canım erkekle kadın önce arkadaş olur sonra gerisi gelir sık sık msjlaşmaktan konuşmaktan birde bir taraf duygusal boşluktaysa kesin bişeyler olur eğer eşini kaybetmek istemiyorsan ayrılmak istemiyorsan eşini bu duygusal boşluğa it me ye cek sin onu sahiplanaceksin evet acı çekiyorsun ne onunla oluyor ne de onsuz anladım bunu ama sen en doğru kararı vereceksin ve öyle yoluna devam edeceksin diğer konunu tam bilmiyorum ama belkide gercekten eşinle arasında bişey yoktur yani yüzde yüz eminmisin eger şüphen varsa neden sadece eşine yükleniyorsun çık kızın karşısına dik dur yuvamı yıktırmam de eşimle arkadaslık etmeyeceksin de bize yazık değil mi de beni aldatan senide aldatır iki gün sonra yuva yıkanın yuvası olmaz sana ne Allah gün yüzü gösterri ne de ben de bakalım ne ypacak hatta kızın ailesine bişekilde ulaş ve kızınız kocamın yakasını bırakmıyor de bakalım aile ne tepki verecek kimse kızna aferim demez tabi eşine kız bunarı anlatırda karşına dikerse eşine de ayrılmak istemiyorum bunun için çabalıyorum ilerde çok pişman olacaksın bunu engelmeye çalışıyorum dersin ayrılamk zor geliyorsa ayrılmamak için çaba göstereceksin canım
kızla konuştum karşısına dikildim işyerine gidip rezil ettim hatta yüzleştircem sizi dedim eşim goturdu benı oda yanımızdaydı .eşim yanımızdayken fazla bısey demedım ,onları bıraktım sonra tekrar kızın ısyerıne gıttım ablasınada soyledım..halada arada arıyorum eşimin telınden kaç kez oymus gıbı msj attım ama anlıyo cevap yazmıyo..böyle bi paranoyak oldum yanı işte bu yüzdende zaten ayrılmak istedim..