ayrılmak çok zor....

canım erkekle kadın önce arkadaş olur sonra gerisi gelir sık sık msjlaşmaktan konuşmaktan birde bir taraf duygusal boşluktaysa kesin bişeyler olur eğer eşini kaybetmek istemiyorsan ayrılmak istemiyorsan eşini bu duygusal boşluğa it me ye cek sin onu sahiplanaceksin evet acı çekiyorsun ne onunla oluyor ne de onsuz anladım bunu ama sen en doğru kararı vereceksin ve öyle yoluna devam edeceksin diğer konunu tam bilmiyorum ama belkide gercekten eşinle arasında bişey yoktur yani yüzde yüz eminmisin eger şüphen varsa neden sadece eşine yükleniyorsun çık kızın karşısına dik dur yuvamı yıktırmam de eşimle arkadaslık etmeyeceksin de bize yazık değil mi de beni aldatan senide aldatır iki gün sonra yuva yıkanın yuvası olmaz sana ne Allah gün yüzü gösterri ne de ben de bakalım ne ypacak hatta kızın ailesine bişekilde ulaş ve kızınız kocamın yakasını bırakmıyor de bakalım aile ne tepki verecek kimse kızna aferim demez tabi eşine kız bunarı anlatırda karşına dikerse eşine de ayrılmak istemiyorum bunun için çabalıyorum ilerde çok pişman olacaksın bunu engelmeye çalışıyorum dersin ayrılamk zor geliyorsa ayrılmamak için çaba göstereceksin canım

kızla konuştum karşısına dikildim işyerine gidip rezil ettim hatta yüzleştircem sizi dedim eşim goturdu benı oda yanımızdaydı .eşim yanımızdayken fazla bısey demedım ,onları bıraktım sonra tekrar kızın ısyerıne gıttım ablasınada soyledım..halada arada arıyorum eşimin telınden kaç kez oymus gıbı msj attım ama anlıyo cevap yazmıyo..böyle bi paranoyak oldum yanı işte bu yüzdende zaten ayrılmak istedim..

Yapın makyajınızı alın bebeleriniz alışveriş merkezlerine gidin.
Vitrinlere bakmak parayla değil ya?
Evde de bir ruj bir kalem vardır herhalde.
Arkadaşım evde kura kura olan sonunda size olur
Eşiniz bu kızla konuşmayı bırakır yenisini bulur sonuçta adamın mayasında varsa değiştiremezsiniz. En azından kendinizi toplayın.

çok doğru bir yorum bu. mayasında varsa değiştiremezseniz, yoksa da boşuna üzülmüş olursunuz. kendinize odaklanmanın birçok yolu var.

boşanmak istemiyorsanız ki istememekte haklısınız çünkü boşanmak zordur KURCALAMAYIN...

sizin bilmenizi istemiyorsa vardır bi bildiği. sadece arkadaştır onlar.

eğer kızla mesajlaşmayı keserse filan da bunu "aha kızla ayrıldılar"a yormayın. başka sebep olmuştur, kızın erkek arkadaşı kıskanmıştır falan filan bir sürü sebep olabilir.

kızla aralarında hiçbir şey olmayabilir. çünkü benim de evli arkadaşlarım var ve evet mümkündür bekar kızla evli erkeğin sadece arkadaşça mesajlaşması..

ama tabi bunları mesajların içeriğine göre yazıyorum ben.

eğer mesajlarda "aşkım sevgilim" gibi şeyler geçiyorsa bilemeyeceğim

msjların içeriğini bilmiyorum ,bilmeyı çok isterdim..senın arkadaslarında eşlerinden gizlimi konuşuyo senınle yada günde 5.6bazen10msj atıyomu yada bıkere bıle buyuzden esıyle kavga ettıklerını senı aradığını bılıyomusun,biz bunları yaşadık ve kesınlıkle kız suçlu biliyodu çunku ben daha once konuşmuştum ve inanmıştım uzatmamıştım yine buldu benı.........

