• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

:KK200: :KK37: teşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza :KK74: dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı:KK48: ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı :KK71::nazar:
Sadece 600grmcık sonra 60lara veda :KK71:
Eki Görüntüle 2552070
melisa- melisa- canımmm sonunda seni yakaladım mı🤩

:KK200: :KK37: teşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza :KK74: dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı:KK48: ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı :KK71::nazar:
Eki Görüntüle 2552070
haftaya 59 kesinlikle seni bekliyor 💞💞💃💃

inşallah kuzum :dua:
Allah zihin açıklığı versin :dua:
Sagol canim :KK60:
Eki Görüntüle 2552070
Sen ne ettin yellowww :rolleyes::rolleyes::rolleyes:59 a birsey kalmadi
ya hiç sorma kendime kıza kıza yedim ptatesleri yazık patrona da öyle yedirdim :KK70: öldürcek beni dyor :KK70:

başarılar canım

:KK70: :KK70:
yürüyüşte yemek aklıma hiç gelmiyor benim sıvı şeyler istiyor cnım çay kahve süt gibi şeyler.
tok çık dönüşte bir kahve iç

ödemdir o 100 gr . benimde yapasım var ama çok büyük bir sorunum var yapmasını bilmiyorum :KK70:
tartılmdım sabah

aç karnına kaç çıkıyordun
Sağol tatli kiz sana da Allah zihin acikligi versin :KK15:

Hatta sporumu yaptım tekrar tartıldım 54,20 çıktım benim için gayet iyi daha da zayıflamak istemem zaten şu sporu devam ettireyim yeter☺
LİSTELERE DEVAM EDİYOR MUSUN
bi ara rakip diye karşıma senayı vermiştiniz hatırladın mı :KK70::KK70: (ağlanacak halime gülüyorum o ayrı o_O)
:D :D
htırlamıyorum ama doğrudur . maşşallah aldı başını gitti

ya hiç sorma kendime kıza kıza yedim ptatesleri yazık patrona da öyle yedirdim :KK70: öldürcek beni dyor :KK70:

başarılar canım

:KK70: :KK70:
yürüyüşte yemek aklıma hiç gelmiyor benim sıvı şeyler istiyor cnım çay kahve süt gibi şeyler.
tok çık dönüşte bir kahve iç

ödemdir o 100 gr . benimde yapasım var ama çok büyük bir sorunum var yapmasını bilmiyorum :KK70:
tartılmdım sabah

aç karnına kaç çıkıyordun
Ya ama bnm evde bi cekmece var grsen sbur cubur ne ararsn var tam bitti gonderdm hepsini aksam komsu bsrtuya diye bi poset getirms biseyler :D
Kiz bisey yok ondaaa maya un su tuz yogurtta koyuyorm bn bitti gitti mayalandircn sonra ekil verip tepsiye koycn miss bi dahski yapisimda foti atarm bsk

Back
X