediyorsun ama evlenince işin rengi çok değişiyor.

Konuyu bugün ilk kez okudum.Başlangıçta hem okurken hemde neler yazmam gerektiğini kafamda toparlıyordum ki hiçbirine gerek kalmadı.

Aldığınız bu ayrılma kararı sizin ve çocuğunuz için en doğrusu.Şimdi sadece kendinize güvenmek ve sağlam adımlar atabilmek için güç toplama zamanı.Bu yazıldığı kadar kolay olmayabilir ama geri dönüp baktığınızda neye özlem duyacaksınız ki zaten?

Kötüyü unutmak iyiye alışmak kolaydır.Şimdi dileyelim ki herşey evladınızz ve sizin için iyi ilersin

oyyy oyyy...nasıl insancıklar var yaa...adama bak senn...zararın neresinden dönsen kardır...bu zamana kadar çekmen hata,ama işte anlamaya çalışıyorum seni ve senin gibi durumda olanları....insan başına gelmeden bilemezmiş bazı şeyleri....ama bazı şeylerinde sınırı vardır ya hani...elbette ufak tefek sorunlarda yada her sorunda boşanıcam denmez ama böyleside çekilmez ya.....ayda bir yıkanan dişlerini bile fırçalamayan bir adam birde seni aldatıyor ha....kimle aldatıyor acaba çok merak ettim o midesizi...

kendisi çok mükemmelmiş gibi birde sana kusur buluyor..vay....

neyse boşanmaya karar vermişsin çokta iyi etmişsin..hayırlı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…