Ayrılma

yelizzzznsnsnsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
90
5
3
26
Merhabalar 2aydır eşimle konuşmuyorduk sürekli boşanalım boşanalım diyordu ama sabrediyordum bugünde konuştuk nolucak halimiz diye bende tamam boşanalım dedim nasıl istiyorsan öyle dedim beni annemin evine bıraktı şuan o kadar zor durumdayım ki napmam gerekiyor yaptığından nasıl pişman olur düşünür mü ben naptım diye

Annemin evine bıraktı olayına hastayım gerçekten.

Kadınlar niye kendini bu kadar ezdiriyor, kocasına muhtaç tavırlar sergiliyor anlamıyorum.

Boşanmak istiyosa evden o gider sen değil. Sen gideceksen de kendin git bari arabayla annenin evine bıraktırmak nedir ya eşya gibi. Küs olduğun adama, senden boşanmak isteyen adama bi de yaptırıyosun bunu.

Eski konu başlıklarınıza tıklamadan söyle üstün körü baktım. O koca sana dönmez. Dönmesin de... Kendinize yeni bir hayat kurun.

Olmamış işte , defalarca boşanma mevzusu var, iki aydır konuşmuyorsunuz neden zorluyorsunuz ?
Nasıl pişman olacak ki ? Zamana da bırakmışsınız olmamış .
Bence kendinize yeni bir yol çizin. Eşinize de yol verin gitsin . O da mutsuz olmasın siz de .

Birde aslinda bosanmaya niyeti yok aslinda. Aile terapisti dururken böyle oyunlara ne gerek var degil mi

Merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun..ama benim anlamadığım iki ay neden hiç konuşmadıniz ve neden eşiniz sürekli ayrılmaktan bahsediyordu

Agzınızı opeyım.bunu da hrrkese demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…