Ayrılmak çözüm müdür ?

Çalışmamak bir sorun değil ama çalışmak istememek sorun. Yani iş bulamıyor mu yoksa benim ex nişanlım gibi ben çalışmak istemiyorum mu diyor. Bana hayatımın sonuna kadar bakıcak mısın mı diyor, bu önemli. Ha bi de sana sevgi göstermeyen adamla niye devam edesin ki? Ben ayrıldım. Başta üzüldüm zorlandım ama bakıyorm ki benim salaklığım. Zamanımı harcadı. En büyük üzüntüm bu.

2 yıldır neden kahrını çekiyorsunuz beklediğiniz hata
aileniz ne diyor bu duruma
işe gitmeyip yan gelip yatsın siz çalışın
benim eş olacak kişi de şuan çalışmıyor evde çocuğumza bakıyor
boşanmak için gün sayıyorum
Artık beklemeyi düşünmüyorum bende giden iki yılıma üzülüyorum sadece

Çalışmamak bir sorun değil ama çalışmak istememek sorun. Yani iş bulamıyor mu yoksa benim ex nişanlım gibi ben çalışmak istemiyorum mu diyor. Bana hayatımın sonuna kadar bakıcak mısın mı diyor, bu önemli. Ha bi de sana sevgi göstermeyen adamla niye devam edesin ki? Ben ayrıldım. Başta üzüldüm zorlandım ama bakıyorm ki benim salaklığım. Zamanımı harcadı. En büyük üzüntüm bu.
İş aradığını görmedim ama iş yok olsa çalışırım diyo 🤷🏼‍♀️

size bunu diyen nasıl bir karaktersizmiş ya, siz çalışıp adama bakacaksınız o ne yapacak yan gelip yatacak aldatma şiddet küfür vs. de cabası, ayrılmakla en en en doğru kararı vermişsiniz
dünya tersine döndü de bizim mi haberimiz yok acaba

İki senedir adama bakmak zorunda mısınız ?? Gidip iş bulsun size sarmış anladığım kadarıyla, çekirdekleri de kendi çıkarsın madem işsi yeteri zamanı vardır, çok pohpohluyorsun

eger bosaninca ailenizin yanina gidecekseniz bence simdiden kenara para atin ve 3-5 kurus birikim yaptikdan sonra cikin isten.
bosanma davasi zart zurt derken icralik olsun mal herif.
gencecik adam, sabahdan aksama kadar kahvede oturup karisinin parasini yemeye utanmazmi?! Bu erkek zimbirtisinin anasi dnasi yokmu? kimse sormuyormu? Akil veren, sahip cikan bir babasi yokmu?
sizin aileniz ne diyor bu duruma? baban normal karsilamiyordur?

Çocuğum yok allahtan bende ayrılmayı düşünüyorum ama yapabilir miyim kolay atlatabilir miyim diyorum sonrasında şu durumdan daha kötü ne olabilir diyorum kafam çok karışık yani
zaten evde koca diye süs bitkisi besliyorsunuz.boşayın gitsin.kurtarın kendinizi, hayat kaliteniz yükselsin.

Zaten ayaklarınüstünde duran bir kadınsın. Ne diye çekşyorsunbu adamı? Olmayan ne?

Başka bir gerekçeniz olsaydı sabredin deneyin falan diyebilirdim ama sorumluluk bilinci gelişmemiş bir insanla çok zor.Onun daha çok çalışıp çabalayıp sizi mutlu etmeye çalışması gerekirken siz kendinizi hırpalıyorsunuz.Herhangi bir işte çalışmadığı gibi bir de kahveye gidip ekstra masraf çıkaran bir insan... diyecek bir şey bulamıyorum.Bence henüz bir evladınız da olmadıysa kendi yolunuza gitmeniz en hayırlısı çünkü çalışıp aile geçindirme bilinci bir insanın içinde olur onu sonradan siz aşılayamazsınız.

