- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 3
- 26
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Annemin evine bıraktı olayına hastayım gerçekten.
Kadınlar niye kendini bu kadar ezdiriyor, kocasına muhtaç tavırlar sergiliyor anlamıyorum.
Boşanmak istiyosa evden o gider sen değil. Sen gideceksen de kendin git bari arabayla annenin evine bıraktırmak nedir ya eşya gibi. Küs olduğun adama, senden boşanmak isteyen adama bi de yaptırıyosun bunu.
Aramızdaki sorunu kendi yaratıyor normal düzgün insan bir anda değişti sanki bişey yapılmış gibi aniden soğuyor sevmiyorAranızda ki sorun ne?
Sizden telefonda saklıyor, evde uçak moduna alıyor, sebebi çok açık değil mi?Aramızdaki sorunu kendi yaratıyor normal düzgün insan bir anda değişti sanki bişey yapılmış gibi aniden soğuyor sevmiyor
Merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun..ama benim anlamadığım iki ay neden hiç konuşmadıniz ve neden eşiniz sürekli ayrılmaktan bahsediyorduMerhabalar 2aydır eşimle konuşmuyorduk sürekli boşanalım boşanalım diyordu ama sabrediyordum bugünde konuştuk nolucak halimiz diye bende tamam boşanalım dedim nasıl istiyorsan öyle dedim beni annemin evine bıraktı şuan o kadar zor durumdayım ki napmam gerekiyor yaptığından nasıl pişman olur düşünür mü ben naptım diye
Agzınızı opeyım.bunu da hrrkese dememAnnemin evine bıraktı olayına hastayım gerçekten.
Kadınlar niye kendini bu kadar ezdiriyor, kocasına muhtaç tavırlar sergiliyor anlamıyorum.
Boşanmak istiyosa evden o gider sen değil. Sen gideceksen de kendin git bari arabayla annenin evine bıraktırmak nedir ya eşya gibi. Küs olduğun adama, senden boşanmak isteyen adama bi de yaptırıyosun bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?