- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
Gelir Birazdan canm merakla bekliyoruz onun tartısı kaç konuşçakÇok güzel bu mükemmel bir görüntü yellowww nerdesin sen uyu hala brkas tartıları konuşturuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir Birazdan canm merakla bekliyoruz onun tartısı kaç konuşçakÇok güzel bu mükemmel bir görüntü yellowww nerdesin sen uyu hala brkas tartıları konuşturuyor

Ay özür dilerim canm
 ben tubinin yazına yuppi deyip schoner hosgeldin deyip sana sarılma koymuştum hatta böyle
 ben tubinin yazına yuppi deyip schoner hosgeldin deyip sana sarılma koymuştum hatta böyle  çok sevinmiştim ama bu hesabını bilmediğim için hiç aklımdan sen olabileceğin asla geçmedi
 çok sevinmiştim ama bu hesabını bilmediğim için hiç aklımdan sen olabileceğin asla geçmedi  kusura bakma tatlım yaaa biliyosun peşimize ajanlar düştü onlardan biri sandm laf söylemeye geldi sandm bende
kusura bakma tatlım yaaa biliyosun peşimize ajanlar düştü onlardan biri sandm laf söylemeye geldi sandm bende 

Yok ya sen öyle zannetAy ne iyi yapmışsın canım o bahaneyle geçtim seni birazcık daha dinlendir kendini boşver

dün dünde kaldı artık önüme bakıcam cumaya görüşürüz
 dün dünde kaldı artık önüme bakıcam cumaya görüşürüz 
Ne bilem ben hic gormedim ki berkasin fotografinisen gordun tabi dersin 20 giyer diye

Evt Tubi haklı kızlarBende gormedim
 melisa-
 20 giyer

melisa-
 20 giyer 
 ben hep diyorum mankendin çok öncesin vs. Ama artk en son fotosunu görüncede
 ben hep diyorum mankendin çok öncesin vs. Ama artk en son fotosunu görüncede  sen niye diyet yapiyosun ben anlamadm dedim ona da
 sen niye diyet yapiyosun ben anlamadm dedim ona da yok böyle bir incelik
 yok böyle bir incelikO.M.GGünaydın alkışları bana gelsinnnnn
 magic brkas seni yakalams darısı başıma
  magic brkas seni yakalams darısı başıma   harikası rakibem yetiscem size
 harikası rakibem yetiscem size
Bende gormek istoyorum bana ne bana ne
Evt Tubi haklı kızlarmelisa- 20 giyer
sen niye diyet yapiyosun ben anlamadm dedim ona da
yok böyle bir incelik

Bende gormek istoyorum bana ne bana ne
Noluyo ya bişey mi kaçırdımBende bende

Gozumuz fit hatun görsün sen gerci hergun zaten kendini goruyorsunBende bende

Berkasin incecik halini görmek istiyoruzNoluyo ya bişey mi kaçırdım

Off sorma ya incecik oldu kız hala diyet yapiyoBerkasin incecik halini görmek istiyoruz

Pes ya sen miydincanım bizde ajan falan sandık seni
hoşgeldin nasılsın
 ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın
 ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın Ay 1 saatta olsa razıyım
25 aldm
Ya bi yandan da aklıma geldi biliyo musun ondan düzgün konuşmaya çalıştm bide sensen diyeama senin yüzünden nasıl günahlar aldık nasıl günahlar aldık

ama sizi buna itenler utansın
 iyiyim cnım sen nasılsın istemeden düzenlemiş oldumHoşgeldin canım. Bende dedim gene kim bize suikast yapıyor. Nasılsın?

yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adınaAy özür dilerim canmben tubinin yazına yuppi deyip schoner hosgeldin deyip sana sarılma koymuştum hatta böyle
çok sevinmiştim ama bu hesabını bilmediğim için hiç aklımdan sen olabileceğin asla geçmedi
kusura bakma tatlım yaaa biliyosun peşimize ajanlar düştü onlardan biri sandm laf söylemeye geldi sandm bende

Sağol canım iyiyim gördüğün gibi hala diyetle uğraşıyorumya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın

bende anlamak için bir süre hıı diyip düşündüm biliyor musun
iyiyim cnım sen nasılsın istemeden düzenlemiş oldum
yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adına
 kızlar acti da burayı allahtan kendimize dikkat ediyoruz
 kızlar acti da burayı allahtan kendimize dikkat ediyoruzSağol canm benimya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın

yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adına
 sen trotta bana demistin beklediğin bir iş olacak ama vakti var vs.diye ❤ ay bide bu srpn
 sen trotta bana demistin beklediğin bir iş olacak ama vakti var vs.diye ❤ ay bide bu srpn  bir yerden tanıdık ama diyorum bende
 bir yerden tanıdık ama diyorum bende  tubi de yeni hesap filan demedi hiç bize biz ondan sen direk schoner olarak burda bakıyorsun ve schoner olarak msj yazacaksın sanıyoruz ya tubinin suçu bu
 tubi de yeni hesap filan demedi hiç bize biz ondan sen direk schoner olarak burda bakıyorsun ve schoner olarak msj yazacaksın sanıyoruz ya tubinin suçu bu 
Yaa iltifatlardan eriyip daha da zayıflıcam şimdi
Evt Tubi haklı kızlarmelisa- 20 giyer
sen niye diyet yapiyosun ben anlamadm dedim ona da
yok böyle bir incelik

Sen tartıldn mı canım sende 60lara indin benceO.M.Gmagic brkas seni yakalams darısı başıma
harikası rakibem yetiscem size

ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın

Bencede paranoyak olduk
 Bencede paranoyak olduk 

Öyle düşündüm ama hayalkırıklığıYaa iltifatlardan eriyip daha da zayıflıcam şimdi
Sen tartıldn mı canım sende 60lara indin bence
 Akşam 61.9 çıkmıştı ama  sabah 61.6 çıktı gene
 Akşam 61.9 çıkmıştı ama  sabah 61.6 çıktı gene  sabah akşama arası 300grm fark mı olur yaaa sınır oldum
 sabah akşama arası 300grm fark mı olur yaaa sınır oldum  belki yarına düşerim dün spordan şişen kaslar bugün inmemiştir diye kendimi teselli ediyorum
  belki yarına düşerim dün spordan şişen kaslar bugün inmemiştir diye kendimi teselli ediyorum
A aa kesin şişkinlik var 300 gram fark olur mu hiç bozma moralini kesin düşersin yarın canımÖyle düşündüm ama hayalkırıklığıAkşam 61.9 çıkmıştı ama sabah 61.6 çıktı gene
sabah akşama arası 300grm fark mı olur yaaa sınır oldum
belki yarına düşerim dün spordan şişen kaslar bugün inmemiştir diye kendimi teselli ediyorum

hedefin kaçtı canim daha ne kadar zayiflayacaksin boyunda güzeldi
 hedefin kaçtı canim daha ne kadar zayiflayacaksin boyunda güzeldi