♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Günaydın kızlar nasılsınız @yellow @brk aşk olsun tubi dün demişti shoner geliyor diye :KK70: yeni hesap açtım kızlar
Ay özür dilerim canm 😂 ben tubinin yazına yuppi deyip schoner hosgeldin deyip sana sarılma koymuştum hatta böyle :KK74: çok sevinmiştim ama bu hesabını bilmediğim için hiç aklımdan sen olabileceğin asla geçmedi :KK23:kusura bakma tatlım yaaa biliyosun peşimize ajanlar düştü onlardan biri sandm laf söylemeye geldi sandm bende 😂🤣

Pes ya sen miydin :KK8: canım bizde ajan falan sandık seni :KK70:hoşgeldin nasılsın
:D ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın
Ay 1 saatta olsa razıyım 😂😂

25 aldm 😁😁😁😁

Ya bi yandan da aklıma geldi biliyo musun ondan düzgün konuşmaya çalıştm bide sensen diye 😂😂 ama senin yüzünden nasıl günahlar aldık nasıl günahlar aldık 😂😂😂😂
:D :D
bende anlamak için bir süre hıı diyip düşündüm biliyor musun :D :D ama sizi buna itenler utansın :D
Hoşgeldin canım. Bende dedim gene kim bize suikast yapıyor. Nasılsın?
iyiyim cnım sen nasılsın istemeden düzenlemiş oldum :D :D
Ay özür dilerim canm 😂 ben tubinin yazına yuppi deyip schoner hosgeldin deyip sana sarılma koymuştum hatta böyle :KK74: çok sevinmiştim ama bu hesabını bilmediğim için hiç aklımdan sen olabileceğin asla geçmedi :KK23:kusura bakma tatlım yaaa biliyosun peşimize ajanlar düştü onlardan biri sandm laf söylemeye geldi sandm bende 😂🤣
yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adına

:KK70: ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın

:KK70: :KK70:
bende anlamak için bir süre hıı diyip düşündüm biliyor musun :KK70: :KK70: ama sizi buna itenler utansın :KK70:

iyiyim cnım sen nasılsın istemeden düzenlemiş oldum :KK70: :KK70:

yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adına
Sağol canım iyiyim gördüğün gibi hala diyetle uğraşıyorum :KK70: kızlar acti da burayı allahtan kendimize dikkat ediyoruz

:KK70: ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın

bende anlamak için bir süre hıı diyip düşündüm biliyor musun :KK70: :KK70: ama sizi buna itenler utansın :KK70:

Sağol canm benim :KK19: sen trotta bana demistin beklediğin bir iş olacak ama vakti var vs.diye ❤ ay bide bu srpn 🤔 bir yerden tanıdık ama diyorum bende 😂 tubi de yeni hesap filan demedi hiç bize biz ondan sen direk schoner olarak burda bakıyorsun ve schoner olarak msj yazacaksın sanıyoruz ya tubinin suçu bu 😂

😂😂 Bencede paranoyak olduk 😂😂

Yaa iltifatlardan eriyip daha da zayıflıcam şimdi 😁

Sen tartıldn mı canım sende 60lara indin bence
Öyle düşündüm ama hayalkırıklığı 😂 Akşam 61.9 çıkmıştı ama sabah 61.6 çıktı gene 🤣 sabah akşama arası 300grm fark mı olur yaaa sınır oldum 😂 belki yarına düşerim dün spordan şişen kaslar bugün inmemiştir diye kendimi teselli ediyorum😂

Öyle düşündüm ama hayalkırıklığı 😂 Akşam 61.9 çıkmıştı ama sabah 61.6 çıktı gene 🤣 sabah akşama arası 300grm fark mı olur yaaa sınır oldum 😂 belki yarına düşerim dün spordan şişen kaslar bugün inmemiştir diye kendimi teselli ediyorum😂
A aa kesin şişkinlik var 300 gram fark olur mu hiç bozma moralini kesin düşersin yarın canım
Bu arada ben bide wc çıktm 60.3 çıktım 😂😂

[QUOTE="brkas, post: 61519326, member: 933203"
A aa kesin şişkinlik var 300 gram fark olur mu hiç bozma moralini kesin düşersin yarın canım
Bu arada ben bide wc çıktm 60.3 çıktım 😂😂
[/QUOTE]
59 a birsey kalmamis kii :rolleyes: hedefin kaçtı canim daha ne kadar zayiflayacaksin boyunda güzeldi :KK8:

Back
X