Ayrılma

Merhabalar 2aydır eşimle konuşmuyorduk sürekli boşanalım boşanalım diyordu ama sabrediyordum bugünde konuştuk nolucak halimiz diye bende tamam boşanalım dedim nasıl istiyorsan öyle dedim beni annemin evine bıraktı şuan o kadar zor durumdayım ki napmam gerekiyor yaptığından nasıl pişman olur düşünür mü ben naptım diye
Pişman olacağını sanmıyorum, 2 aydır boşanmak istemiş sürekli.

İletişimi tamemen kes sosyal medyanın hepsini kapat kendini tamamen sessize al .bekle bakalım kadın işi varsa zaten ortaya çıkar .anlaşmalı boşanma derdine düşer .

Annemin evine bıraktı olayına hastayım gerçekten.

Kadınlar niye kendini bu kadar ezdiriyor, kocasına muhtaç tavırlar sergiliyor anlamıyorum.

Boşanmak istiyosa evden o gider sen değil. Sen gideceksen de kendin git bari arabayla annenin evine bıraktırmak nedir ya eşya gibi. Küs olduğun adama, senden boşanmak isteyen adama bi de yaptırıyosun bunu.
Harika söylemişsin tebrik ediyorum 🤷 o gitsin yani sen niye bırakıp gidiyorsun ki

Şimdi sizi baba evine bıraktığına göre olan olmuş evden cikmissiniz artık .zaten o ortamda insanın iyileşmesi unutması daha zor oluyor her yerde ayrı bir anı hatırlarsınız .dediğim gibi WhatsApp durum profil profil yazialri sosyal medyaları hepsini yok edin ölü taklidi yapıp sessize alın kendinizi onun hareketlerini izleyin paylaşımlarından bir açık verecektir delil toplayin

yasin daha cok kucuk, ailen ne diyor peki? bence karsi taraf da uygun degil. kacarak da evlenmissin. bence ailen seni kabul ederse kendine yeni bir yol ciz, universite oku, is sahibi ol.. Allah yardimcin olsun

arkadaşlar yorum yaparken kişinin durumuna göre yorum yapın . bu arkadaş 22 yaşında adıyaman da yaşayan bir kadıncağız ben diyecek bir şey bulamıyorum ALLAH yardımcın olsun yapacağın bir şey yok seni istemeyeni sende istememelisin
Hay ağzına sağlık. Üye hakkında hiçbir bilgim yok ama annesinin evine bırakıldığına göre evin kirasını adam veriyordur diye düşünebildim Allaha şükür.

Merhabalar 2aydır eşimle konuşmuyorduk sürekli boşanalım boşanalım diyordu ama sabrediyordum bugünde konuştuk nolucak halimiz diye bende tamam boşanalım dedim nasıl istiyorsan öyle dedim beni annemin evine bıraktı şuan o kadar zor durumdayım ki napmam gerekiyor yaptığından nasıl pişman olur düşünür mü ben naptım diye
Sizi istemeyeni sizde istemeyin bu tecrübe ile sabit. Yoksa adamlarin saygısı da kalmaz

arkadaşlar yorum yaparken kişinin durumuna göre yorum yapın . bu arkadaş 22 yaşında adıyaman da yaşayan bir kadıncağız ben diyecek bir şey bulamıyorum ALLAH yardımcın olsun yapacağın bir şey yok seni istemeyeni sende istememelisin
Ne güzel söyledin bi olumlu tavır yapan sensin Allah razı olsun

Düşünse bile ben kabul etmezdim zaten biri boşanmayı düşünüyorsa o kafasında bitirmiştir pişmanım dese bile ileride bunu tekrarlayacaktır. Aranızda bi eksiklik var sevgi, ilişki, konuşma... her neyse bunu çözemiyorsunuz ya da dile getirmiyor direk kendi içinde bitiriyor belli ki. Sen istemesen de zorlama bence boşanmak istiyorsa boşan

Düşünse bile ben kabul etmezdim zaten biri boşanmayı düşünüyorsa o kafasında bitirmiştir pişmanım dese bile ileride bunu tekrarlayacaktır. Aranızda bi eksiklik var sevgi, ilişki, konuşma... her neyse bunu çözemiyorsunuz ya da dile getirmiyor direk kendi içinde bitiriyor belli ki. Sen istemesen de zorlama bence boşanmak istiyorsa boşan
Öyle yapıcam zaten

Back
X