♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Valla bilmiyorum aranızda bi kem göz var irademe nazar değdi mesela az önce utanmadan patlamış mısır yedim bi tabak

Ahahahhaha sende mi manken kardeşim

Ahahhaha neyimş konuştunuz kız o kadar ahahahaha
O son fotoyu paylaşmayacaktin kız ben de maşallah dediydim arada kaynadı mı acaba

Menümü hiç yazmayayım nazar değer kızlar ya kaç gündür hastalıktan neler yedim neler psikolojim bozuldu sesim de çıkmıyo kart horoz gibi oldum bugün iyice halsizlestim cumartesi günü iyice batircam belli oldu spor bu hafta hiç yapamadım iyileşmeyi bekliyorum haftaya inşallah diyelim bu hafta terleyip soğumak istemiyorum açıkçası hastalığım evrim geçirdi resmen boyut değiştirdi herkes önce grip sonra öksürük olur ben önce öksürük sonra gribe yakalandım

Kız vallaha hava atmiyorum ama.gercekten yiyip yiyip kilo almamak harika birşey kilo derdin yok Gömül keklere pogacalara ama.tabi spor yapmazsam biraz daha sporla kazandığım az bir kas da gidecek
Aynen canm hem sporsuz hem de karbonhidrat hamur işi devam edersen kaslar gider yerine yağlar gelir ondan kilon aynı kalsada giden kas yerine yağ gelmesi vucudun kendini salmış yumuşamış ve daha geniş olmuş bir hal almasına sebep olur fit olmak için spor ve sağlıklı beslenmek şart ara ara ye tabi ama hergün yersen göbek ve bel kısmı görüntüsü malesef değişiyor neyseki spora başlamışsın tebrik ederim en keyifli kısım zaten diyetsiz kilo verme dersi olmadan spor yapıp vucudu şekillendirme

Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00 : peynir, 2 zeytin, domates, biber, bir havyar, bir dilim ekmek, çay
Ara : sütlü kahve, bir incir
Akşam 17.00 : balık, salata, kavun
21.00 : Türk kahvesi, bir armut
Bugün 2 saat yürüyüş yaptım. Gün içinde babamın zayıflama suyu olan elmalı suyundan içtim. (Aramızda kalsın o suyla kim nasıl kilo vermiş hala merak ediyorum.)

Ahahaha kaç sayfa geri dönüp okutçanız şimdi bana

Ee ben yokken neler oldu bakalm ucukgenclik naptın sen canım ödemi attın mı
Muhtemelen o zamanki ödemi attım ama üstüne yeni ödem ekledim canım pazar günü kombo yaptım karbonhidrat yükledim hala onların vicdan azabını atamadım.

Verano_porteno canm nasılsın biz takım kapanınca bu topikte samimi arkadaşlarla yine bir arada devam etmeye karar verdik canm 8-9 samimi arkadaş bir araya toplandk yine muhabbet,gırgır şamata,diyet,spor,sohbet hersey bir arada bu topikteyiz ve senide aramızda görmek isteriz canm ondan senide etiketliyorum görünce sen de gel ❤ birlikte sporalarımıza devam edelim yine

Muhtemelen o zamanki ödemi attım ama üstüne yeni ödem ekledim canım pazar günü kombo yaptım karbonhidrat yükledim hala onların vicdan azabını atamadım.
Bak bence ne yap biliyo musun sen ben gruba geldiğimden beri gruptasın ama tam bi iniş yakalayamıyosun biraz mola ver kendine snra tam motive bi halde bi süre kaçaksız diyetine uymaya çalış canım
Brkas kuzum sen kilo mu aldın niye nazar değdi diyorsun.
Yok canım ya rutinimden çıkman gerekti bi iki haftalığıma diyet spor pek yapamıyorum o yüzden dedim dün sabah tartıldm 60.5 çıktm yediklerimin ödemine yoruyorum 100gramı

Canm ödemli halin 60.5 ise 59lara geçmişsindir süper ❤ zaten sadece spor yapsan bile bir süre sonra ister istemez 1kilo daha gider diyetsiz bile 59olursun darısı başıma

magickk nasl oldun canm
Kızlar öğlen birden ani karar verip anneme gittim ve eve gece döndüm ve menüm tabiki allak bullak oldu ve toplam 4ağrı kesici ile hala baş ağrısından kurtulamadım
melisa- o kem gözlü kim ise sen ucuz yırtmışsın canm beni resmen öldürecekti dün gece danstan çıktığım da bayılacak gibi oldum bu gece hala kendime gelemedim beynim ağrıdan çatladı ,halsizlik elim ayağım tutmadı başdönmesi falan ölüyordum dün gece yazdm hatta buraya da bana tam öldürücü enerji yollamış deveyi kazana insanı mezara koyar dediklerinden bence bu bizi gizli izleyenlerden ajanlardan biri yapmış olabilir

Herkes uyudumu yaaa ben dönene kadar çok geç mi oldu
Günaydın bizim için sabah olmuş olup kediyi bile besledim.
Dün gece için sıkma canını zaten biraz sağlığınla ilgili sorun yaşamıştın. Tabi hamur işi yerine vitaminli bir şeyleri yeseydin daha iyi olurdu dicemde ne yediğini de bilmiyorum.

Sağol canm aynen Hamur işi hiç yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…