Yapın makyajınızı alın bebeleriniz alışveriş merkezlerine gidin.
Vitrinlere bakmak parayla değil ya?
Evde de bir ruj bir kalem vardır herhalde.
Arkadaşım evde kura kura olan sonunda size olur
Eşiniz bu kızla konuşmayı bırakır yenisini bulur sonuçta adamın mayasında varsa değiştiremezsiniz. En azından kendinizi toplayın.

geçtiğimiz hafta tamda dediğiniz gibi yaptım..evde güvenmedıgım eşim ya hala konuşuyosa benı aptal yerıne koymaya devam edıyosa dıye dusunuyorum ..kişilik farkı işte siz kendinize güvenen birisiniz bellıkı ben ise...bırde ben çok dıkkat çekici birisiyim galiba yalnız olduğumda hep bana bakan oluyo bu bazen hoşuma gıdıyo bazende sinirlerimi bozuyo sonuçta evli ve çocuklu bir bayanım..

ne diyeceğimi bilemedim
Allah yardımcın olsunn
:26:
çok zor bi durumm
2 tane de evladın varmış onlara yazık
herşey hayırlısıyla yoluna girer inşallah

canım benim aynı evde farklı odalarda nasıl yapıcaksınız. senin canın cok yanar, yanıyorda zaten belli.

bak bi arkadasımında iki oğlu var. bırı 6 yasında biri 3.5 yasnda. 2 sene evvel kocası baska bi kızla takılmaya basladı. msn den gece konusuolar falan bızımkı uyuduktan sonra. arkadasımda anlıo tabi. beni çağırdı. pc ye casus program kurdum. msn yazısmaları kaydoldu. şifresi falan herbi haltı elimizde. anaaammm bı okudukki ohooooo neler neler. öyle miiiii dedik. aldım bizimkini anında kuaföre. bu halinle bende takarım sana boynuzu dedim. sacını değiştirdik. manikürü pedikürü yapıldı. bikaç gecelik aldık buna. hatta kendi ceyızımdekılerden de bıtane verdıydım. süslen püslen gir koynuna. kendine gel biraz kendine özen göster. sadece anne degilsin sen o adamın karısısın unutma dedim. 3-4 hafta bunlarda tık yok. hiç beraber olmamıslar. sonra bizimki almıs erkek uyarıcı haplardan içirmiş. (manyakmısın kızım sen kalp krizi mi gecirticen o yastakı genc adama verılırmi o dedık ama bısey olmadı neyse) adam o hapı içitikten sonra deli olmuş dönüp durmus falan ama gene de gitmemiş bizim kızın yanına. öyle öyle 2 ayda falan araları bıraz düzeldi. tabi bu arada arkadasım gıttı işyerıne kocasının. o kızın kocasına sarktıgını vs herseyı analttı. (kız ve arkadasın kocası aynı işyerınde calışıolar) kızı attılar işten. adama da uyarı verildi. adamın annesı ve babası da duydu, gitti kulaklarına. bu artık iyice kuyrugu kıstırdı evde takılmaya basladı.
2 sene oldu bunlar olalı. arkadasım sımdı ıyıyız falan dio ama bilemicem tabi ne kadar mutlu ne kadar iyi.

neyse diceğim şu: kendine özen göster biraz. paranoyaklıktan kurtul, bi anda atamazsın kafandan biliorum ama ona belli etmemeye calış. al cocuklarını gıt gez dolaş bıraz. evde oturup durma kurarsın sürekli. onunla ılgılenme pek fazla. kendinde bırazcık degısıklık yap. sac rengını desgıstır. makyaj falan yap. kendine deger ver ki oda sana deger vrsin. onun asık oldugu kadın ol tekrardan. ama ılgılenme bırak o gelsın sana. sana gıtme

geçtiğimiz hafta tamda dediğiniz gibi yaptım..evde güvenmedıgım eşim ya hala konuşuyosa benı aptal yerıne koymaya devam edıyosa dıye dusunuyorum ..kişilik farkı işte siz kendinize güvenen birisiniz bellıkı ben ise...bırde ben çok dıkkat çekici birisiyim galiba yalnız olduğumda hep bana bakan oluyo bu bazen hoşuma gıdıyo bazende sinirlerimi bozuyo sonuçta evli ve çocuklu bir bayanım..

arkadaşım madem dikkat çekicisin bunu kullan bence.nası mı güzelce süslen (malzemen yoksa bir komşun yada arkadşından iste nolcak ki ) çocuklarını birine bırak ve eşinin iş yerine git. eşinin özellikle erkek arkadaşlarıyla sohbet et havadan sudan. eşine kendini göster. evde de seksi olarak dolaş. seksi derken öle fantezi gecelik falan değil atıyorum sortunu kes mini şort mini etek dekolteli pazardaki 5 tllik askılı tişort bile olur. parfüm mutlaka kullan yada hergün duş al.önünde onu tahrik edici şekiller yap.evliliğini kurtarmak istiyorsan böyle yapman lazım.çünkü erkeklerin hepsinde sekse düşkünlük var....

maddi durumum yok demişsin. bişey sorcam bu kızla bir yere gitmiyor mu sanki. elin o.... para harcatıcana iste kocandan bir bahane bul .ve fazla para harcamadan da güzelleşebilirsin. 10tllik bir boya alsan 1 tllik oje 10 - 15 tl pazardan güzel bir elbise al .saçını kendinde yaparsın 5 tl dedeorant al ucuz ve bakımlı hoş olursun az da cilve yap. erkeklerin beyni küçük zaten böyle basit şeylere tav olur kadınlığını kullan............

