- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
bugün açılır muhtemelen :)keşke hemen açılsa takım
bende kazen abiye etiket yaparım kaç yıl uğraştık niye 1.yardımcıya proluk derimher yerdn çıkıyorum abinin önüne belki kıak geçer
şok oldun dimi
bugün açılır muhtemelen :)
der belkiAl lanet olsun düş yakamdan diyip pro yapar belki
Arada takılîr normal canm yağ oranıda azaldıkça daha yavaş gidiyor senin hedefin kaçtı ?Sağol canım kaç gündür durdu sanki gitmiyor hiç kacamakta yapmıyorum
❤hepimiz tecrübeliyiz canım hepimiz yardım ederiz sen konuş baharla hızlandır coşturdun bizi
Gittiği yere kadar gitmek istiyorum canım daha doğrusu spor ve dengeli beslenmeyi sokmak istiyorum hayatimaArada takılîr normal canm yağ oranıda azaldıkça daha yavaş gidiyor senin hedefin kaçtı ?
❤
Yani 50 - 53 -56 gibi ortalama bir rakam yok sanırım 50ye kadar filan devam edecekmisin ?Gittiği yere kadar gitmek istiyorum canım daha doğrusu spor ve dengeli beslenmeyi sokmak istiyorum hayatima
Ayyyy hadi açılsın heyecandan bayılcambugün açılır muhtemelen :)
Yok canım göbek gitsin yeter zaten 50 den sonrası çok zor gidiyor giderse tabi 45 e kadar yolu varYani 50 - 53 -56 gibi ortalama bir rakam yok sanırım 50ye kadar filan devam edecekmisin ?
Ayyyy hadi açılsın heyecandan bayılcam
Yaza zayıf girelim hadi kızlarrrr
Yaza girmeye sadece 2 ay kaldı
geçmiş olsun canımYok canım göbek gitsin yeter zaten 50 den sonrası çok zor gidiyor giderse tabi 45 e kadar yolu var
Bu arada tahlil de yaptırdım gayet sagliklisin dedi doktor da çok şükür evdeki alettemi var sorun anlamadım açken şeker hep 100 üzeri çıkıyor
Sağol canım
geçmiş olsun canım
50nin altına tabiki gerek yok canım zaten spor ve sağliklı diyet ile gidince 50 bile olmadan göbek düm düz olurYok canım göbek gitsin yeter zaten 50 den sonrası çok zor gidiyor giderse tabi 45 e kadar yolu var
Bu arada tahlil de yaptırdım gayet sagliklisin dedi doktor da çok şükür evdeki alettemi var sorun anlamadım açken şeker hep 100 üzeri çıkıyor
Oda ucukgenclik te bizi unuttu vallahtc71 Nerdesin ?????
Oda ucukgenclik te bizi unuttu valla
Hatice 24 subattan beri yokmusucukgenclik i 5.takıma geçerkende etiketlemiştim ama cvp gelmemişti htc71 de iyice yok oldu ama o hiç böyle yapmazdı uğrardı mutlaka
Bunu yazdıktan sonra akşam yemeğine pilavla un helvası yapmamBen gideyim de sağlıklı menü hazirliyayim bari kaptan olcaz moda göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?