• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Aynen öyle idi beraber 10-15 kilo atmışız ki arada alıp verdiklerimizi saysak ooo ooo yani okadar kiloları attık attık şimdi son 3-4 kiloyu ayrı mı verelim olacak iş diil 😂
Yok canım olmaz tabi imkansız hep beraber vermişiz zaten ayrı ayrı bence veremeyiz 😄

eşimin istekleri bitince diyete baslicam :D onla beraber bnde yiyorum resmen her yerim şişti aynaya baktıkça kendime şaşırıyorum bayadır 2 öğün besleniyorum geç kalktigim. İçin eşim işe baslyonca 3 öğüne gecicem

Sağol canım 59 larida gördüm iki gün önce aslında ama dün oructum bugün kalkamadım ve ara ara oruç niyetim var sonrada ramazan inşallah almamisimdir almamda Ramazan da

5. Takıma bende başlamıştım ama hergun menü yazmak spor puanı falan beni geriyor fazlasıyla sıkılıyorum neden böyle bilmiyorum iki gün sonra bırakmıştım şimdi dönmeye yüzüm yok :)
Öyle düşünme istedigin zaman girebilirsin bişey demez ki kimse ama tabi takım iyi geliyorsa önemli olam o canım geriyorsa ters tepiyorsa iyi düşün tabi önemli olan motive olmak nasl daha iyi motive oluyorsan öyle yapmak mantıklı 👍 ben mezun olduktan sonra 1 kilo bile vermedim yarışlar olmayinca veremiyorum onu farkettim bana iyi geliyormuş ondan girmek istedim yoksa böyle 2gün ye 3gün dikkat et sporla da destek ile anca formumu koruyorum ama takımda olsan haftanın 3günü diil 6-7 günü sıkı diyet yapıyordum ozman da sporla beraber düzenli kilo veriyordum ondan benim 57-58 olana kadar tekrar bir yarışa katılmam şart zaten özel durumlardan şu ara birazda şiştim 1-2 yukarı çıktı kilom hepsini birden yaz gelmeden atmam lazım sana maşallah bizden önce 59u sen gördün 👏👏

Geldiiiii 2 gün erkenn geldi supriz yaptı ❤
Yedik içtik şimdi diyet vakti bnde yavaş yan başlıyorum yoksa sen bana yeticscen bu gidisle :KK70: yarın sabah tartilayim bakauim bide ben PC aldım aklımda takımı tekrar açmak var ama karar veremiyorum
Canim gözün aydin kavusmusun esine valla iyi olmus Allah insallah Türkiyede de rizkinizi verir 🙏
Ya valla ne güzel olur takimi açman 🥰 hepimiz kilo aldik ve dagildik baska takimlara

Öyle düşünme istedigin zaman girebilirsin bişey demez ki kimse ama tabi takım iyi geliyorsa önemli olam o canım geriyorsa ters tepiyorsa iyi düşün tabi önemli olan motive olmak nasl daha iyi motive oluyorsan öyle yapmak mantıklı 👍 ben mezun olduktan sonra 1 kilo bile vermedim yarışlar olmayinca veremiyorum onu farkettim bana iyi geliyormuş ondan girmek istedim yoksa böyle 2gün ye 3gün dikkat et sporla da destek ile anca formumu koruyorum ama takımda olsan haftanın 3günü diil 6-7 günü sıkı diyet yapıyordum ozman da sporla beraber düzenli kilo veriyordum ondan benim 57-58 olana kadar tekrar bir yarışa katılmam şart zaten özel durumlardan şu ara birazda şiştim 1-2 yukarı çıktı kilom hepsini birden yaz gelmeden atmam lazım sana maşallah bizden önce 59u sen gördün 👏👏
Sağol canım kaç gündür durdu sanki gitmiyor hiç kacamakta yapmıyorum :(

Geldiiiii 2 gün erkenn geldi supriz yaptı ❤
Yedik içtik şimdi diyet vakti bnde yavaş yan başlıyorum yoksa sen bana yeticscen bu gidisle :KK70: yarın sabah tartilayim bakauim bide ben PC aldım aklımda takımı tekrar açmak var ama karar veremiyorum
ne zaman açmayı düşünüyorsun takımı... ben listedeyim hemen gelirim .... sen ben tugbaFB tugbaFB Luluuu94 Luluuu94 @diyetlikadn magickk magickk var

Canim gözün aydin kavusmusun esine valla iyi olmus Allah insallah Türkiyede de rizkinizi verir 🙏
Ya valla ne güzel olur takimi açman 🥰 hepimiz kilo aldik ve dagildik baska takimlara
Sağol kuzum şükür buldu iş hemencik işlerini halledince baslicak 🥰
Ya istiyorum da şimdi ben farklı isimle burdayım ya kabul ederler mi bilemedim ben bilgisayar yok diye kaptanlığı kabul etmemistim ama şimdi hazır var esimde iset baslicak raaht raaht igilenebilirim gibi geliyo

Gözün aydın canm 😊
ne zaman açmayı düşünüyorsun takımı... ben listedeyim hemen gelirim .... sen ben tugbaFB tugbaFB Luluuu94 Luluuu94 @diyetlikadn magickk magickk var
Sağolun kizlar Allah razı olsun ❤️
Eşim işe başladıktan sonra diye düşündüm ama işte bı konusmak lazım tekrar actirirlar mi takımı bn kuralları unuttum açmadan önce oturup onları iyice okumam.lazim daha var yani 😁

Sağol kuzum şükür buldu iş hemencik işlerini halledince baslicak 🥰
Ya istiyorum da şimdi ben farklı isimle burdayım ya kabul ederler mi bilemedim ben bilgisayar yok diye kaptanlığı kabul etmemistim ama şimdi hazır var esimde iset baslicak raaht raaht igilenebilirim gibi geliyo
artık nick değişikliği yapılmıyormuşta o_O ama kendini tanıttıktan sonra niye sorun olsun ki bi süre seni tanıdığımız resmini koyarsın olur biter :KK53: yap valla direk takıma gireceklerde var zaten, takım sayısıda azaldı iyice güzel olur

Sağolun kizlar Allah razı olsun ❤
Eşim işe başladıktan sonra diye düşündüm ama işte bı konusmak lazım tekrar actirirlar mi takımı bn kuralları unuttum açmadan önce oturup onları iyice okumam.lazim daha var yani 😁
hepimiz tecrübeliyiz canım hepimiz yardım ederiz sen konuş baharla hızlandır coşturdun bizi :D

Back
X