Diyorum ya düşüne düşüne olan sonunda size olacak!
Yakında o dikkat çekici güzelliğiniz de kalmayacak. Adam başka kadınlara gittiğinde sizin özgüvensizliğinizi ve kendinize bakmayışınızı dem vuracak.
Hayat sizin arkadaşım ben bildiğim aklı veririm. Bakan baksın der ben kendi keyfime bakarım.
Dışarıdaki adamların bana bakmasıyla incilerim dökülmez ya.

canım, blöfünü görmüş. sana blöf yapmış.
madem ayrılalım dedin bi kere kesinlikle geri adım atma. blöf olmadığını artık canına tak ettiğine inandır onu.
o da bir sene sonra giderim ayrı odada kalıveririm diye sana blöf yapıyor. gideceği falan yok. senin geri adım atacağını biliyor.
sen kararlı gibi davran.
asla herşey normal gibi davranma.
o yokmuş gibi devam et hayatına.
gelsin, gitsin, yatsın, kalksın.. hiç görme bile.
taa ki o durumun ciddiyetini anlayıp sana kocan olarak dönene kadar.
bu süre içinde yemler atacaktır senin eski haline dönüp dönmediğini yoklamak için. sakın yeme.
seni gerçekten kaybettiğine ne zaman inanırsa, gerçekten pişman oldup olmadığını anlayabilirsin.
şimdi karşılıklı oyun oynuyorsunuz çünkü. en azından o öyle görüyor ilişkinizi.
karşısında kararlı ve dik dur.

kızla konuştum karşısına dikildim işyerine gidip rezil ettim hatta yüzleştircem sizi dedim eşim goturdu benı oda yanımızdaydı .eşim yanımızdayken fazla bısey demedım ,onları bıraktım sonra tekrar kızın ısyerıne gıttım ablasınada soyledım..halada arada arıyorum eşimin telınden kaç kez oymus gıbı msj attım ama anlıyo cevap yazmıyo..böyle bi paranoyak oldum yanı işte bu yüzdende zaten ayrılmak istedim..

o zaman daha bişey diyemicem canım yolun açık olsun

bugün geldi 2gul almış yemek yedik falan şaka yapıyo ben senı sevıyorum falan dedi konuştuk sonra bana şans ver bundan sonra herşey farklı olacak dıyo bana söyle ne yapmam lazım senı nasıl mutlu ederim diiyo benmi soylıcem herseyı sana dedim sen baslık söyle gerisini ben getırım dıyo...bende yakın davrandım nereye kadar gıder bılmıyorum ...

arkadaşım madem dikkat çekicisin bunu kullan bence.nası mı güzelce süslen (malzemen yoksa bir komşun yada arkadşından iste nolcak ki ) çocuklarını birine bırak ve eşinin iş yerine git. eşinin özellikle erkek arkadaşlarıyla sohbet et havadan sudan. eşine kendini göster. evde de seksi olarak dolaş. seksi derken öle fantezi gecelik falan değil atıyorum sortunu kes mini şort mini etek dekolteli pazardaki 5 tllik askılı tişort bile olur. parfüm mutlaka kullan yada hergün duş al.önünde onu tahrik edici şekiller yap.evliliğini kurtarmak istiyorsan böyle yapman lazım.çünkü erkeklerin hepsinde sekse düşkünlük var....

ben zaten ona göre çok bakımlıyım...evimdede süslüyüm dışarıda kapalı bi bayanım zaten olabıldığince özende gösteriyorum..bı ara makyaj yapma ben senı doğal seviyorumda demişti..parfüm zaten kullanırım...ben diğer kızıda gördüm kokuyodu ve bakımsızdı bunları söylemek istemezdim ama öyle neyse..bizimki sadece kavga edince beni kaybediceni düşününce sekse düşüyo..başka zamanlarda hep ben yaklaşırdım ama artık yok öyle..her erkek farklı işte bizimkine fazla yuz vermıcen galıba..ama kendisine kalsa susup onu dinlicen yanlışta laf etse haklısın dıcen sureklı pışpışlıcan öyle diyo ama onuda uyguladım yok olmuyo..ben çok sabırsız ve vıcık vıcık seven bi tipim sevgimi belli ederim öperim güzel sözler duymak isterim çünkü öyle mutlu oluyorum başka türlü kendimi iyi hissedemiyorumm...bakalım bundan sonra ne olacak ....

