- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
O son fotoyu paylaşmayacaktinValla bilmiyorum aranızda bi kem göz var irademe nazar değdi mesela az önce utanmadan patlamış mısır yedim bi tabak
Ahahahhaha sende mi manken kardeşim
Ahahhaha neyimş konuştunuz kız o kadar ahahahaha
Gelseydin gördün taş kızValla bilmiyorum aranızda bi kem göz var irademe nazar değdi mesela az önce utanmadan patlamış mısır yedim bi tabak
Ahahahhaha sende mi manken kardeşim
Ahahhaha neyimş konuştunuz kız o kadar ahahahaha
Artık çok geç duydum.Suss duymasin
Aynen canm hem sporsuz hem de karbonhidrat hamur işi devam edersen kaslar gider yerine yağlar gelir ondan kilon aynı kalsada giden kas yerine yağ gelmesi vucudun kendini salmış yumuşamış ve daha geniş olmuş bir hal almasına sebep olur fit olmak için spor ve sağlıklı beslenmek şartKız vallaha hava atmiyorumama.gercekten yiyip yiyip kilo almamak harika birşey kilo derdin yok Gömül keklere pogacalara ama.tabi spor yapmazsam biraz daha sporla kazandığım az bir kas da gidecek
O son fotoyu paylaşmayacaktinkız ben de maşallah dediydim arada kaynadı mı acaba
Gelseydin gördün taş kız
Muhtemelen o zamanki ödemi attım ama üstüne yeni ödem ekledim canım pazar günü kombo yaptım karbonhidrat yükledim hala onların vicdan azabını atamadım.Ahahaha kaç sayfa geri dönüp okutçanız şimdi bana
Ee ben yokken neler oldu bakalmucukgenclik naptın sen canım ödemi attın mı
Bak bence ne yap biliyo musun sen ben gruba geldiğimden beri gruptasın ama tam bi iniş yakalayamıyosun biraz mola ver kendine snra tam motive bi halde bi süre kaçaksız diyetine uymaya çalış canımMuhtemelen o zamanki ödemi attım ama üstüne yeni ödem ekledim canım pazar günü kombo yaptım karbonhidrat yükledim hala onların vicdan azabını atamadım.
Yok canım ya rutinimden çıkman gerekti bi iki haftalığıma diyet spor pek yapamıyorum o yüzden dedim dün sabah tartıldm 60.5 çıktm yediklerimin ödemine yoruyorum 100gramıBrkas kuzum sen kilo mu aldın niye nazar değdi diyorsun.
Bak bence ne yap biliyo musun sen ben gruba geldiğimden beri gruptasın ama tam bi iniş yakalayamıyosun biraz mola ver kendine snra tam motive bi halde bi süre kaçaksız diyetine uymaya çalış canım
Yok canım ya rutinimden çıkman gerekti bi iki haftalığıma diyet spor pek yapamıyorum o yüzden dedim dün sabah tartıldm 60.5 çıktm yediklerimin ödemine yoruyorum 100gramı
Günaydın bizim için sabah olmuş olup kediyi bile besledim.Herkes uyudumu yaaaben dönene kadar çok geç mi oldu
2 gundur oglen uyumayinca 12 olmadan uyuya kalmışımHerkes uyudumu yaaaben dönene kadar çok geç mi oldu
Ah kuzum bana bunlarla gelinTubim kaç kilo oldun kuzum memleket dönüşü fazlalıkları beraber atarız sıkma canını
Yeni birimi geldi sandimAhahaha kaç sayfa geri dönüp okutçanız şimdi bana
Ee ben yokken neler oldu bakalmucukgenclik naptın sen canım ödemi attın mı
Sağol canm aynen Hamur işi hiç yemedimGünaydın bizim için sabah olmuş olup kediyi bile besledim.
Dün gece için sıkma canını zaten biraz sağlığınla ilgili sorun yaşamıştın. Tabi hamur işi yerine vitaminli bir şeyleri yeseydin daha iyi olurdu dicemde ne yediğini de bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?