- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
meto çorbası yapılıyor ya eşim çok sevdi ben 1 kase yediysem kendi 3 kase gömdü 1 tlye düşmüştü birde 1 kilo lacaktım baktım 1,5 olmuş aldım bende çorbası haşlaması derken eşim bol bol yesinbrokoli mi
1.5 kilo bide aman Allahım
Benim eşime doktor et yemeyeceksin sebze yiyeceksin dese aman benim ölümümde bundan olsun napıyım derhiç bi şekilde sebze yediremiyorum ki sebzeden kasıt brokoli bile değil kabak,patlıcan,ıspanak,pırasa
kız 1 tl idi azcık alacaktım baktım ucuz alayım dedim geçen yoğurtlu yedik çorba yapıyorum güzel oluyor.Helva aşkına
Brokoli mihiç sevemedim o sebzeyi yaa kereviz fln alsana bari tadı olsun adam a
PessAy kizlar dun disari ciktik ve ne yedim bilin
Dondurmali irmik helvasi tabi ki
canım cuma 69.2 idim bugün 67.6 yımPesskız sen iyice kilo alican bu gidişle seni durdurmalıyız
Ben 1 tabak yedin sandım iki üç kasiktan birşey olmazcanım cuma 69.2 idim bugün 67.6 yım
başladım vermeye
bundan sonra böyle 1 tabak yerine 3-4 kaşıkla nefsime dur diyeceğimBen 1 tabak yedin sandım iki üç kasiktan birşey olmaz
En mantıklısı o zaten hiç yemedigim zamanlarda en vakitsiz gece mesela hepsini yiyiyorum o yüzden azda olsa yiyeceksinbundan sonra böyle 1 tabak yerine 3-4 kaşıkla nefsime dur diyeceğim
hiç yemeyeceğim dediğim zaman bi boşluğu yakaladığımda 1 değil 2 tabak götürüyorum
amaç nefis köreltmekEn mantıklısı o zaten hiç yemedigim zamanlarda en vakitsiz gece mesela hepsini yiyiyorum o yüzden azda olsa yiyeceksin
Geldim fistikhtc71 Nerdesin ?????
Unutmadim kiOda ucukgenclik te bizi unuttu valla
Geldim tubim ozledim hepinizi kizlarHatice 24 subattan beri yokmus
Ucuk kiz 16 subattan beri
Ben girmeyeli o kadar olduki şuan orduda anneannemle dedeme bakıyorum. Anlaşma yaptığım işi iptal ettim yaşlılar yanlarında kimse yok şuan vicdanım el vermedi.benimde göbek erimiyor onu diyetle desteklemek lazım sporla zor gider ayrıca 3 haftada gitmez bu kadar kolay olmaz canım
evime derken canım anlamadım annenden babandan ayrı evin var mi var ? nerde işe başladın
Bugün girebildim canım. Takıma girmeyi isterim bende ama tartı almam lazım anneannemlerde yok. Bugün tartıldım 75.3 çıktım.Burası artık tam anlamı ile birbirimizden kopmamamızı sağlayan tamamen muhabbet topiği olmuş canım kilo için ek olarak takımlar da da bulummak daha mantıklı kızlar da öyle yapmış bende 5.takımda takılıcam beklerim gel sende motive olalım ordaucukgenclik senide ve vermek isteyen başka arkadaşlarda varsa beklerim orayada zaten diğdr kızlar da 6.takıma gitmiş ama orayla benim yıldızım uyuşmadı ondam ben 5de takılıcam bu arada beni yakalamışsın 60.5 gibibişiler görmüştüm sanırım tebrikler
Unutmadım şuan ordunun tepelerindeyim.Oda ucukgenclik te bizi unuttu valla
Ancak girip bütün mesajları okuyabildim. Ben yokken baya aktivite olmuş.ucukgenclik i 5.takıma geçerkende etiketlemiştim ama cvp gelmemişti htc71 de iyice yok oldu ama o hiç böyle yapmazdı uğrardı mutlaka
Üç hafta oldu evimden kedimden ayrılalı ancak bugün tek tek okuyabildim. Sizi unutmadım ama köyde iken internet net çekmiyor sayfaya girene kadar uyuya kalıyorum. O kadar berbat.Hatice 24 subattan beri yokmus
Ucuk kiz 16 subattan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?