canım, blöfünü görmüş. sana blöf yapmış.
madem ayrılalım dedin bi kere kesinlikle geri adım atma. blöf olmadığını artık canına tak ettiğine inandır onu.
o da bir sene sonra giderim ayrı odada kalıveririm diye sana blöf yapıyor. gideceği falan yok. senin geri adım atacağını biliyor.
sen kararlı gibi davran.
asla herşey normal gibi davranma.
o yokmuş gibi devam et hayatına.
gelsin, gitsin, yatsın, kalksın.. hiç görme bile.
taa ki o durumun ciddiyetini anlayıp sana kocan olarak dönene kadar.
bu süre içinde yemler atacaktır senin eski haline dönüp dönmediğini yoklamak için. sakın yeme.
seni gerçekten kaybettiğine ne zaman inanırsa, gerçekten pişman oldup olmadığını anlayabilirsin.
şimdi karşılıklı oyun oynuyorsunuz çünkü. en azından o öyle görüyor ilişkinizi.
karşısında kararlı ve dik dur.

blöf değildi,babamlara söylememiştim ben çünkü hep kendin ettin kendin buldun diyolardı,geçenlerde yengem söylemiş annemde benı aradı,babam eşime kızıyomuş gelınce sorcam falan demiş bende cesaret ettim zaten zordu artık bırlıkte olmak ve ayrılmak istedim..amacım bu evde kalmaktı o gitsin istiyodum sonra gece işi vardı 5 dakkalığına çıktı ve gelmedi 1.5saat sonrageldı ben çok uzuldum hazır olmadığımı hissettim ve vazgeçtım...durum bu oda anladı ben öyle yapınca ayrılmak istemediğimi öğlende gül getırmış gelırken..

arkadaşım Allah yardımcın olsun...Bir ömür susarak durabileceksen artık konuyu bile açma bir şey olmamış gibi davran. Ama bir şey olmamış gibi yaşayabilecek misin?

arkadaşım Allah yardımcın olsun...Bir ömür susarak durabileceksen artık konuyu bile açma bir şey olmamış gibi davran. Ama bir şey olmamış gibi yaşayabilecek misin?

hayır,bişey yokmuş gibi davranamam onada söyledim bunu ben böyle yaşayamam diye..ben sana güven vericem falan diyo..ama bece biz böyle her ay falan benzer tartışmalara gireriz..ve kaç ay kaç sene dayanabilirsek artık diye düşünüyorum..yada ben çevremde görüyorum süreklı birbirine kızan çiftler var yada onlar gibi oluruz herhalde...başka çok fazla umudumm yokk zatenn benimm..

bugün babama aradım onunla konuşamadım ,annemı istedim anne ayrılmak istiyorum dedim.annem düşündü biz gelıcez bır haftaya ozamana kadar gıt abınde kal dedi,ama arkasından babam bağırdı olurmu öyle şey otursun oturduğu yerde dedi bende bişey demedim ağlamaktan konuşamadım zaten.bırde senın hatan sen istedin dediler bende anne daha19yasındaydım cahıldım bılemedım dedim,gelınce bakarız dedi annem,ben dayanamıyorum artık galıba bıtsın ıstıyorum arkamda bırı olsun istiyorum..annem ben gelınce çocuklara bakarım sende yanına gırer calısırsın dedı napıcamı bılmıyorum şuan...

bugün babama aradım onunla konuşamadım ,annemı istedim anne ayrılmak istiyorum dedim.annem düşündü biz gelıcez bır haftaya ozamana kadar gıt abınde kal dedi,ama arkasından babam bağırdı olurmu öyle şey otursun oturduğu yerde dedi bende bişey demedim ağlamaktan konuşamadım zaten.bırde senın hatan sen istedin dediler bende anne daha19yasındaydım cahıldım bılemedım dedim,gelınce bakarız dedi annem,ben dayanamıyorum artık galıba bıtsın ıstıyorum arkamda bırı olsun istiyorum..annem ben gelınce çocuklara bakarım sende yanına gırer calısırsın dedı napıcamı bılmıyorum şuan...

yanına girer çalışırsın derken kimin yanına?

Back
X