3 yıllık evliyim eşim 2 yıldır çalışmıyor evin bütün ihtiyaçları bende her sabah kahveye gidip akşam ben eve gelince yemek hazır mı ona göre geleyim diyo aşırı ilgisiz ben en basiti karpuz doğradığımda çekirdeklerini tek tek seçip veren bi insanım kendisi de aşırı ilgisiz başkasının başı ağrıdığında ortalığı kaldırır ben hasta olduğumda bişolmaz geçer diyo çok sıkıldım artık ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz 🥺
Bence çözüm. Erkek dediğin kadını çalışmasa da çalışır bu doğanın gereği. Evini korur kadınına sahip çıkar. Kusura bakmayın ama sizin eşiniz bir asalak gibi yaşamını sürdürüyor. Kedi besleseniz size daha fazla mutluluk verir. Eşiniz daha bi de ilgi de göstermiyormuş. Boşayın gitsin bu dünyaya onun kahrını çekmek için gelmediniz. Benim halamın eşi de çalışmıyordu bi işe girip ikinci gün çıkıyordu sonra amcamgil araya girdi böyle yapcaksan kardeşimize biz bakarız sana ihtiyacı yok dediler gözü korktu sonra düzene girdi çalışıyor yıllardır. Ya kendiniz rest çekin ya da aileniz girsin araya. Bu kadar pasif olmayın 2 sene nasıl sabrettiniz???!!!!

Yeni bi hayata başlamak belki de zor geliyo bilmiyorum belki de bütün özgüvenimi kırdığı için de kendimde o gücü bulamıyorum
Canım valla özgüveni olmayan bir insan olacaksa benim olmam lazımdı sen kendini hiç üzme.Kucağımda 1 yaşında bir çocuk,sıkıntıdan sinirden yemişim yemişim 90 kilo olmuşum alnımın ortasında hamileliğimden kalma bir cilt lekesi kalmış damgalanmış gibi onunla geziyorum.Bu halimle boşandım.Hayatımda illa ki bir erkek olmak zorunda değil her şeyi zaman gösterir.Benim için şuan önemli olan çocuğum senin için de kendin olmalı.Kendine bak kendi paranı kendine harca kendine yatırım yap.O adama yemek pişirmeye ayırdığın vakti kendini geliştirmeye ayır.Özgüvenini yitirmen için hiç bir sebebin yok.İlk de sen değilsin sonda olmayacaksın

benim eşimde evlendiğimizden beri hiç çalışmadı( 4 yıl). psikologa gidiyorum çünkü bir türlü boşanamadım. tam boşicam diyorum bi üzüntü geliyor. kolay değil yıllardır birlikteyiz. bakalım kısmet.

Çocuğum yok allahtan bende ayrılmayı düşünüyorum ama yapabilir miyim kolay atlatabilir miyim diyorum sonrasında şu durumdan daha kötü ne olabilir diyorum kafam çok karışık yani

Bu halden daha kötü olmaz hiçbir şey.

Hem çalışmıyor , hem.eve destek olmuyor hem de değer vermiyor.

Yazık geçen yillariniza.

Kendinize yazık edersiniz aşırı ilgisiz ve adami resmen siz besliyorsunuz insanların değişeceğine inanmıyorum çocuk coluk yokken kendinizi bu adamdan kurtarin söyleyin ben seni boyle çekmek zorunda degilim de nsl erkeksin de gururunu kırıcı konuşun size nsl davranacak o zaman daha iyi görürsünüz yüzünü. Allah yardımcınız olsn 🤲

3 yıllık evliyim eşim 2 yıldır çalışmıyor evin bütün ihtiyaçları bende her sabah kahveye gidip akşam ben eve gelince yemek hazır mı ona göre geleyim diyo aşırı ilgisiz ben en basiti karpuz doğradığımda çekirdeklerini tek tek seçip veren bi insanım kendisi de aşırı ilgisiz başkasının başı ağrıdığında ortalığı kaldırır ben hasta olduğumda bişolmaz geçer diyo çok sıkıldım artık ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz 🥺
Çocuğunuz yok anladığım kadarıyla ayrılman senin için hayırlı sanırım.

Back
X