♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

şimdi bu başlıkta tam olarak ne yapıyoruz :) bende de biraz fazlalıklar oluştu da :)

Kızlar bir şey sorucam cumartesi bildiriminde sena zeynep yok ya o normal koruma modunda dimi bizim yani benim gibi yiyip yiyip kilo vericem ben banane diyen durumu yok dimi hayalindeki kiloda o. Bildirimde olmayınca sormak istedim.
Canım ben zaten hedefledigim kilonun altındayım yesemde çok şükür 5 ay boyunca kilo almadım yağdan verince sana hemen geri dönmüyor tabi her günüm abur cubur la geçmiyor ama yersem eğer ertesi gün dikkat ediyorum.

Şimdi sadece spora devam etmem gerekiyor 1 ayda anca toplarım kendimi ve sıkılaşmak için devam etmem lazım. Bu sene bir sürü aksilikten hiç tatil yapamadım seneye güzel bir tatil planladigim için sıkı bir vücut yapmam şart Yoksa iki çocuklu fit bir anne nasıl olurum

Uçuk senin için 2 kilo da vereyim bari rüzgarlı havada ip baglayip ucursunlar beni

şimdi bu başlıkta tam olarak ne yapıyoruz :) bende de biraz fazlalıklar oluştu da :)
Merhaba biz cuma zayiflama yarışmasın da aynı takımda yarışan ve mezun olan üyeleriz aynı takımda yarışıp samimi arkadaşlık kuran bir grup olarak mezun olduktan ve takım kapandıktan sonra bir arada kalmak için bu başlığı açtk canm yani bu baslikta toplanıp bir şey yapmıyoruz biz kendi arkadaş grubumuzla kopmamak için burdan sohbet ,spor,diyet,muhabbet vs. Kendi içimizde devam ediyoruz ama zayîflmak için çeşitli diyetler adı altında topikler bulunuyor siz isterseniz oralara bakınız yada daha azimli hîrslı ve programli olmao isterseniz cuma zayiflama yarislari takimlarindan bir tanesine katılabilirsiniz

Ama ama ama ama... Beni aranıza almıyosunuzzzz

Şaka bir tarafa bol muhabbetler :) Arada gelir topiği yazmadan okurum :) Bayağı eğleniyorsunuz :)

Seni buraya ibret olsun diye aldık zaten
iki çocukla 52-53 kiloda olup birde hala sporla fit vücut yapmayı başaran biri olarak sana hepimiz bakıp bakıp utanalım maşallah size magickim de 2çocuklu ve 58olmustu ve hatta şuan gene olmak üzere sadece 2kilocuğu kaldı ❤❤❤
kızlar bizde utanalım tek çocuk sonrası bile fit olcaz diye göbekimiz çatlıyor hele ki çocukuda olmayanlar ucukgenclik sen iyice utan doğum da yapmadn vucut bozulmadı senin şimdi taş gibi olman lazım hemen kalk spor yap bence

Ama ama ama ama... Beni aranıza almıyosunuzzzz

Şaka bir tarafa bol muhabbetler :) Arada gelir topiği yazmadan okurum :) Bayağı eğleniyorsunuz :)
Evt canm biz eğlenceli espiri takılmayı seviyoruz ama bazilarınin yapisi farkli olabiliyor yanlis anlayan bu tarz diologlarda alinganlip yapip degisik davranan modumuzu dusuren insanlar olabiliyordu herkesde espiri anlayışı ve eğlenceli kişilik yapısı olmigor ve temiz bir niyette bakamıyor ondan bu şekilde mutlu ve rağatız bir birimiz iyi anliyoruz ❤ ❤❤ güzel düşünce ve sözlerin için teşekkür ederiz canm uğrayabilirsin tabi bu arada kalori takibi topiği var ordan da diyet yapanlara bakabilirsin bende arada oraya gitiyorum kalori takibi yapıyorum bende

Utanın magickim canım sen utanma sende bendensin şaka maka ucukgenclik yediginin 5 misli spor yap cabuk hemen vercen bak sonra sosisli falan aklından gecmicek

Utanın magickim canım sen utanma sende bendensin şaka maka ucukgenclik yediginin 5 misli spor yap cabuk hemen vercen bak sonra sosisli falan aklından gecmicek
O zaman içimizdeki utanç kaynağı uçuk kız oldu çabuk spor yap bakayım kesin şimdi makarna götürüyordur biz iki çocuklu olaraktan hele sen senacim gurur kaynagimizsin tebrikler

O zaman içimizdeki utanç kaynağı uçuk kız oldu çabuk spor yap bakayım kesin şimdi makarna götürüyordur biz iki çocuklu olaraktan hele sen senacim gurur kaynagimizsin tebrikler
teşekkür ederim canım ucukgenclik yaş itibari ile daha da güzel kilolar verir hadi bakalım az daha gayret olucak gelecek yaz daha güzel ve fit bir uçuk bekliyor plajlar

Ohh değme keyfine tabi zayıfladın çıta gibi kaldın bize hava at biz malesef yedikmi vicdan azabından ölüyoruz çünkü hedefimize varamadık
Kız vallaha hava atmiyorum ama.gercekten yiyip yiyip kilo almamak harika birşey kilo derdin yok Gömül keklere pogacalara ama.tabi spor yapmazsam biraz daha sporla kazandığım az bir kas da gidecek

Geçmiş olsun tekrardan canım bir an önce dişinde düzelir

Yok valla kızlar ne sosisli ne makarna yemedim. Bizim kedinin yaş maması bitmiş sabah sabah ona balık yaptık. Balık kokusu sevmediğim için mutfağın bütün duvar dolap her yerini deterjanla sildim. Tabi kediye kahvaltıda balık yapınca bugün balık günü oldu. Kahvaltıda bir tane havyar yedim. Kokusu bana ye beni dedi. Onun haricinde yağsız tuzsuz kahvaltı yaptım. Demin bir incir yanında sütlü kahve içtim.

Ben bu halde birşey beceremedim. Demekki doğum yapsam ağır yaşamlar programına dahil olucam. Şimdi daha çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…